2 milion garanteed final table
Re: chipfeeder
chip tebe to uz neni trapne? allsam ta uz dva mesiace vola na klobasu, ved chod a ukaz co je v tebe:-||
- gevlik199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
vlado
podla mna si sa mal este pred stavkou rozhodnut,ci s tym TT si ochotny ist v pripade re-raisu all-in alebo nie.
ak ano,tak si mal ist all-in ako prvy,ak nie ,tak si mal navysit 2xBB a po reraise zlozit.
Tak hral aj ten vitaz ako pisem:
bud 2xBB a fold,alebo rasoval 10xBB proti cca 10BB stackom-cize velmi podobna situacia ako na Tvojom stole.
ak ano,tak si mal ist all-in ako prvy,ak nie ,tak si mal navysit 2xBB a po reraise zlozit.
Tak hral aj ten vitaz ako pisem:
bud 2xBB a fold,alebo rasoval 10xBB proti cca 10BB stackom-cize velmi podobna situacia ako na Tvojom stole.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Re: vlado
Lepsie si to zahrat nemohol. Ked ta reraisol, co si si myslel ,ze ma? Isto si ratal...no isto neviem, ale ratal si ze ma nieco ako AX...podla toho, ako hral pred tym. Ak si ratal, ze ma AJ, AQ, AK...a vobec, keby si aj vedel, ze ze tieto karty drzi, tak aj tak ten call na All in by bol na 54% v poriadku :-) Je to sice uz riadne riskantne, ale ako shortstack ti nic ine neostava...ja by som to ale preflop hral All in, ziaden raise.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
allin preflop
to je cisty risk, tymto smerom sa nechcem moc uberat pokial to neni nevyhnutne, tam mi uz ostava len cakat a pozerat sa co prislo, bohuzial tento nestastnik ma k tomu dotlacil, tam boli len 2 moznosti a v tej chvili som sa rozhodol pre call, mozno nabuduce to foldnem :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
keso
ak pride A alebo 2 overcards, zahodim, ak pride K alebo Q, raisnem a pockam na odozvu supera , ak ride J , tak kludne aj allin. Ale stale je to mensie lotto ako pred flopom.
suhlasim s fidelkom, ked uz raisujes, musis byt pripraveny na to, co s pripadnym allinom, a vlade ratal asi nanajvys tak s callom :)
gevlik, tebe je velky prd do toho, co ja robim a co nie. nebudem vkladat depozity do 20 herni, ked potom nedokazem vyhrat ani bonusy. ked sa prelozi klobasa do inej herne, rad si zahram, na titane nemam ani cent a ani nebudem mat, lebo tam nehram ani freerolly. dufam, ze stacilo a uz sa k tomu nemienim vyjadrovat.
suhlasim s fidelkom, ked uz raisujes, musis byt pripraveny na to, co s pripadnym allinom, a vlade ratal asi nanajvys tak s callom :)
gevlik, tebe je velky prd do toho, co ja robim a co nie. nebudem vkladat depozity do 20 herni, ked potom nedokazem vyhrat ani bonusy. ked sa prelozi klobasa do inej herne, rad si zahram, na titane nemam ani cent a ani nebudem mat, lebo tam nehram ani freerolly. dufam, ze stacilo a uz sa k tomu nemienim vyjadrovat.
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
gevlik
nechaj chipa ved on je majster, ale ked ho volas hrat nejaky turnaj kde uz je buyin tak si vzdy najde nejaku vyhovorku, pravda je taka ze hra freeroly a este nema ziadny bankroll tak si nemoze nikde vlozit peniaze
vlade: bezchybne zahrane, standart raise preflop dobry call po superovom all ine, proste smola nic ine, skoda ze si nebol chipleader a nemohol tyranizovat stol ako na minulom leaderboarde;-), hral som uz s tebou zopar turnajov a si jeden z naj SK/CZ hracov proti ktorym som hral:-X, podla mna by bola chyba keby si to zlozil takze o tom ani nerozmyslaj:-D
vlade: bezchybne zahrane, standart raise preflop dobry call po superovom all ine, proste smola nic ine, skoda ze si nebol chipleader a nemohol tyranizovat stol ako na minulom leaderboarde;-), hral som uz s tebou zopar turnajov a si jeden z naj SK/CZ hracov proti ktorym som hral:-X, podla mna by bola chyba keby si to zlozil takze o tom ani nerozmyslaj:-D
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
chipfeeder pozvanka
nemusis vkladat ziaden depozit, mam so supportom dohodnute ze ti mozem zaplatit vstupny buyin ale musi nas byt na klobase minimalne 11 hracov aby to nebrali ako collusion, daj mi tvoj nick na titan poker poslem Ti vstupny buyin a ak nas bude 11 hracov tak sa zaregistrujes, ak nie tak zahras s nami nabuduce, beries ? ver mi nie som jediny kto ta chce vidiet v akcii
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
to chipfeeder
Jaky je rozdil v tom, ze prijde na flop Q nebo J? Beztak je to mozny vyssi pair pro soupere, takze z pohledu TT je to naprosto to same :-)
Presne takovou hru jsem dneska hral na FT jednoho turnaje - mel jsem bb J 7 - manik raise ja call - dosel J... ja zahral slowplay, on se nechal vyprovokovat do allinu - drzel TT. Ja samo call a pot jsem vzal!
Presne takovou hru jsem dneska hral na FT jednoho turnaje - mel jsem bb J 7 - manik raise ja call - dosel J... ja zahral slowplay, on se nechal vyprovokovat do allinu - drzel TT. Ja samo call a pot jsem vzal!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
avc
pschologicky, ty si J7 nezahodil, vacsina by asi zahodila, Q7 sa uz zahadzuje tazsie
ok, allsam, ja ti zaplatim buy in v inej herni
ok, allsam, ja ti zaplatim buy in v inej herni
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.