Jak si zprasit Bountyho
Počet príspevkov: 25 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Jak si zprasit Bountyho
501usd mi na SJ proteklo mezi prsty...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Jak si zprasit Bountyho
Hawaii501 byl short - na svem bb zahlasil allin, ja uz predtim call UTG - AA na ruce... samo jsem se zaradoval, ale on to pak nezahral :-((( Takze mi to proteklo poprve...
Dve hry na to Bounty allin - ja call ale manik bohac allin taky - ja mel Q K a po dlouhem vahani fold - hrali cryri lidi, samo K doslo a stacilo by mi to na vyhru - jednak bych zabil Bountyho a taky sel masivne do cela... ale nechtel jsem ztratit vse, byl jsem v tu chvili na sestem miste... no proste k**** kokotsky jsem! Jezisi jsem tak nasrany... ale sam na sebe samozrejme :-(
Dve hry na to Bounty allin - ja call ale manik bohac allin taky - ja mel Q K a po dlouhem vahani fold - hrali cryri lidi, samo K doslo a stacilo by mi to na vyhru - jednak bych zabil Bountyho a taky sel masivne do cela... ale nechtel jsem ztratit vse, byl jsem v tu chvili na sestem miste... no proste k**** kokotsky jsem! Jezisi jsem tak nasrany... ale sam na sebe samozrejme :-(
-
Re: Re: Jak si zprasit Bountyho
Ale este zijeme
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Jak si zprasit Bountyho
11 of 15 - takze jak to tak vidim, skoncim tesne pred odmenama, ale i kdybych vyhral, tak nemam zdaleka tolik jako bylo za Bountyho. Jezisi jak jsem mohl slozit Q K proti sanci vyhrat 501usd... Kdyby ten bohac nehodil allin... kdyby Hawaii sel allin jak zahlasil a ja slowplayoval AA... kdybych nebyl k****... :-) Takhle jsem si snad jeste v pokeru vzivote nenadaval :-( Jenze tohle je asi ma prvni chyba za dobu co hraji poker... jednou to prijit muselo :-(
-
AC to su presne tie intuitivne vnuknutia o ktorych sme sa tu uz viackrat baviliO:-)
urazis stastenu,dovolis raciu nech rozhodne a uspech je v .....]:->
urazis stastenu,dovolis raciu nech rozhodne a uspech je v .....]:->
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Nechapu to... absolutne jasne jsem to mel callnout, jediny kdo mne mohl zabit tak ten magor bohaty co hodil allin, dalsi tri call byli slabosi a Hawaii mel uplne malinko. Jenze jsem si rikal ze asi maji opravdu hodne, nevim no... Ale proc nesel allin jak jsem mel AA to by byla vychutnavka :-D
-
Re: Re: Re: Re: Jak si zprasit Bountyho
Vole, mne spadol internet, haha
- 1zart1
Re: Re: Re: Re: Re: Jak si zprasit Bountyho
Tak nakoniec som skoncil 8. Aspon daco
- 1zart1
No tak to si tusim fakt zle zahral, sanca na vyradenie 501$ boutyho je viac ako prve miesto v turnaji ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
To mi povidej. Navic jsem samo skoncil 13. kdyz jsem mel K K K a manik postupku :-)
Kua fix celou dobu si rikam, ze kdyz budu mit Bountyho u stolu a on pude allin tak callnu s cimkoliv - a pak udelam tohle. Kdybych byl dohaje nejaky tight h(s)rac jako treba Yegon, ale pritom jsem schopny callnout kdeco... a tohle pak slozim. Neumim si to vysvetlit, jak jsem psal, ma prvni chyba za dobu co hraji poker. Ted si pekne dlouho nezahraji...
Kua fix celou dobu si rikam, ze kdyz budu mit Bountyho u stolu a on pude allin tak callnu s cimkoliv - a pak udelam tohle. Kdybych byl dohaje nejaky tight h(s)rac jako treba Yegon, ale pritom jsem schopny callnout kdeco... a tohle pak slozim. Neumim si to vysvetlit, jak jsem psal, ma prvni chyba za dobu co hraji poker. Ted si pekne dlouho nezahraji...
-
Počet príspevkov: 25 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.