anette_15 vcera porazila 19999 hracov na 11USD MTT
Re: Re: pre Mysak
asi sme si nerozumeli.
Ja som tu cital ze ti ide viac o umenie ako o stastie.
No a co sa tyka mna, uz som to tu raz napisal.
( vychvalovanie) to nebolo, ale uplne normalna
hra trpezlivosti.
No a proti inym hracom mam skurvenu smolu,
lebo za posledny rok som hral urcite tolko turnajov ze spolu bolo najmenej 10 000 000 $ v potoch.
Ja som tu cital ze ti ide viac o umenie ako o stastie.
No a co sa tyka mna, uz som to tu raz napisal.
( vychvalovanie) to nebolo, ale uplne normalna
hra trpezlivosti.
No a proti inym hracom mam skurvenu smolu,
lebo za posledny rok som hral urcite tolko turnajov ze spolu bolo najmenej 10 000 000 $ v potoch.
- ksoiram 1n
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ksoiram 1n
ksoiram prezradis Tvoj nick na PS & FT ?(v diskusii si pisal ze tam hras) rad si pozriem tych 10 milionov v potoch ! ongame nick ksoiram1n mi ukazuje vyhry 148 $ a party poker nick Ksoiramscann mi ukazuje vyhry 244 $. Alebo chces zostat v anonymite ako naposledy ?
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: dexter neprirovnavaj poker k rulete
ok Allsam,
v delším časovém úseku neovlivňuje naše výsledky nějaká vis maior událost, ale v podstatě naše umění hrát
co je to to umenie hrat...dajme tomu konkretne MTT, ty MTT hravas tak ked suhlasis a rozumies tomuto co si napisal/skopiroval, povedz mi teda co je to..?
------------------------------------------------
Ve své komplexnosti tedy není poker hazardem, ale hrou dovedností (GAME OF SKILL), v níž prostě dobří hráči peníze získávají a špatní ztrácejí
mozes mi teda povedat co je ta GAME OF SKILL?
-------------------------------------------------
Jestliže bude mít v delší sérii her amatér stejné štěstí na karty jako zkušený profesionál, potom z této hry získá profík mnohem více peněz než méně schopný hráč bez zkušeností
Nepravda...nezkuseny hrac prave z neskusenosti hra nepredvidatelne a to mu umoznuje vytazit z absolutnych garbage hands skvele vysledky.
v delším časovém úseku neovlivňuje naše výsledky nějaká vis maior událost, ale v podstatě naše umění hrát
co je to to umenie hrat...dajme tomu konkretne MTT, ty MTT hravas tak ked suhlasis a rozumies tomuto co si napisal/skopiroval, povedz mi teda co je to..?
------------------------------------------------
Ve své komplexnosti tedy není poker hazardem, ale hrou dovedností (GAME OF SKILL), v níž prostě dobří hráči peníze získávají a špatní ztrácejí
mozes mi teda povedat co je ta GAME OF SKILL?
-------------------------------------------------
Jestliže bude mít v delší sérii her amatér stejné štěstí na karty jako zkušený profesionál, potom z této hry získá profík mnohem více peněz než méně schopný hráč bez zkušeností
Nepravda...nezkuseny hrac prave z neskusenosti hra nepredvidatelne a to mu umoznuje vytazit z absolutnych garbage hands skvele vysledky.
- dexterXXL
- Založený: Jan 2007
Re: ksoiram 1n
som prave na CD- cku.
- ksoiram 1n
- Založený: Jún 2007
Re: Re: dexter neprirovnavaj poker k rulete
Obavam se, ze nezkuseny hrac prave diky sve nezkusenosti a nepredvidatelnosti bude brzy obchazet zastavarny, aby mel alespon na suchy rohlik :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
acvonmilan: Ja hraji poker CISTE A POUZE pro zabavu,..
..Odehral jsem 18 MTT..
uprimne povedane, tymto si mi to skutocne nevyvratil :-D
uprimne povedane, tymto si mi to skutocne nevyvratil :-D
- dexterXXL
Re: acvonmilan: Ja hraji poker CISTE A POUZE pro zabavu,..
Letos, psal jsem letos dextere :-) Mimochodem, jaka je tva produktivita? Kdyz pomines freerolly?
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Re: Re: pre Mysak
asi sme si nerozumeli a ani asi nebudem..
pokud myslis ze posledni tri mesice jsem mel jenom lucky..OK mysli si to . Nic o me nevis jenom to co si prectes tady
a psat tady jako ty "No a proti inym hracom mam skurvenu smolu" mi prijde ubohe ,vymlouvat se tady na smulu !!!
pokud myslis ze posledni tri mesice jsem mel jenom lucky..OK mysli si to . Nic o me nevis jenom to co si prectes tady
a psat tady jako ty "No a proti inym hracom mam skurvenu smolu" mi prijde ubohe ,vymlouvat se tady na smulu !!!
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: Re: Re: pre Mysak
asi sme si nerozumeli a ani asi nebudem..
- mysak(bon3fish)
PS
a proc kdyz rikas ze si hral tolik turnaju ze bylo 10 000 000 v banku tak proc si nehral taky ten 2M ???
- mysak(bon3fish)
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.