slovensky pokrovy zvaz

Príspevky zo starej diskusie

bingo bango bongo..

Odoslaťod slepy 06 Feb 2008 06:42

:) a kde je ten x44383739x čo ma chcel stretnúť..hmm..v allline som si druhý skončil, krásny splitpot pre všetkých vybavil(dílerov vnímajúc), na konflikt sa tešil..a Teba nikde..šak aspoň sadnime za jeden stôl,dajme pred seba haldu žetónikof a hurá do boja..... sebavedomie, hmm..dííík...veď to nie je choroba
slepy

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: hmm

Odoslaťod pavjan 06 Feb 2008 10:55

Dug nechcel som ta nejako urazit, tak to naozaj neber osobne. voci tvojmu umiestneniu v EPT mam velky respekt nech si o tom mysli kazdy co chce. stretnutie s tebou? ano uz som jeden tunaj s tebou odohral, dokonca sme sa stretli aj nastole, bolo to nejaky 100 000 garant v bratislave niekedy v maji ci kedy. ale o tom som nechcel... malo to byt cisto s nadsazkou a trosku pritiahnutie vseobecneho nazoru pokrovej komunity, ze si rad sam sebe prihrievas polievocku. samozrejme ti to nemam za zle. ja ako vitaz prveho oficialneho pokroveho turnaja na slovensku som si tiez urcity cas masiroval ego (HAAAA zase to robim).

proste to mala byt sranda, nie urazka. to, ze si dosiahol najviac je fakt. takze nejake priblbe komentare by ta nemali znervoznovat, ale len vyvolavat usmev.

k slepeho sebavedomiu. je to nieco na sposob ako ked si zubrienka mysli, ze je pirana a pritom ani nevidi, ze ma odlomeny chvost :D
pavjan

Založený: Jan 2007

Re: Re: Re: hmm

Odoslaťod ccpoker 06 Feb 2008 13:07

sak pohodicka ... ved to je jasne ze ako marketingovy nastroj je pre nas klub to EPT vynikajuce ... a zas by bola chyba keby sme to nevyuzivali ... ved ja viem, preto sa mi to nezdalo, ako si to napisal :) ale to som myslel stretnutie tak, ze som nikdy nepovedal, ze som najlepsi :))) a keby to napisal niekto koho nepoznam, len sa pousmejem ...

ved tento mesiac na jednom turnaji Janko Z. povedal Laukovi, ked ma ten vyradil z turnaja a Jankovi smeroval vetu "vyradil som najuspesnejsieho slovenskeho hraca", ze "chvalabohu" a ja som na cely stol povedal : kym to povedal clovek, ktory poker hrat nevie, a nikdy nevyhra tolko prize money ako som vyhral ja (aj bez EPT) a na EPT sa ani nedostane tak to moze povedat aj dvakrat" a mal som velky usmev pri tom :)
ccpoker

Založený: Jún 2007

reklama

Odoslaťod yegon 06 Feb 2008 13:29

dag podla mna tvoj uspech pouzit ako reklamu je dobry napad - bohuzial aspon podla mna velmi zle zrealizovany. Skutocne to posobi velmi lacno a je to skor akasi antireklama. Myslim ze je to sposobene formulaciou textu ktory o tom v clankoch a pozvankach na turnaje hovori - asi by sa tvorca mal zamysliet a skusit tento atraktivny fakt pouzit nejako kreativnejsie. Toto naozaj vyvolava dojem ako keby si ty sam seba chvalil i ked to tak urcite nebolo myslene. Pavjanov komentar sa presne trafil do pocitu ktory som z tych reklam mal. Neber to osobne :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: reklama

Odoslaťod 7castle 06 Feb 2008 13:53

Suhlas yegon, aj na mna to posobi nejako divne... rozhodne nie ako reklama ci nejaky extra dobry marketingovy nastroj. Akurat ja mam narozdiel od teba aj pocit, ze to samochvala bude, z toho aj z tychto Dagovych postov je dost zrejme, ze sa mu velmi, velmi paci ked sa moze titulovat najuspesnejsi slovensky hrac:-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

wrrrr

Odoslaťod slepy 06 Feb 2008 15:21

závisť bledá spať Ti nedá...utekaj do aUS hrávať denne,urob ako ja plus minimálne 400aud každý deň po dobu dvoch mesiacov...míňaj ich ako král a pak si povedz,že si dobrý hráč...napr...vyhráš si tu v ba pekný turnaj, ideš na nákup, pri nakladaní do vozíka si tak v duchu hovoríš..aha, šampus od orbita, tieto milka čokolády od janka, toto steak maso od panáka..atd atd......aj tak mám rád Zacharku a keby hlúpa nebola, ďaleko to dotiahneme

tie aziatky...skús zlomiť ženskú, čo 4 roky chodí s jedným trulom,získaj si jej lásku,nech Ti pak nohy roztiahne, potom máš moje uznanie, ty pohonič jeden

na,umri od jedu...:)))) http://www.pnp.sk/fitinko17/328454112

dobrí krupieri odišli, najlepší tu ostal a stará sa o Japonečku...to je človek....!!!!! j**** na peniaze!!

aj tak vás všetkých poker hráčov zlákam raz ku sebe..budete ma milovať... sorry dag a spol..:))

nevylučujem spoluprácu s vami pak... veď sme jedna poker rodina,ne? nech nosia sem bubáky maďari,húni,rakúšania a podobne...:)

v piatok míšam? ak ano,kde o kolkej,kedy????? pošli sms alebo dačo...dík

edit vlade: najlepsi, najbohatsi a najkrajsi dealer na slovensku si svoje myslienky nevedel vlozit do jedneho prispevku, tak som mu pomohol a zo 7 prispevkov som spravil jeden...
slepy

Re: Ako na to

Odoslaťod vlade 06 Feb 2008 15:48

:-D:-D:-D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Dagovi

Odoslaťod aston 06 Feb 2008 15:51

fandil jsem Ti na prazskem EPT a udelal jsi krasny vysledek.Byla by skoda toho nevyuzit v propagaci slovenskeho pokeru.Kazdy uspech jak sam vidis ma i negativni ohlasy,ale nad to se povznes.A tem co jmaji radi poker a snazi se neco dokazat preju stejne kvalitni vykony jako byl Daguv.Sportovni latku nasadil vysoko a to je dobre*THUMBS UP*
aston

Založený: Okt 2007

sss

Odoslaťod slepy 06 Feb 2008 15:53

hm..tak potom ty si slepý...to je jedna a tá istá baba
slepy

vlade

Odoslaťod slepy 06 Feb 2008 15:55

??? nemtudom...ale pohoda..šak sme ludia,musíme si pomáhať,ne?
slepy

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!