Suited connectors
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Suited connectors
Neviem ci uz tu takato tema je, ale myslim si, ze vediet zahrat spravne so SC je v NL holdem velmi profitujuce. Takze ak ma niekto oblubenu kartu 89s ci 76s podelte sa ako ich hravate.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Pozice
vsechno zalezi na pozici a taky jestli hrajes cash nabo turnaj
Na cashi, kdyz mam pozici, tak to PF raisuju normalne na 4+1BB, kdyz ne, tak to max callnu podle PF raisora
Na turnaji pri nizkych blindech jen calluje, nesnazim se delat zbytecne move..... pri vetsich blindech uz to zahazuju nebo s nema max kradu
Na cashi, kdyz mam pozici, tak to PF raisuju normalne na 4+1BB, kdyz ne, tak to max callnu podle PF raisora
Na turnaji pri nizkych blindech jen calluje, nesnazim se delat zbytecne move..... pri vetsich blindech uz to zahazuju nebo s nema max kradu
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
Re: Pozice
pred chvilou som takto prehra 90USD. Ja set na flope on postupku s 56s. Kua
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
moj styl...
ja tiez len limpnuit do hry....zistit co mi prislo na flope a podla toho hrat:-)...
ja raise mensi davam tak 2-3 BB max...a po flope ju hravma casto ako sa to hodi....ak pride ako A tka hram ze mam A atd....
turnaje...male blindy hravam casto aj agresivnejsie....velke limpnem od 89s vyssie raise od JQs ....:-) ale to asik kazdy...
ja raise mensi davam tak 2-3 BB max...a po flope ju hravma casto ako sa to hodi....ak pride ako A tka hram ze mam A atd....
turnaje...male blindy hravam casto aj agresivnejsie....velke limpnem od 89s vyssie raise od JQs ....:-) ale to asik kazdy...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Suited connectors
v posledni dobe jak cash tak turnaje hraju systemem - limp a uvidim co bude na flopu 8-)
pokud betnu 4-5 BB napr AsQs - tak prave nejaky k... dorovna s 5h6h a podobne a na flopu se objevi minimalne 2x ... h a to jeste 7 a 8
:(
ted na cash na U***et hraju 5s6s :-D
pokud betnu 4-5 BB napr AsQs - tak prave nejaky k... dorovna s 5h6h a podobne a na flopu se objevi minimalne 2x ... h a to jeste 7 a 8
:(
ted na cash na U***et hraju 5s6s :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Suited connectors
flop 8hJh7h :-! :-! :-!
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
original:))
oblubene 9,10 vo farbe. ked sa mi toto vyskytne v rukach nevaham urobit cokolvek :):)
- gevlik199
- Založený: Okt 2007
Re: original:))
moje oblubene spojene su AK hehe:D
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.