2 milion garanteed final table

Príspevky zo starej diskusie

Re: chipfeeder

Odoslaťod gevlik199 03 Mar 2008 19:37

chip tebe to uz neni trapne? allsam ta uz dva mesiace vola na klobasu, ved chod a ukaz co je v tebe:-||
gevlik199

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

vlado

Odoslaťod fidelko 03 Mar 2008 20:49

podla mna si sa mal este pred stavkou rozhodnut,ci s tym TT si ochotny ist v pripade re-raisu all-in alebo nie.
ak ano,tak si mal ist all-in ako prvy,ak nie ,tak si mal navysit 2xBB a po reraise zlozit.
Tak hral aj ten vitaz ako pisem:
bud 2xBB a fold,alebo rasoval 10xBB proti cca 10BB stackom-cize velmi podobna situacia ako na Tvojom stole.
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: vlado

Odoslaťod keso26 03 Mar 2008 20:58

to ano, aj takto sa to da zahrat, ma to hlavu aj patu.
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Re: vlado

Odoslaťod hulmazas2 03 Mar 2008 21:24

Lepsie si to zahrat nemohol. Ked ta reraisol, co si si myslel ,ze ma? Isto si ratal...no isto neviem, ale ratal si ze ma nieco ako AX...podla toho, ako hral pred tym. Ak si ratal, ze ma AJ, AQ, AK...a vobec, keby si aj vedel, ze ze tieto karty drzi, tak aj tak ten call na All in by bol na 54% v poriadku :-) Je to sice uz riadne riskantne, ale ako shortstack ti nic ine neostava...ja by som to ale preflop hral All in, ziaden raise.
hulmazas2

Založený: Jan 2008

allin preflop

Odoslaťod vlade 03 Mar 2008 21:47

to je cisty risk, tymto smerom sa nechcem moc uberat pokial to neni nevyhnutne, tam mi uz ostava len cakat a pozerat sa co prislo, bohuzial tento nestastnik ma k tomu dotlacil, tam boli len 2 moznosti a v tej chvili som sa rozhodol pre call, mozno nabuduce to foldnem :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

keso

Odoslaťod chipfeeder 03 Mar 2008 23:05

ak pride A alebo 2 overcards, zahodim, ak pride K alebo Q, raisnem a pockam na odozvu supera , ak ride J , tak kludne aj allin. Ale stale je to mensie lotto ako pred flopom.

suhlasim s fidelkom, ked uz raisujes, musis byt pripraveny na to, co s pripadnym allinom, a vlade ratal asi nanajvys tak s callom :)

gevlik, tebe je velky prd do toho, co ja robim a co nie. nebudem vkladat depozity do 20 herni, ked potom nedokazem vyhrat ani bonusy. ked sa prelozi klobasa do inej herne, rad si zahram, na titane nemam ani cent a ani nebudem mat, lebo tam nehram ani freerolly. dufam, ze stacilo a uz sa k tomu nemienim vyjadrovat.
chipfeeder

Založený: Dec 2007

gevlik

Odoslaťod joco66 03 Mar 2008 23:53

nechaj chipa ved on je majster, ale ked ho volas hrat nejaky turnaj kde uz je buyin tak si vzdy najde nejaku vyhovorku, pravda je taka ze hra freeroly a este nema ziadny bankroll tak si nemoze nikde vlozit peniaze

vlade: bezchybne zahrane, standart raise preflop dobry call po superovom all ine, proste smola nic ine, skoda ze si nebol chipleader a nemohol tyranizovat stol ako na minulom leaderboarde;-), hral som uz s tebou zopar turnajov a si jeden z naj SK/CZ hracov proti ktorym som hral:-X, podla mna by bola chyba keby si to zlozil takze o tom ani nerozmyslaj:-D
joco66

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

chipfeeder pozvanka

Odoslaťod allsam 04 Mar 2008 00:06

nemusis vkladat ziaden depozit, mam so supportom dohodnute ze ti mozem zaplatit vstupny buyin ale musi nas byt na klobase minimalne 11 hracov aby to nebrali ako collusion, daj mi tvoj nick na titan poker poslem Ti vstupny buyin a ak nas bude 11 hracov tak sa zaregistrujes, ak nie tak zahras s nami nabuduce, beries ? ver mi nie som jediny kto ta chce vidiet v akcii
allsam

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

to chipfeeder

Odoslaťod acvonmilan 04 Mar 2008 00:54

Jaky je rozdil v tom, ze prijde na flop Q nebo J? Beztak je to mozny vyssi pair pro soupere, takze z pohledu TT je to naprosto to same :-)

Presne takovou hru jsem dneska hral na FT jednoho turnaje - mel jsem bb J 7 - manik raise ja call - dosel J... ja zahral slowplay, on se nechal vyprovokovat do allinu - drzel TT. Ja samo call a pot jsem vzal!
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

avc

Odoslaťod chipfeeder 04 Mar 2008 01:54

pschologicky, ty si J7 nezahodil, vacsina by asi zahodila, Q7 sa uz zahadzuje tazsie

ok, allsam, ja ti zaplatim buy in v inej herni
chipfeeder

Založený: Dec 2007

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!