Ako začať??
Re: 7castle
Ja si tiez myslim, ze SnG su velmi dobrou pripravou, clovek sa nauci trpezlivosti...tiez som zacinal so SnG, ale nechal som toho, strasne ma chytil cash...
Chip, ake turnaje by si chcel hravat?
Chip, ake turnaje by si chcel hravat?
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hulmazas
"teba by to tesilo, keby uluckujes jeden poriadny vysledok a potom dalsich 50turnajov by si prehraval ako najmensia fishka? Aj napriek tomu ze by si bol v pluse?"
ja nechcem s luckom vyhrat raz takyto turnaj za zivot. ja chcem kombinaciou skillu a stastia urobit vacsie vysledky co najcastejsie :)
ja nechcem s luckom vyhrat raz takyto turnaj za zivot. ja chcem kombinaciou skillu a stastia urobit vacsie vysledky co najcastejsie :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: Re: 7castle
"Chip, ake turnaje by si chcel hravat?"
no, minimalne 50.000 garantovane.
zopar som si ich vyskusal, ale hravam ich prilis priposrato. aj som sa dostal do prize money pozicii, ale chcem sa dostavat este vyssie a co najcastejsie :)
no, minimalne 50.000 garantovane.
zopar som si ich vyskusal, ale hravam ich prilis priposrato. aj som sa dostal do prize money pozicii, ale chcem sa dostavat este vyssie a co najcastejsie :)
- chipfeeder
Re: hulmazas
Lenze zial to chcu vsetci co sa na dany turnaj prihlasili :-) Ja ked prehram nejaku hru na bad beate, tak samozrejme ze ma to naserie, ale na druhej strane si poviem, ze som to zahral spravne, dobre ze som callova a pod., pripadne, co som mohol zahrat lepsie...lebo mne to niekedy pripada, ze vsetci badbeatnici nic ine nerobia, len prehravaju na bad beatoch a to je statisticky nemozne...na turnaji jeden bad beat moze znamenat koniec, ale s tym musi turnajovy hrac pocitat a nemoze sa nechat rozhodit, inak nie je dobry...a podla mna pristup "radsej raisnem poriadne nech neprehram na bad beate " nie je spravny.
- hulmazas2
Lenze zial to chcu vsetci co sa na dany turnaj prihlasili :-) Ja ked prehram nejaku hru na bad beate, tak samozrejme ze ma to naserie, ale na druhej strane si poviem, ze som to zahral spravne, dobre ze som callova a pod., pripadne, co som mohol zahrat lepsie...lebo mne to niekedy pripada, ze vsetci badbeatnici nic ine nerobia, len prehravaju na bad beatoch a to je statisticky nemozne...na turnaji jeden bad beat moze znamenat koniec, ale s tym musi turnajovy hrac pocitat a nemoze sa nechat rozhodit, inak nie je dobry...a podla mna pristup "radsej raisnem poriadne nech neprehram na bad beate " nie je spravny.
- hulmazas2
Re: Re: Re: 7castle
Tak take by som chcel aj ja hravat, ale nemam na to supaky :-)
- hulmazas2
Chip nestracaj cas, nechcem ta nahovarat ale daj si peniaze na MB a vyber si z viacerich herni
turnaje ktore ti budu vyhovovat.
Napr. expekt, CD, Titan 7500$ Rebuy- 5$ buy in o16:00, 6 000$ Rebuy - 3$ Buy in okolo 18:00, 2500$ Rebuy -7$okolo 18:30( iba 180 hracov), 7 500$ - 10$ Buy In okolo 19:00, nezabudni Kvalifikaciu za 5$ - na 45 000$ o 17:10 ( Turnaj je kazdy vecer okolo 20:00).
Na B**n, Europoker, Mansion, My Bet su tiez turnaje o 16:00 5 000$ Rebuy za 5$, a este neskorsie dokonca 20 000$ Rebuy za 5$ alebo 10$ a aj 6 000 $ Rebuy okolo 19:00 za 5$
Dalej na Stan Poker, Gnuf Poker o 16:00 za 3$ - 5 500$ rebuy.
No a Party Poker je najlepsi 10 000$ Rebuy -za 6$ okolo 21:00
Dobre ceny za nizke Buy In, no a musis skusat bez Rebuy az dokial si nevybudujes tvoj Bankroll. Nemusis mat strach casom pojdes do plusu, nesmies to ale vzdat. To je moja rada, a ja hrajem tieto turnaje velmi, velmi casto uz 1 aj pol no aked mas tvoj bankroll dobry tak zacnes dalsie lacne Kvalifikacie na velke turnaje.
