[Zobraziť celý článok]
Zaujímavosti zo sveta pokru
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Zaujímavosti zo sveta pokru
Diskusia k článku: Zaujímavosti zo sveta pokru
[Zobraziť celý článok]
Harrah’s Entertainment otvoril registráciu na WSOP 2008, pričom online kvalifikácie na toto podujatie sú už v plnom prúde. Na WSOP 2008 sa môžete kvalifikovať napríklad pomocou herní U***et Poker, P****Stars, ale i ďalších.
Hlavným sponzorom podujatia sa pre tento rok stala stále viac a viac rozmáhajúca sa herňa Everest Poker. Ich logo bude rozvešané po všetkých miestnostiach, ale samozrejme aj na stoloch herní. Everest Poker napreduje neskutočným tempom a zdá sa, že už onedlho chce dýchať na krk v čele pokrového pelotónu herni P****Stars....
[Zobraziť celý článok]
-
admin - Príspevky: 22442
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
bet na vlada
1000 eur na Vladeho, easy money :)
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: bet na vlada
hehe, aj ked vladovi strasne strasne moc drzim palce, dam si za 10EUR for fun :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
:D
Everest Herna a dychat na krk P****Stars?! :D:D:D Everest je o nicem hruza tam hrat! Jen to ze utrati spoustu penez za reklamu na WSOP neznamena ze jsou dobra herna je spis videt ze potrebuji reklamu jako sul! hrozne kecy! A da se nekde vsadit na to ze Vlade vypadne mezi prvnima 10 hracema? :D
- LoLiPoP
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: :D
na vypadnuti s KK musis dat kurz 1,01 maximalne :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: :DLoLiPoP
ak by sa dalo tipovat (teraz mi vlado struhne :) ), tak by som dal aj za kurz 20:1 ze vypadne ak bude plny pocet hracov (1000) medzi 450 a 550 miestom... to mi tak na opatrnu Vladovu hru vychadza, ale dufam ze prekvapi :) no riskovat nebude, aby sa porucal medzi prvymi 10 timi...
k Everestu, no to co dokazali oni za 1,5 roka nedokazal nikto... z pofidernej herne je uz teraz jedna z najvacsich, aj ked sa samozrejme na PS nechytaju... ale uz sliapu vysoko... len tak v kratkosti prebehnem herne kde je kolko ludi momentalne /tie znamejsie v nasich koncinach/:
Everest - 38 986
Expekt a spol. (Titan, CD...) - 29 920
Sportingbet Paradise - 9 628
Microgaming (Stans, U***et, atd) - 16 878
Absolute Poker - 16 224
UltimateBet - sem sa mi neda dostat
Pacific Poker - 12 458
Full Tilt - 54 708
Party - neviem najst v lobby
ostatne su vacsinou mensie... ak som na nic velke nezabudol...
z toho mi vychadza ze onedlho pri dobrej strategii, pojdu minimalne na tretie miesto, hned za Full Tilt a mozno aj pred nich... uvidime... zas planuju /ako uz aj mali/ turnaj s garanciou 1 000 000 usd a pod. proste robia co malokto...
len este na zaver - ze tie dva roky dozadu hravalo na Evereste tak max do 1500 ludi...
Mne osobne sa tiez az tak nepozdavali supersky, ale mali dobre kvaldy na EPT, podla mna urcite ale k tym lepsim patria...
k Everestu, no to co dokazali oni za 1,5 roka nedokazal nikto... z pofidernej herne je uz teraz jedna z najvacsich, aj ked sa samozrejme na PS nechytaju... ale uz sliapu vysoko... len tak v kratkosti prebehnem herne kde je kolko ludi momentalne /tie znamejsie v nasich koncinach/:
Everest - 38 986
Expekt a spol. (Titan, CD...) - 29 920
Sportingbet Paradise - 9 628
Microgaming (Stans, U***et, atd) - 16 878
Absolute Poker - 16 224
UltimateBet - sem sa mi neda dostat
Pacific Poker - 12 458
Full Tilt - 54 708
Party - neviem najst v lobby
ostatne su vacsinou mensie... ak som na nic velke nezabudol...
z toho mi vychadza ze onedlho pri dobrej strategii, pojdu minimalne na tretie miesto, hned za Full Tilt a mozno aj pred nich... uvidime... zas planuju /ako uz aj mali/ turnaj s garanciou 1 000 000 usd a pod. proste robia co malokto...
len este na zaver - ze tie dva roky dozadu hravalo na Evereste tak max do 1500 ludi...
Mne osobne sa tiez az tak nepozdavali supersky, ale mali dobre kvaldy na EPT, podla mna urcite ale k tym lepsim patria...
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.