anette_15 vcera porazila 19999 hracov na 11USD MTT

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Gus

Odoslaťod veyron2000 05 Mar 2008 19:34

No neviem Dexter ale poker sa da hrat aj matematicky, o tom potom... Ale hraci nevyhravaju kvoli lucku ale kvoli tomu ze VEDIA hrat.. vedia co, kedy, ako a proti komu zahrat...
veyron2000

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Re: acvonmilan : poker je gambling ..

Odoslaťod acvonmilan 05 Mar 2008 19:39

Nehnevam se na tebe Dextere, mas svuj nazor, brat ti jej nebudu. Proste ses utvrdil ve sve "pravde", tak si ji zastavej. Vysvetlovat tobe o cem je poker - to je stejne, jako vysvetlovat panici, coze to je ten sex :-)

Za sebe mohu rici jedine: cim vice bude takovych lidi, kteri si mysli, ze je poker hlavne o stesti - tim lepe pro nas ostatni, kteri to vidime jinak. A troufnu si tvrdit, ze je vcelku jasne, u ktere z techto dvou skupin skonci nakonec money 8-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: acvonmilan : poker je gambling ..

Odoslaťod dexterXXL 05 Mar 2008 19:44

mysak poker je gambling bez ohladu na to ci vsadis 100BB alebo 1BB, je to hra, a tak je zalozena na nahode..

ty mozes hru ovlyvnit ale len do miery do akej je ovplyvnitelny tvoj super...a vobec to uz neznamena ze to bude vo tvoj prospech.
viz tvoju nedavnu hru QQ vs KJ
dexterXXL

Re: acvonmilan : ani ja sa na teba nehnevam..:-)

Odoslaťod dexterXXL 05 Mar 2008 19:46

...ale nikde nevidim ze by si mi moje nazory vyvratil..skus este raz,
o cem je tedy poker? 8-)
dexterXXL

veyron2000: poker sa da hrat matematicky?

Odoslaťod dexterXXL 05 Mar 2008 19:49

vazne? hovori ti nieco take ako predictable player...
dexterXXL

Re: AC otazka ?

Odoslaťod acvonmilan 05 Mar 2008 19:52

Ksoraime, to Ti mohu napsat zcela presne, letos si totiz MMT zapisuji.

Odehral jsem 18 MTT

2x winner (1x hralo 81 lidi, 1x hralo cca 360 lidi)
6x ITM (vetsinou 5usd B**n nebo 5usd rebuy na Expektu, B**n cca 650 lidi, Expekt polovina)
10x prohra (z toho ale vetsina ExtremeTurbo turnaje, kde jsem sam nize napsal, ze stesti hraje vetsi roli, nez v beznych turnajich).

Nepocitam zde privatni turnaje Pokerportalu, kde hrava kolem 30 lidi - zde jsem odehral nevim kolik Klobasek (v unoru 2x vyhra a 1x druhe misto) a turnaju na SJ (v unoru 2x treti misto). No, odehral jsem jich samozrejme maximalne osm, vice tydnu ani nebylo a Klobaska se tusim zkraje ledna nehravala.

Tudiz si za svym stojim, vyhrat jeden z dvaceti MTT neni az takovy problem. Samozrejme, bavim se o beznych turnajich, ne o 20.000 ucastniku.

Ja hraji poker CISTE A POUZE pro zabavu, takze nemam zadnou potrebu hrat turnaj za turnajem. Prosim tedy nenamitat, ze pocet 18 MTT za dva mesice je nizky a nereprezentujici nejake vyvody z toho.
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

dexter neprirovnavaj poker k rulete

Odoslaťod allsam 05 Mar 2008 19:56

"V pokerové hře, v níž hrají hráči proti sobě, se můžeme rozhodnout významněji vsadit až v samém průběhu hry a v delším časovém úseku neovlivňuje naše výsledky nějaká vis maior událost, ale v podstatě naše umění hrát. Ve své komplexnosti tedy není poker hazardem, ale hrou dovedností (GAME OF SKILL), v níž prostě dobří hráči peníze získávají a špatní ztrácejí. Vítězové v pokeru jsou zkrátka mnohem lepšími manažery svých peněz, než ti prohrávající. Štěstí pochopitelně má v této hře svou roli – místo role pána to ovšem může být často i role služebníka. A dobrý hráč, na rozdíl od toho špatného, dokáže onoho služebníka v pravou chvíli využít ve svůj prospěch. Jestliže bude mít v delší sérii her amatér stejné štěstí na karty jako zkušený profesionál, potom z této hry získá profík mnohem více peněz než méně schopný hráč bez zkušeností. Poker vděčí za své výsostné postavení mezi sázkovými hrami právě systému sázení, který v zásadě umožňuje, aby lepší hráči mohli svou hrou nakonec porazit ty, kteří například drží hodnotnější karty."
allsam

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: Re: acvonmilan : ani ja sa na teba nehnevam..:-)

Odoslaťod acvonmilan 05 Mar 2008 19:56

Dextere, ale ja ti tve nazory vyvratil - jasne jsem ti napsal, ze poker je vice o skillu, nez o stesti. To beru jako hodnoverne vyvraceni tveho dojmu. A je to zrovna takovy argument, jako kdyz ty tvrdis, ze je tomu presne naopak :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

pre Mysak

Odoslaťod ksoiram 1n 05 Mar 2008 19:59

ty si dosiahol za kratky cas vynikajuce vysledky.
Pozoroval som ta na 2 000 000$ Turnaji. Povedal by som ze sa tvoja hra neodlisuje priemerneho hraca.

Cakal si len na dobre karty, raz si uluckoval farbu, druhy krat si vyhral s AA alebo KK, no a do tretice si vsetko prehral lebo si zasa chcel uluckovat farbu s K 10 . No a vsadil si cely turnaj iba na stastie ktore si v tom momente nemal.

Takze mi nieje jasne ako rozpravas o umeni v pokri ked sa tvoja hra viacej klania na ( skusim moje stastie ).

Nieje to pisane ako kritika ale musel si mat vela stastia v poslednych 3 mesiacoch.

s pozdravom
ksoiram 1n

Založený: Jún 2007

Re: pre Mysak

Odoslaťod mysak(bon3fish) 05 Mar 2008 20:07

:)
ale ja jsem tady o tom ze ja jsem zrovna ten nadprumerny hrac vubec nepsal !!!! mluvil jsem uplne o nekom jinem..
pokud ale vim tak ty ses tu uz driv "vychvaloval" kolik si toho vyhral..
vubec sem nikdy tady nepsal ze jsem PRO MTT hrac !!!
hraju svoji hru..a jsem s ni spokojen i s vysledky ktere mam .. 8-)
jinak heh komentovat ten 2M turnaj kdyz si mi nevidel do karet tak to je pekny.. hh videl si jen par ruk a podle toho usuzujes ??
mysak(bon3fish)

Založený: Okt 2007

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!