Tento tyzden som odohral 100 000$, 200 000$,
a Irisch Open, mam Ecoop 1, Ecoop 8, 2 krat 45 000 no a vsetko za drobne.!1- 5 $ Kvalifikacie.
Drzim Palce!
8-)8-)
turnaje ktore ti budu vyhovovat.
Napr. expekt, CD, Titan 7500$ Rebuy- 5$ buy in o16:00, 6 000$ Rebuy - 3$ Buy in okolo 18:00, 2500$ Rebuy -7$okolo 18:30( iba 180 hracov), 7 500$ - 10$ Buy In okolo 19:00, nezabudni Kvalifikaciu za 5$ - na 45 000$ o 17:10 ( Turnaj je kazdy vecer okolo 20:00).
Na B**n, Europoker, Mansion, My Bet su tiez turnaje o 16:00 5 000$ Rebuy za 5$, a este neskorsie dokonca 20 000$ Rebuy za 5$ alebo 10$ a aj 6 000 $ Rebuy okolo 19:00 za 5$
Dalej na Stan Poker, Gnuf Poker o 16:00 za 3$ - 5 500$ rebuy.
No a Party Poker je najlepsi 10 000$ Rebuy -za 6$ okolo 21:00
Dobre ceny za nizke Buy In, no a musis skusat bez Rebuy az dokial si nevybudujes tvoj Bankroll. Nemusis mat strach casom pojdes do plusu, nesmies to ale vzdat. To je moja rada, a ja hrajem tieto turnaje velmi, velmi casto uz 1 aj pol no aked mas tvoj bankroll dobry tak zacnes dalsie lacne Kvalifikacie na velke turnaje.
Tento tyzden som odohral 100 000$, 200 000$,
a Irisch Open, mam Ecoop 1, Ecoop 8, 2 krat 45 000 no a vsetko za drobne.!1- 5 $ Kvalifikacie.
Drzim Palce!
8-)8-)
- ksoiram 1n
- Založený: Jún 2007
Re: Re: hulmazas
Neviem preco, ale nemam rad rebuy...raz som to hral a len som oci vyvloval, s cim chodili ludia All in a vzapeti sa dokupili...proste nemam to rad a nemam ani chut investovat do 5USD turnaja dalsich 15USD...ale to je len moj nazor, pretoze na rebuy nemam a absolutne ani neviem strategiu.
- hulmazas2
ksoiram
pre mna odpovedajuce turnaje nie je problem najst v akejkolvek herni :)
ide o to, ze nechcem vrazat peniaze zvonku a chcem davat do pokru len to, co v nom zarobim.
na mtt turnaje potrebujes iny bankroll ako na cash :)
rebuy turnaj mne osobne az tak nevyhovuje, skor by som prijal vacsi pocet hracov na freezeoute . v rebuy mas vela lotto hracov a ja alliny pred flopom nemam rad :)
Ved, uvidime po roku, aj tebe GL :)
ide o to, ze nechcem vrazat peniaze zvonku a chcem davat do pokru len to, co v nom zarobim.
na mtt turnaje potrebujes iny bankroll ako na cash :)
rebuy turnaj mne osobne az tak nevyhovuje, skor by som prijal vacsi pocet hracov na freezeoute . v rebuy mas vela lotto hracov a ja alliny pred flopom nemam rad :)
Ved, uvidime po roku, aj tebe GL :)
- chipfeeder
Re: Re: Re: hulmazas
Ty to musis brat na dlhu dobu Hulmazas. Nie na 10-20 krat. Prave to je to dobre na rebuy, jasne ze budes mat smolu ale ked dostanes s jednou rukou od 4 hracov vsetky chips tak uz mas na hodinu postarane.
Moj rekord na rebuy bolo v prvej hodine 47 000 chips. Karty chodili no a ludia isli All In a ja som len calloval. Samozrejme ze prehras s AA ale nevadi. Zajtra je tiez den no a ta Software ti to jedneho dna da sama, a nemusis robit Rebuy. Najlepsie pre zaciatocnikov, nerobit Rebuy ale zasa skusit na druhy den aby si tvoj Bankroll neprehral za 2 dni.
Moj rekord na rebuy bolo v prvej hodine 47 000 chips. Karty chodili no a ludia isli All In a ja som len calloval. Samozrejme ze prehras s AA ale nevadi. Zajtra je tiez den no a ta Software ti to jedneho dna da sama, a nemusis robit Rebuy. Najlepsie pre zaciatocnikov, nerobit Rebuy ale zasa skusit na druhy den aby si tvoj Bankroll neprehral za 2 dni.
- ksoiram 1n
- Založený: Jún 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.