Plany se maj plnit :-)
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Plany se maj plnit :-)
Takze v unoru jsem vyhral na Expektu 339usd a dal si za ukol kazdy mesic to zdvojnasobit. Je 3. brezna a mam splneno :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Plany se maj plnit :-)
hezky*THUMBS UP*
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
1500 euro GP - na bet-at-home - vyhrany turnaj 450euro vyhra a jako bonus - iPod *WALKMAN* Hralo tam hodne Nemcu, nekteri jsem mel pocit ze se snad i setrili, ale prisli mi docela slabi hraci. Nevim, mozna jen pocit, protoze jsem zrovna mel chut hrat dobre *JOKINGLY*
-
Re: Re: Plany se maj plnit :-)
tak to je super, blahozelam;-)
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
*THUMBS UP* ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Plany se maj plnit :-)
Diky chlapci. Jen uz tam nemaji tu reklamu zase, takze netusim, zda to bude nejaky 8GB iPod jako posila Sportingbet, snad mne neodbudou nejakou 1gb shitkou :-)
-
Super, gratulujem:-)
No teraz uz nesmies za stol do konca mesiaca, aby si plan nepokazil :o)
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Pekne, preco si obcas nezahras nejaky vacsi turnaj? Si pamatam ze si raz na niekdajsom player rankingu skoncil na 2 mieste a bral si pekne prachy :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ja mu to uz davno hovorim,on sa mohol davno zazobat,keby nebol tak lenivy>:o
aj modelky by hned prikvitli v ovela vacsom pocte a kvalite:-D
aj modelky by hned prikvitli v ovela vacsom pocte a kvalite:-D
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Vsak Vlado, to byl ten Ranking co jsem mel zaplaceny vstup diky ankete tady od vas, na Pokerportalu :-) A za to jsem si koupil novou zrcadlovku, to bylo vloni na jare. Pak jsem si zahral jeste jednou, ale to se nedostal na FT, tak jsem ten turnaj prestal hrat :-)
Fidelko, lenivy nejsem, jen proste poker a ja, to funguje jen po troskach. Ja se hrozne rad bavim a poker je pro mne zabavou tak na tu hodinku, dve... a potom uz to je tezka otrava. Treba se to jednou zmeni a pak budu hravat i delsi turnaje. Do te doby jsou pro mne idealni Klobasky a privatni SJ :-) A jen kdyz chci neco specialniho (fotak, monitor, iPod) tak se holt musim prekonat a zahrat nejaky delsi turnaj. Ted mam zase na chvili pokoj :-)
Fidelko, lenivy nejsem, jen proste poker a ja, to funguje jen po troskach. Ja se hrozne rad bavim a poker je pro mne zabavou tak na tu hodinku, dve... a potom uz to je tezka otrava. Treba se to jednou zmeni a pak budu hravat i delsi turnaje. Do te doby jsou pro mne idealni Klobasky a privatni SJ :-) A jen kdyz chci neco specialniho (fotak, monitor, iPod) tak se holt musim prekonat a zahrat nejaky delsi turnaj. Ted mam zase na chvili pokoj :-)
-
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.