2 milion garanteed final table
joco
ved zaplat, ale to znamena, ze teras do vetra a svoje slova nepreukazes
takze dokazuj dokazuj toto
"chipfeeder is number one a kto s tym nesuhlasi je hlupak, dement, idiot alebo obmedzeny nevzdelanec"
zaujimave, ako dokaze niekoho vytocit odlisny nazor na hru tak, ze prejde do osobnych utokov. zabavne pozorovat taketo psychicke labilnosti
na titane sa nedaju opravit ani udaje vo vlastnom ucte a mne sa nechce zakazdym riesit kazdu blbost so suportom, s ktorym to zakazdym skonci tak, ze nema kompetencie na nic.
takze dokazuj dokazuj toto
"chipfeeder is number one a kto s tym nesuhlasi je hlupak, dement, idiot alebo obmedzeny nevzdelanec"
zaujimave, ako dokaze niekoho vytocit odlisny nazor na hru tak, ze prejde do osobnych utokov. zabavne pozorovat taketo psychicke labilnosti
na titane sa nedaju opravit ani udaje vo vlastnom ucte a mne sa nechce zakazdym riesit kazdu blbost so suportom, s ktorym to zakazdym skonci tak, ze nema kompetencie na nic.
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: joco
,,zaujimave, ako dokaze niekoho vytocit odlisny nazor na hru tak, ze prejde do osobnych utokov. zabavne pozorovat taketo psychicke labilnosti,, mas pravdu je to zaujimave ze si presne takto nazyval hracov ktori mali iny nazor
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
gevlik
uz som ozivil titan, ale na cd sa moze kludne spustit dalsi turnaj :) ja rad popri pokri kecam a furt lepsie v rodnom jazyku, ne?
- chipfeeder
expekt
Neviem prečo ste zanevreli na expekt. Ja na expekt nedam dopustiť. Skusili ste už niekde niečo riešiť zo suportom? Jediné pozitívne skusenosti mam na expekte a na Paradise, ale paradise to posral s tou novou herňou, je to tam pomali nehratelne - všetky normalne turnaje ktore som tam hrala akoby boli turbo - po 1. breaku sa iba allinuje.
Na CD suport iba v angličtine - ak nevieš po anglicky skus im niečo vysvetliť .
Na CD suport iba v angličtine - ak nevieš po anglicky skus im niečo vysvetliť .
- lubka
Re: expekt
no lubka suhlaasim... mne sa lubi este Full tilt, pripadne a VC poker, tam je to take kludne...
Jo Lubka takze vecer na expekte pri FT *THUMBS UP*
Jo Lubka takze vecer na expekte pri FT *THUMBS UP*
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.