Ako začať??
Re: Nech len dorovnavaju
"ved to je dobre, nie? Nech len dorovnavaju...a to ze raz za cas vyhraju pot?..a co?...raz vyhraju oni a 5 krat vyhram ja"
nie, funguje to inak. jednemu z tych mnohych, co nechas v hre doskace nieco lepsie a prides o vsetko aj pri naoko fantastickom flope
"Chip, a ked mas Aq, Ak...ako to hras preflop? "
Rozne, niekedy navysim malo, inokedy vela, niekedy limpnem, niekedy allin. Nikdy nie podla nejakej sablony.
"Lebo to tu vyznieva tak, ze ako nahle ta dorovnaju 5 hraci, tak QQ nema sancu na vyhru"
Ma samozrejme stale vacsiu sancu, ale mne osobne ten pripadny vacsi zisk nestoji za to, aby som prisiel o cely stack.
Hraj ako len chces, mne je to uplne jedno. Mne sa len nepaci zosmiesnovanie a napadanie osob, ktore nehraju podla nejakych zauzivanych sablon.
nie, funguje to inak. jednemu z tych mnohych, co nechas v hre doskace nieco lepsie a prides o vsetko aj pri naoko fantastickom flope
"Chip, a ked mas Aq, Ak...ako to hras preflop? "
Rozne, niekedy navysim malo, inokedy vela, niekedy limpnem, niekedy allin. Nikdy nie podla nejakej sablony.
"Lebo to tu vyznieva tak, ze ako nahle ta dorovnaju 5 hraci, tak QQ nema sancu na vyhru"
Ma samozrejme stale vacsiu sancu, ale mne osobne ten pripadny vacsi zisk nestoji za to, aby som prisiel o cely stack.
Hraj ako len chces, mne je to uplne jedno. Mne sa len nepaci zosmiesnovanie a napadanie osob, ktore nehraju podla nejakych zauzivanych sablon.
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hulmazas
ale znovu podotykam jedno. bavime sa o pociatocnej hre pri nizkych blindoch a o turnaji, nie o cashi.
- chipfeeder
Re: Nech len dorovnavaju
Hehe, hulmazas, dalsi v rade co sa pokusa diskutovat s chipom:-) To jemu nevysvetlis, ze to je UZASNE ked ta volaju hraci s Q9, JT a pod... on nerozumie, ze ty na tom zarobis ovela viac, ako prehras, ked im nahodou dojde haluz... on ma vlastne teorie na vsetko:-)
3-5 ludia zavolaju 4BB raise ep tak mozno na tych jeho freeroloch. Na 6.5 turbe ta zavolaju priemerne 1-3, dobrou post flop hrou vyberes fishky (napr. chipfeedera), a minimalizujes straty ak mas zly flop/vyvoj. LOL ze K6... takeho ultra dementa mam problem aj ja najst, ked ho najdem, tak 4/5 davam double up, a ten zvysok opustam turnaj... ale s usmevom a bohatsi o poznamku - ultra fish.
Dexter, este som zabudol. Argument "prehral" je uplne najhorsi argument, aky existuje.
Btw, hulmazas, ako si preboha dosiel na ten nick?:-D
3-5 ludia zavolaju 4BB raise ep tak mozno na tych jeho freeroloch. Na 6.5 turbe ta zavolaju priemerne 1-3, dobrou post flop hrou vyberes fishky (napr. chipfeedera), a minimalizujes straty ak mas zly flop/vyvoj. LOL ze K6... takeho ultra dementa mam problem aj ja najst, ked ho najdem, tak 4/5 davam double up, a ten zvysok opustam turnaj... ale s usmevom a bohatsi o poznamku - ultra fish.
Dexter, este som zabudol. Argument "prehral" je uplne najhorsi argument, aky existuje.
Btw, hulmazas, ako si preboha dosiel na ten nick?:-D
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
lol
to sa ozval neskutocny pokrovy umelec, lebo ma ROI 3 %.
Cize vlozi do pokru 1000 usd, na konci roka si vyberie svoj zisk 30 usd a bude len v duchu nadavat, ako mohla nejaka fishka vyhrat nejaky 50000 garantovany turnaj. Lebo on chudak, tolko stastia nema, aj ked poker vie hrat najlepsie na svete .
Cize vlozi do pokru 1000 usd, na konci roka si vyberie svoj zisk 30 usd a bude len v duchu nadavat, ako mohla nejaka fishka vyhrat nejaky 50000 garantovany turnaj. Lebo on chudak, tolko stastia nema, aj ked poker vie hrat najlepsie na svete .
- chipfeeder
Re: Re: Castle / Hulmazas
Som v robote ale musim sa pridat.
Chip ma pravdu, hrac musi svoju ruku chranit, alebo az vyprovokovat All in.
Castle neviem ako ty hras Turbo ale tam sa ide All in uz s 22,33,44,55,66, atd.
Ked maju ludia A2, K10, JQ su All in.
