Mobilny internet
Počet príspevkov: 23 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Mobilny internet
Mate niekto skusenost s mobilnym pripojenim na internet,ci je stabilne a kolko dat spotrebuje hranie pokru,kedze tie mobilne pripojenia su datovo obmedzene?
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Mobilny internet
mam skusenosti len s B**n, ale zatial sa mi to nepodarilo rozbehat, riesim to s denisom so supportu, zatial sme zistili, ze problem moze byt v tzv "low level socket connection", co orange zatial nepodporuje na rozdiel od operatorov v celej Europe. O inych herniach zatial neviem, ale podla mna je otazkou casu, kedy sa poker zacne aj v mobilnom svete rozrastat.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Mobilny internet
mal som na mysli mobilne pripojenie na PC cez Orange alebo T-Mobile datove karty
- fidelko
ja mam
edge modem od orangu v notebooku ako zalozne pripojenie a uz dvakrat mi zachranilo rit v turnaji, ked mi padlo dsl :)
da sa na tom uplne v pohode hrat aj ked je to pomale. tvorcovia pokrovych softov s tym ratali a ta vymena dat so vzdialenym serverom prebieha fakt len na tej nevyhnutnej urovni
animacie a podobne procesy prebiehaju len lokalne a nezatazuju linku
laicky : ked uz si raz otvoris okno s pokrovym stolom, tak v pohode zahras aj s analogovym modemom z roku 1988 :)
da sa na tom uplne v pohode hrat aj ked je to pomale. tvorcovia pokrovych softov s tym ratali a ta vymena dat so vzdialenym serverom prebieha fakt len na tej nevyhnutnej urovni
animacie a podobne procesy prebiehaju len lokalne a nezatazuju linku
laicky : ked uz si raz otvoris okno s pokrovym stolom, tak v pohode zahras aj s analogovym modemom z roku 1988 :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ja mam
t-com dsl, zalozne orange Huawei modem, to je tusim to 3G, na oboch sa da uplne v pohode hrat. Mal som aj mobilny od t-mobile aj edge od orange.
Na vsetkych sa dal hrat poker, ale ten edge vypadaval, to by som bral len ako uplne poslednu moznost.
Ci ti pojde mobilne pripojenie ok zalezi od pokrytia danej oblasti, ak mas dobre pokrytie (signal na mobil) tak nemas problem.
Na vsetkych sa dal hrat poker, ale ten edge vypadaval, to by som bral len ako uplne poslednu moznost.
Ci ti pojde mobilne pripojenie ok zalezi od pokrytia danej oblasti, ak mas dobre pokrytie (signal na mobil) tak nemas problem.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: vlado
ja pouzivam mobil ako modem so sluzbou Orangeworld ako ako alternativne pripojenie k netu, ked mi padne ten moj a viem Ti presne povedat, kolkoto zozerie, kedze ja tam mam len nejakych smiesnych 10MB. Pri asi 3 hodinovom hrani jedneho stolu na ipoker mi to spapalo cca 4MB obojstranne (cize dokopy up+download) ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
diky chalani
takze to vyzera nadejne,dam si aktivovat ten najnizsi limit a mozem hrat kdekolvek som*DRINK*:-D
- fidelko
Re: diky chalani
myslim, ze v poho, ak nebudes stahovat nejake velke subory, niekedy vsak blbne s icq. treba mat spustenych co najmenej programov... :)
- DEZINO
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 23 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.