ako vylepsit svoju sng?
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
ako vylepsit svoju sng?
som viac menej zaciatocnik a hravam prevazne sng (3eura, niekedy 5eur)...
ide mi o to, ze niekedy hram za sebou 3-4 turnaje, dva vyhram, na dvoch som druhy... a niekedy aj 5-6 v rade prehram. chapem, ze nemozem vsetko vyhrat, ale tak na sng sa podla mna da dosiahnut taky pomer, ze z casu na cas prehram, ale viacmenej vzdy by som mal byt na vyplatnych a nie 50:50...
hravam niekedy tight, niekedy agresivne a niekedy kombinujem.. take zaklady pokru.
este ma zaujala myslianka gusa hansena, ze ked sa dari hrat co najviac a ked nie, tak hrat malo. je toto cesta k tomu prevazne vyhravat?
dufam, ze tu taki su a ze sa to v pokri da dosiahnut aj pri normalnych davkach stastia.
ide mi o to, ze niekedy hram za sebou 3-4 turnaje, dva vyhram, na dvoch som druhy... a niekedy aj 5-6 v rade prehram. chapem, ze nemozem vsetko vyhrat, ale tak na sng sa podla mna da dosiahnut taky pomer, ze z casu na cas prehram, ale viacmenej vzdy by som mal byt na vyplatnych a nie 50:50...
hravam niekedy tight, niekedy agresivne a niekedy kombinujem.. take zaklady pokru.
este ma zaujala myslianka gusa hansena, ze ked sa dari hrat co najviac a ked nie, tak hrat malo. je toto cesta k tomu prevazne vyhravat?
dufam, ze tu taki su a ze sa to v pokri da dosiahnut aj pri normalnych davkach stastia.
- tester666666
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
gus
no Gus je specialita sama o sebe, moj oblubeny hrac. Jeho hru asi nikdy nikto neokopiruje hehe...
k SNG ... mam trochu lepsie vysledky ako ty. Ale zo 6tich SNG uhram asi 2 vyhry, 2 druhe miesta, a 2krat chytim bad beat *JOKINGLY* alebo spravim nejaku hlupost...
Ale urcite nebudes na vsetkych SNG in money, a na nizkych buyinoch to je zaujimave, mas tam dost samovrahov, ale to sa da vyuzit.
k SNG ... mam trochu lepsie vysledky ako ty. Ale zo 6tich SNG uhram asi 2 vyhry, 2 druhe miesta, a 2krat chytim bad beat *JOKINGLY* alebo spravim nejaku hlupost...
Ale urcite nebudes na vsetkych SNG in money, a na nizkych buyinoch to je zaujimave, mas tam dost samovrahov, ale to sa da vyuzit.
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Re: ako vylepsit svoju sng?
Ja som si tuto otazku uz tiez daval,
ale potom ma napadlo " co ked chcu vsetcy vyhravat???"
Tak som STG radsej ani nehral !
Lebo sanca na dlhu vyhru nieje pravdepodobna. Ako si napisal sam vyhras za sebou niekolko STG no a pride cas kde niekolko za sebou prehras, no a takto to pojde stale dalej ako kolotoc.
Super poplatky pre herne!!!:-D
ale potom ma napadlo " co ked chcu vsetcy vyhravat???"
Tak som STG radsej ani nehral !
Lebo sanca na dlhu vyhru nieje pravdepodobna. Ako si napisal sam vyhras za sebou niekolko STG no a pride cas kde niekolko za sebou prehras, no a takto to pojde stale dalej ako kolotoc.
Super poplatky pre herne!!!:-D
- ksoiram 1n
- Založený: Jún 2007
Re: Re: ako vylepsit svoju sng?
podla mojich skusenosti sa da konzistentne vyhravat na single-table SNG do 5$ na PS a do 8$ na Bodogu.Ak vsak prejdem na 10$ na PS,resp.16$ na Bodogu,tak uz je to ako pise ksoiram - len take vrtenie sa dookola.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Re: Re: ako vylepsit svoju sng?
Kolko beru poplatok na 16$ STG???
- ksoiram 1n
asi
predpokladam že okolo 2 - 3 dolacov
- veyron2000
Re: Re: Re: Re: ako vylepsit svoju sng?
tusim 1.6$
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: asi
bomba , zalozim hernu len na STG a budem brat iba polovicu.
No a za tyzden som millonar!!!:-D
No a za tyzden som millonar!!!:-D
- ksoiram 1n
Re: Re: Re: Re: Re: ako vylepsit svoju sng?
Ja som takto hraval karty po baroch ( pred 15 Rokmi) na a veduci chodil kazdu hodinu a od kazdeho hraca bral 10 Mariek.
Po osmich hodinach sme vzdy zistili ze sme vsetcy v ninuse. Tak sme chodili po bytoch:-D:-D
STG je vymislena hra:-!
Po osmich hodinach sme vzdy zistili ze sme vsetcy v ninuse. Tak sme chodili po bytoch:-D:-D
STG je vymislena hra:-!
- ksoiram 1n
tak
som trosku pocital. Asi na expekte su SNG pre 5 hracov 5+1 dolac. vyhry su 17.50 pre prveho a 7.50 pre druhe miesto.
Teoreticky : ak odohras 21 turnajov 7 vyhras, 7x 2miesto, 7x out tak:
Investicia = 126 doll.
vyhra 175 doll.
teda zisk 49 dolacov pre teba...
pre hernu .... 21x 5 hracov kazdy po 1 dolare = 105 dolacov *JOKINGLY*
Teoreticky : ak odohras 21 turnajov 7 vyhras, 7x 2miesto, 7x out tak:
Investicia = 126 doll.
vyhra 175 doll.
teda zisk 49 dolacov pre teba...
pre hernu .... 21x 5 hracov kazdy po 1 dolare = 105 dolacov *JOKINGLY*
- veyron2000
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.