ako vylepsit svoju sng?
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
ooops...
sorry tak to nie je na expekte... mozno nejaka ina herna.... neviem paradise... abo co.... uz si nepamatam.
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Re: tak
Dufam ze to neislis vazne ale iba ako priklad s tym 7 vyhras, 7 druhy to by znamenalo, ze ty vsetci ostatny hraci su len losery ( Fish ),
vsak sa to neda financovat ked chytis zlu seriu.:-||
vsak sa to neda financovat ked chytis zlu seriu.:-||
- ksoiram 1n
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
jasne
samozrejme bol to priklad... problem je ze doteraz som to moc nepocital....
a akosi som ziskal novy pohlad na SNG... ale zase take SNG okolo 20-50 hracov to by mozno bolo zaujimavejsie...
Kua ked ja cash nemozem bo chytim TILT a bankrol v pecku @=>:o:-D
a akosi som ziskal novy pohlad na SNG... ale zase take SNG okolo 20-50 hracov to by mozno bolo zaujimavejsie...
Kua ked ja cash nemozem bo chytim TILT a bankrol v pecku @=>:o:-D
- veyron2000
Re: Re: jasne
tak to budeme hrat vsetci mega MTT ??? hehe
- veyron2000
mno dobre :)
teda chcete mi povedat, ze ani najlepsi hraci pokru by proste nedokazali vyhrat dajme tomu 9 z 10 sng v priemere?
potom je ten poker naozaj o lucku, alebo herne odrbavaju.
a ak toto teda nie je pravda. ako sa na sng zlepsit?
potom je ten poker naozaj o lucku, alebo herne odrbavaju.
a ak toto teda nie je pravda. ako sa na sng zlepsit?
- tester666666
- Založený: Okt 2007
Re: mno dobre :)
keby toto niekdo dokazal pravidelne o com tu snivas, tak si otvori Akciovu Spolocnost a bol by som prvy ktori by tie Akcie kupil!!!
Verim tomu ze ked sa tu taky hrac najde tak mu vsetci dame po 1000$ nech hraje na vyssich limitoch a do roka a do dna kupime Microsoft Company. ( ale premenujema to na Pokerportal.SK Company)
Ale ako vidim na prispevkoch hier taky tu este neni!
Ja to myslim vazne.
PS: urcite by bol kazdy ochotny, mali by sme viacej casu na nase zeny a priatelky, a cely den by sme pili len Martini s ladom.
Ja uz dlho hladam kto bude za mna hrat , ale vsetcy co som skusal su neschopny Nervaci aj moj vlastny Brat. Ked prehra ruku hned by isiel s tou dalsou All In a je mu jedno co to je,
no a dalsi znamy vyhraju 400$ v turnaji a za 15 min. prehraju vsetko v Cash Game.
Najlepsi priklad bol jeden kamos, nemal prachy tak hral Freeroll s 3000 ludmi a ako cert nechcel vyhral to. ( 60$), no a v zapäti isiel na rulettu. ( 3 min. vsetko prec) ale na turnaji sedel 5-6 Hodin.:-D:-D:-D
Verim tomu ze ked sa tu taky hrac najde tak mu vsetci dame po 1000$ nech hraje na vyssich limitoch a do roka a do dna kupime Microsoft Company. ( ale premenujema to na Pokerportal.SK Company)
Ale ako vidim na prispevkoch hier taky tu este neni!
Ja to myslim vazne.
PS: urcite by bol kazdy ochotny, mali by sme viacej casu na nase zeny a priatelky, a cely den by sme pili len Martini s ladom.
Ja uz dlho hladam kto bude za mna hrat , ale vsetcy co som skusal su neschopny Nervaci aj moj vlastny Brat. Ked prehra ruku hned by isiel s tou dalsou All In a je mu jedno co to je,
no a dalsi znamy vyhraju 400$ v turnaji a za 15 min. prehraju vsetko v Cash Game.
Najlepsi priklad bol jeden kamos, nemal prachy tak hral Freeroll s 3000 ludmi a ako cert nechcel vyhral to. ( 60$), no a v zapäti isiel na rulettu. ( 3 min. vsetko prec) ale na turnaji sedel 5-6 Hodin.:-D:-D:-D
- ksoiram 1n
- Založený: Jún 2007
Re: mno dobre :)
LOL tester ze 9 z 10 to je najlepsi joke aky som tu na pokerportali kedy cital:-D
Skusim ti to vysvetlit takto. Najlepsi hrac na svete by na nejakom malom limite, kde hraju najvacsi dementi, nieco medzi $1 a $5 mozno uhral 30-40% ROI... (to je moj odhad, vyborni hraci na tomto leveli maju mozno 25%)
Co v praxi znamena, ze z kazdeho $1 urobi $1.4... ak hras povedzme 10 turnajov $6.5, v praxi to teda znamena ze by tam priemerne vyhral cca $90 za tych $65, co zodpoveda napr. 2x prve miesto, 1x druhe, a 2x tretie... cokolvek lepsie je nerealne;-)
Takze tak... to ale neznamena, ze herne odrbavaju, to znamena, ze faktor lucku neodstranis...
Skusim ti to vysvetlit takto. Najlepsi hrac na svete by na nejakom malom limite, kde hraju najvacsi dementi, nieco medzi $1 a $5 mozno uhral 30-40% ROI... (to je moj odhad, vyborni hraci na tomto leveli maju mozno 25%)
Co v praxi znamena, ze z kazdeho $1 urobi $1.4... ak hras povedzme 10 turnajov $6.5, v praxi to teda znamena ze by tam priemerne vyhral cca $90 za tych $65, co zodpoveda napr. 2x prve miesto, 1x druhe, a 2x tretie... cokolvek lepsie je nerealne;-)
Takze tak... to ale neznamena, ze herne odrbavaju, to znamena, ze faktor lucku neodstranis...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: mno dobre :)
okej. hovorim, ze s pokrom len zacinam. len som mal o tom taku predstavu, ze naskillovat sa a vytrenovat sa da do dost vysokeho levelu. kde pomer stastia naozaj zminimalizujete. :)
tak asi to tak nie je :)
tak asi to tak nie je :)
- tester666666
- Založený: Okt 2007
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.