Ako prebiehal úvodný turnaj v bratislavskom golden VEGAS?

Príspevky zo starej diskusie

Re: prizepool...

Odoslaťod keso26 24 Feb 2008 11:47

..sa ani tomu prizepoolu nedivim, ved tych 15K GTD sa muselo vyzbierat len na mojom stole :-D ..ja som to len odfreerolloval, nechcelo sa mi sponzorovat hracov, ktory chodili okolo traja AI pf kazdu handu :)
..vyletel som s AJs vs AQo, sice mi doslo J, ale aj K a T
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

turnaj v golden Vegas

Odoslaťod PLay_FLy 02 Mar 2008 10:40

Aj ja som si zahral tento turnaj. Bol celkom fajn, ale zdalo sa mi, ze dost pomaly stupaju blindy :/
tak po 4 hodinach hrania sme boli na 400-800 mal som dva pary tak som dal bet na turne a Dag raisol a ja som dal all in, som si vravel ze snad 6 nebude mat, ked bolo na stole 6J67. on siel tiez all in. ja som mal JJ66 a on mal na ruke 67 takze mal full house 66677 a som bol jasny :D
Inak za vyradenie Daga by mohla byvat odmena :D (ak bude este inokedy)

Tesim sa na dalsie turnaje.. :-)
PLay_FLy

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: turnaj v golden Vegas

Odoslaťod wizdo 02 Mar 2008 13:20

Dag hral freeroll???=-O
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: Re: turnaj v golden Vegas

Odoslaťod Roberto 04 Mar 2008 07:00

Dag je profesionalny hrac reprezentujuci nas Ceasars Poker Club. K jeho uloham pre propagaciu pokru patri ucast na roznych turnajoch v sieti Ceasars. Najblizsie bude v Ceasarse v golden VEGAS hrat vo stvrtok 500 Freezout.

A uz v utorok odlieta na EPT do Varsavy. Drzime palce aby seba, Ceasars Poker Club, Slovensku pokrovu federaciu a tym padom slovensky poker opat zviditelnil :))
Roberto

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!