2 milion garanteed final table
No ako to zahral on
hral som v podstate tight, len dobre ruky, pri tom stole som sedel uz asi hodinu, za ten cas som mohol hrat tak 3 - 5 hier a on psychopat da allin s A5 off suit?
Takze preco to tak zahral?
1. Chranil si big blind (to sa ale robi proti zlodejom co kradnu casto, pripadne z buttonu alebo SB a nie proti tight hracom)
2. Mal uz toho po 5 hodinach dost a prestalo ho to bavit, tak to tam supol podla vety "pred flopom sme na tom vsetci rovnako"
3. Cakal ze sa zlaknem a zahodim to (mozno som mal)
4. Myslel si ze ma drzi lepsiu ruku
Takze preco to tak zahral?
1. Chranil si big blind (to sa ale robi proti zlodejom co kradnu casto, pripadne z buttonu alebo SB a nie proti tight hracom)
2. Mal uz toho po 5 hodinach dost a prestalo ho to bavit, tak to tam supol podla vety "pred flopom sme na tom vsetci rovnako"
3. Cakal ze sa zlaknem a zahodim to (mozno som mal)
4. Myslel si ze ma drzi lepsiu ruku
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade, TT
podla mna nezmyselny raise.
co mal dokazovat ? ze mas silnejsiu ruku? taku istu sluzbu by predsa tebe ako tight hracovi preukazal aj limp
to uz si mohol dat rovno radsej AIPF, toho by sa mozno BB zlakol.
ja by som takto hazardne TT v zivote nehral, toboz nie na turnaji, kde som dost vysoko
co mal dokazovat ? ze mas silnejsiu ruku? taku istu sluzbu by predsa tebe ako tight hracovi preukazal aj limp
to uz si mohol dat rovno radsej AIPF, toho by sa mozno BB zlakol.
ja by som takto hazardne TT v zivote nehral, toboz nie na turnaji, kde som dost vysoko
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: vlade, TT
no, myslim ze raise bol v pohode, ale nie som si isty ci ten allin, nemozem to tam limpnut, to by sli do hry mozno 4 hraci a nepaci sa mi velmi hrat proti 4 hracom s hocijakou rukou.
Plan bol betnut tam kolko som dal a v pripade call sa neskor rozhodnut ak by prislo AKQJ podla dalsej situacie. Nie som si isty ci by som sa daleko dostal keby som vsetko len limpoval, napr. v tomto konkretnom pripade by mi nepomohlo ani QQ, JJ, s KK by som vyhral az na river a paradoxne s A3+ by som bral pripadne A5 splitol :-||
Plan bol betnut tam kolko som dal a v pripade call sa neskor rozhodnut ak by prislo AKQJ podla dalsej situacie. Nie som si isty ci by som sa daleko dostal keby som vsetko len limpoval, napr. v tomto konkretnom pripade by mi nepomohlo ani QQ, JJ, s KK by som vyhral az na river a paradoxne s A3+ by som bral pripadne A5 splitol :-||
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
chipfeeder
..vazne by ma zaujimalo, ako zbieras v turnaji chips, ked na TT v tejto faze turnaja radis len limpnut, raise bolo najlepsie riesenie ake mohlo byt. Zober si to tak, ze 7x zdvojnasobis stack a len 3x prehras. A aj ked predtym ako dorovnas all-in nevies proti akej ruke ides, v tomto pripade to bol dobry call (z hladiska toho, ze vlado bol favorit 70/30), super ho ale uluckoval, co je skoda, obaja uz boli short, tam uz nie je priestor na nejake manevrovanie a nie je priestor cakat na lespiu ruku.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
vlade
ked su blindy desatina stacku tak sa nelimpuje len tak z rozmaru.
plan je jedna vec, prax druha. allin supera ta zaskocil, ale mal si s nim pri raise ratat.
TT bez podpory flopu nie je nijako zazracna ruka a pri AIPF sa rovna defacto hocijakemu nizkemu paru
plan je jedna vec, prax druha. allin supera ta zaskocil, ale mal si s nim pri raise ratat.
TT bez podpory flopu nie je nijako zazracna ruka a pri AIPF sa rovna defacto hocijakemu nizkemu paru
- chipfeeder
keso
keby limpli aj dalsi 3 superi, tak za podpory flopu mozes s TT ovela viac vytazit, ako stratit pri suboji proti jednemu s niecim ako AQ .
- chipfeeder
inak
samozrejme super spravil v tomto konkretnom pripade chybu, mal nizkeho kickra na allin, ale treba si na tej pozicii predstavit niekoho s AK, AQ, AJ a pod.
- chipfeeder
chipfeeder dost už teórie
ukáž nám to zajtra na klobáse, titan poker 21:15
- allsam
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
.........
Na tohle je jasná rada:Hrajte si to každej jak uznáte za vhodný...:D:D
- FrancisB17
- Založený: Aug 2007
chipfeeder
ked uz zacinas byt short, nemozes s rukou ako TT cakat na zazracny flop v podobe setu, to je zbytocne vyhodeny 1 BB z Tvojho uz tak maleho stacku, ked si short potrebujes zdvojnasobit a nie limpovat s rukami ako TT. Co ked za tebou niekto raisne ? Alebo co ak na flop nepride T, ale min. 1 overcard ?..to zakazdym ten 1 BB zahodis ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.