magori

Príspevky zo starej diskusie

magori

Odoslaťod tucniak 11 Mar 2008 14:44

Mam asi taku nepodstatnu otazku, ale ako hrate proti hracom, ktori stale lietaju all in (ja viem na 2$ sng sa neda obcas ine cakat), ale co je horsie, priskace im to tam aj 5 krat za turnaj?
prihodil by som aj xmlko s data toho turnaja profici nech mi povedia co som zahral zle..z toho chlapca som vazne nechapal.
ak je tema zla tak mazte;)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

STG

Odoslaťod ksoiram 1n 11 Mar 2008 15:01

Ani korunu by som na to nedal!

Strata casu, a aby si tolko krat za sebou vyhral ze mozes ist za to na dovolenku sa ti tazko podari!

Musim este pre vsetkych tu dodat:

Poznam chlapcov ktori sa len tymto STG a turnajmi 45,90,180 Hracov zaoberaju, sedi ich 7-10 v jednom Internet Cafe a hovoria si karty. Sam som to zazil ked som musel hrat vonku lebo aj zena hrala jeden turnaj.

No a par z nich poznam a hravaju pravidelne!

Neviem ako to je na slovensku rozbehnute ci, sa tiez stretavate? Lebo ma to velku vyhodu na tychto turnajoch s malym poctom hracov.

:-||
ksoiram 1n

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: STG

Odoslaťod ksoiram 1n 11 Mar 2008 15:04

No a verim ze takych frajerov je na svete kopa!:)
ksoiram 1n

Re: STG

Odoslaťod dexterXXL 11 Mar 2008 15:21

no a co konkretne robili ti hraci...ako sedeli vedla seba a vraveli si karty..a potom co?
ako jednali..?
dexterXXL

Založený: Jan 2007

on

Odoslaťod tucniak 11 Mar 2008 15:41

to bol jeden hrac , ale magor..prilozim xml, ale bez nejakeho poker trackera alebo tak je na nic, proste nieco v com sa to da zobrazit..len pre pobavenie
http://www.sendspace.com/file/hb12sb

a takyto tipek vyhra turnaj.ja nie som bohvieak hrac teraz mam aj dlhu zlu snuru kde prelinam bad beat na rivri so svojou hlupostou v hre inej a nakoniec stretnem takehoto:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Re: Re: STG dexterXXl

Odoslaťod ksoiram 1n 11 Mar 2008 19:47

Ked si mozes porovnat karty, tak vies ake maju tvoji superi, to snad si rozumel.
No a hra sa jednoduchsie ked ma niekdo AA a niekdo iny QQ napr. a ty to vies predom tak sa zbytocne nebudes All inovat. Tak sa pozries na flop no a ten 3 fish ked je nahodou v tom tiez alebo dokonca All in tak skusia sa postarat o to aby ho vyhodili. ( skusia to samozrejme tou lepsou kartou )
No a este maju vetsiu vyhodu v poznamkach hracov a vedia aky maju protihraci Styl. Ci lose alebo cakaju na dobru ruku.
ksoiram 1n

pomahanie

Odoslaťod tester666666 11 Mar 2008 20:07

ked si zoberies, tak na sng si mozete v pohore kecat aj cez teamspeak. po nete.. a uz taky 3-4 dohodnuty hraci pri stole vedia narobit bordel.
a v herniach je to dost casty podfuk a v jednom rozhovore s nejakym manazerom herne (myslim ze dokonca tu na pokerpotaly) som cital ze to je jeden z bugov a sleduju to neustale a blokuju konta ked nato pridu.

neviem ake maju nato algoritmy a nakolko su uspesne. alebo to riesia az ked niekto vyhrava prilis casto za sebou.
tester666666

Založený: Okt 2007

Re: pomahanie

Odoslaťod ksoiram 1n 11 Mar 2008 20:33

Pozor tester, toto nieje ten pravy chip dumping ako v Cash Game.
Tu sa to sleduje velmi tazko, pretoze v Cashi ked ides na hajzel tak das Sit Out v STG alebo v Turnaji ti to aj tak karty da a vyhodi takze by mi musel niekdo dokazovat ze som na tom hajzli nebol ked som foldol QQ a podobne.
Neverim ze by herne este aj toto mohli stihat kontrolovat. Ani si nevies predstavit kolko krat mi odislo AA,KK,QQ ked som musel odist na minutku od pocitacu. Toto sa stava 1000-com hracom denne.
A este som nepocul o tom ze by za to niekomu zamrazili ucet.
to co ty myslis je iba v Cash kvoli ilegalite a aby ludia nahodou nevykradali konta inym hracom keby nahodou zistili jeho heslo na hernu.
ksoiram 1n

...da sa to zistit velmi lahko..

Odoslaťod dexterXXL 11 Mar 2008 21:47

...staci napisat mail na support a vsetkych hracov daju do vysetrovania.
proste si prejdu vsetky hry od nejakeho casu + vedia zistit vsetky programy ktore mas spustene na PC + dalsie veci.

sanca na odhalenie je skoro 100 percentna
dexterXXL

ksoiram 1n..

Odoslaťod dexterXXL 11 Mar 2008 21:48

..to mi nemusis vysvetlovat co sa s tym da robit, si vravel ze si to videl a tak ma zaujimalo co konkretne ti hraci robili...ako realizovali ten podvod..si navysovali navzajom..alebo co..
dexterXXL

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!