To turbo by som chcel zazit aby niekdo este cakal na lepsi Start Hand ako QQ, a riskoval prave v Turbe aby ho 3-4 Hraci Callovali.
Nehovorim ze ruka je automaticky vyhrata, ale aspon uvidis ako sa turnaj pre teba vyvynie a nemusis sa trapit dalsie 2 hod. a nutit sa napr. s 88 do All inu lebo uz nemas chipsi.
Toto je rada na tvoje Turba.
No a co sa tyka QQ zalezi aka je Faza turnaja
lebo pri BB 5 000 je rais na 20 000 dost lebo to pre kazdeho protihraca znamena aj tak All In.
Ale pri BB 20 rais na 80 je blbost, calne 5-8 hracov. Toto robia zaciatocnici s AA a pod. a cuduju sa.
Chip ma pravdu, hrac musi svoju ruku chranit, alebo az vyprovokovat All in.
Castle neviem ako ty hras Turbo ale tam sa ide All in uz s 22,33,44,55,66, atd.
Ked maju ludia A2, K10, JQ su All in.
To turbo by som chcel zazit aby niekdo este cakal na lepsi Start Hand ako QQ, a riskoval prave v Turbe aby ho 3-4 Hraci Callovali.
Nehovorim ze ruka je automaticky vyhrata, ale aspon uvidis ako sa turnaj pre teba vyvynie a nemusis sa trapit dalsie 2 hod. a nutit sa napr. s 88 do All inu lebo uz nemas chipsi.
Toto je rada na tvoje Turba.
No a co sa tyka QQ zalezi aka je Faza turnaja
lebo pri BB 5 000 je rais na 20 000 dost lebo to pre kazdeho protihraca znamena aj tak All In.
Ale pri BB 20 rais na 80 je blbost, calne 5-8 hracov. Toto robia zaciatocnici s AA a pod. a cuduju sa.
- ksoiram 1n
- Založený: Jún 2007
...
Necakal som, ze sa okolo tej mojej hry vytvori az taka diskusia. Asi by bolo dobre sa vratit k topicu.
Inak, zas zacinaju reci o dlhodobych vysledkoch a ROI. Tak si na sharkscope pozrite ten moj (kua, to sa rimuje). Nick Pepi_SK, herna P****Stars. Na to, ze napr. podla Dextera som fishka so slabou psychykou, je to celkom dobre, nie? Inak, Dexter, knizky som necital a nehram ani podla nejakej zabehnutej sablony. Snazim sa len do mojej hry zapajat aj moje aktualne pocity zo superov. Raz to vyjde, inokedy nie...
Inak, zas zacinaju reci o dlhodobych vysledkoch a ROI. Tak si na sharkscope pozrite ten moj (kua, to sa rimuje). Nick Pepi_SK, herna P****Stars. Na to, ze napr. podla Dextera som fishka so slabou psychykou, je to celkom dobre, nie? Inak, Dexter, knizky som necital a nehram ani podla nejakej zabehnutej sablony. Snazim sa len do mojej hry zapajat aj moje aktualne pocity zo superov. Raz to vyjde, inokedy nie...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
len tak mimochodom
joco , castle a spol. tvrdili, ze so svojimi nazormi na hru budem sam samucicky na tomto svete a hla, zacinaju sa objavovat aliasy, ktore so mnou aj suhlasia.
a moznoze som dexter a ksoiram ja v jednom :)
a moznoze castle, hulmazas a pepi su len joco v jednom :)
a moznoze som dexter a ksoiram ja v jednom :)
a moznoze castle, hulmazas a pepi su len joco v jednom :)
- chipfeeder
pepi
pochop jedno, ze samotne ROI absolutne o nicom nevypoveda. ver tomu, ze ak by som povazoval za strategicky zamer budovanie ROI, tak by som tomu prisposobil aj svoju hru.
ja osobne kaslem na to, ci budem mat roi 3 alebo 8 percent. chcem poriadny vysledok vo velkom turnaji, aj keby mal byt uplne zriedkavy.
a turnaje, ktore hravam beriem ako predpripravu na tento zamer.
ak hram celomesacnu pokerligu, tak tiez prisposobujem sposob hry, aby som ju vyhral celkovo a nie iba jednotlivy turnaj
ak si das za ciel skoncit v prize money, musis zvolit inu strategiu hry ako s cielom vyhrat.
ja osobne kaslem na to, ci budem mat roi 3 alebo 8 percent. chcem poriadny vysledok vo velkom turnaji, aj keby mal byt uplne zriedkavy.
a turnaje, ktore hravam beriem ako predpripravu na tento zamer.
ak hram celomesacnu pokerligu, tak tiez prisposobujem sposob hry, aby som ju vyhral celkovo a nie iba jednotlivy turnaj
ak si das za ciel skoncit v prize money, musis zvolit inu strategiu hry ako s cielom vyhrat.
- chipfeeder
ako si preboha dosiel na ten nick?
Mylsel som si,ze na pokeci na to pojdu baby...nepodarilo sa, tak som sa dal na poker *JOKINGLY*
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.