Ako prebiehal úvodný turnaj v bratislavskom golden VEGAS?
Počet príspevkov: 34 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ako prebiehal úvodný turnaj v bratislavskom golden VEGAS?
mam taku drobnu otazku k tomu rozpisu turnajov je tam turnaj 0+300 a 15 000sk garanteed je to vazne freeroll???
a inak pekna reportaz aj fotku z golden VEGAS :-)
a inak pekna reportaz aj fotku z golden VEGAS :-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: no
Hm, slepy nepaznam ani teba ani Andreu, ale viem, ze muz by voci zene nemal prekrocit urcite hranice NIKDY!! Toto co ty tu predvadzas je samozrejme uz davno daleko, daleko za touto hranicou a svedci o tom co si zac!! Skus sa odosobnit a spravat sa aspon trochu ako muz!!
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
wtf....
mna vobec netrapi co a ako kde sa deje v petrzke abo kde....
JA sa pytam ci je ten piatkovy turnaj co je podla rozpisu a sprav predpokladam ze to pisal VLADE ..je tam 0+300...ci je to freeroll abo ne...viac ma netrapi....a ci sa treba nejak registrovat abo co...bo ak je to ze vstupne 0sk rebuy a addon 300sk tak bych si prisiel zahrat....tak cem nejake info ak niekto vie....
JA sa pytam ci je ten piatkovy turnaj co je podla rozpisu a sprav predpokladam ze to pisal VLADE ..je tam 0+300...ci je to freeroll abo ne...viac ma netrapi....a ci sa treba nejak registrovat abo co...bo ak je to ze vstupne 0sk rebuy a addon 300sk tak bych si prisiel zahrat....tak cem nejake info ak niekto vie....
- wizdo
a este drobnost....
treba sa registrovat??? nejako dopredu...ci ani nie??
- wizdo
freeroll
Info pre vsetkych : startovne je 0,- Sk , a kto chce rebuy alebo add-on, tak tie stoja kazdy rovnako, a to 300,- Sk. Samozrejme, ze sa lahko moze stat, ze turnaj vyhra niekto, kto si ho zahra ako freeroll bez rebuy a add-on ... :)
a tiez dakujeme pekne za peknu reportaz a fotku :) samozrejme sa budeme onedlho snazit pocet 67 ucastnikov turnaja prekonat :)
a tiez dakujeme pekne za peknu reportaz a fotku :) samozrejme sa budeme onedlho snazit pocet 67 ucastnikov turnaja prekonat :)
- ccpoker
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: freeroll
A neda sa niekde dopredu registrovat na tento turnaj ???
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Počet príspevkov: 34 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.