downswings

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Dano

Odoslaťod hulmazas2 15 Máj 2008 14:06

drz sa, ono to prejde. Poker je ako bicyklovanie, ked ho raz vies uz nespadnes...resp. ked aj spadnes, ofukas sa a ides dalej. Je to isto psychykou, takze mysli pozitivne a ani sa nenazdas a si späť.
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

$700 downswing

Odoslaťod 7castle 01 Júl 2008 10:09

Este par dni dozadu som tu neveriaco krutil hlavou nad 50BI downswingami... Dnes sa uz necudujem :(

Za poslednych 7-10 dni som dal asi 6 sessions, dokopy asi 150 turnajov tipujem (hram $16 turbo na PS), a swingol som $700 dolu. Neuveritelne. Hram vlastne poriadne uz skoro 1/2 roka, nikdy som neswingol viac ako 15 buyinov, a teraz 40. Po 150 turnajoch som mal bilanciu cosi ako 6/16/22, pricom normalne je tak 21/20/18. Pritom doteraz som vyhraval stale, 2x vyhra, 1x prehra, islo to ako hodinky priblizne 1800 turnajov...

Vsetko som prehral. Kazdy AI okolo bubble Ax vs Kx flop K, kazdy coinflip prehrany, ak som isiel KK AI PF mal AA alebo QQ a Q na flope... kazdy move dopadol zle, vsetci ma reraisovali, checkraisovali... hocijaky trash ma PF zavolal, doslo mu... bol som uplne zufaly, a fakt mi nebolo vsetko jedno.

Bol som uplne na dne, urcite som netiltoval, stale som si vravel ze musim hrat naplno, a fakt som sa snazil, ale chyby urcite prisli, najma preto, lebo po takychto zazitkoch sa zacnes bat, zacnes mat strach z AI QQ PF, alebo naopak ked vidis ze ta vsetci raisuju tak reraisnes KT z maleho blindu a on ma vtedy AK...

Vcera sa najprv moj swing predlzil o dalsich $200, swingom, ale potom som si oddychol, a konecne som zacal vyhravat, vyhral som to za vecer naspat. Konecne som mal stastie, vyhraval som ruky, dostal som sa do pohody a hned sa to prejavilo. :)

Snad som to teda uz otocil. Ale bola to neuveritelna skusenost pre mna.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: $700 downswing

Odoslaťod roche01 01 Júl 2008 10:40

lol a ja sa stresujem downswingom 50USD:-D
Ale klobúk dolu 7castle*THUMBS UP*, že si sa cez takú šnúru prehrýzol...
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

7castle

Odoslaťod chipfeeder 01 Júl 2008 11:01

no a teraz si skus predstavit, ze by sa ti tu zacal niekto za to vysmievat

vacsinou tu kazdy s radostou nahadzuje grafy ako stupa hore. ale o tom, ako downswingne uz potom nejak zahadne mlci :)

respect za zverejnenie
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: $700 downswing

Odoslaťod vlade 01 Júl 2008 11:29

tiez sa mi stalo nieco podobne na PS ako tebe v tom, ze som zacal prehravat vsetky coinflipy aj proti totalnym somarinam.
Ja som nedavno hraval tie 12$ a 27$ Turbo SnG pre 45 ludi, nieco sa mi tam podarilo vyhrat, potom som 2 dni ani jeden nevyhral (asi 15-20 som ich hral za 2 dni) a prestalo ma to bavit. Fakt som prehral vsetko co sa dalo, sa mi to uz zdalo neuveritelne, AK, KK, AA, QQ kazde asi tak 3x cracknute, pamatam si jedno AQ co som vyhral proti AT a tesil som sa ako maly chlapec. Potom som sa ale pristihol ze som zahral 2x zle, sposobene tym ze sa mi stale nedarilo a chcel som to uz prelomit, tak som to prestal hravat, ale planujem sa k tomu este vratit.

Chcel som tym povedat ze obdivujem ludi co vedia hrat stale svoju dobru hru aj ked sa im stale nedari.
Samozrejme drzim palce nech sa vsetko znova na dobre obrati.
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

sng

Odoslaťod yegon 01 Júl 2008 11:34

sngcka su svine, moj "osobak" je -1400$ na 27$ turbach na P****Stars - scasti urcite sposobene aj mojou zlou hrou
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: sng

Odoslaťod vlade 01 Júl 2008 11:39

za aky cas? hral si 9man alebo viac stolove?
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: sng

Odoslaťod yegon 01 Júl 2008 12:20

boli to 9man turba a asi v priebehu 300 SNGciek - teda 2-3 tyzdne
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Re: $700 downswing

Odoslaťod trikoza 01 Júl 2008 12:33

tak aj ja mam najhorsi pokrovy tyzden za sebou ked som rachol nieco cez 1000 $

scasti to bolo sposobene mojou snahou prejst na NL100 a scasti tym co tu uz bolo spominame - totalna smola vo velkych potoch a vsetky dobre karty cracknute - a bohuzial to pokracuje... dnes spomeniem napriklad prehry BI - KK vs 55 dosla mu postupka, na turne callol all in s gutshotom, ci AK vs AK - dobehla mu runner runner farba

z minulych dni si spominam na perly typu AA vs 3 10, AA vs 66, KK vs KQ ci smakoviny typu second nut flush vs nut flush ci set vs set

http://img377.imageshack.us/img377/8663/downic9.jpg
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Re: Re: Re: $700 downswing

Odoslaťod 7castle 01 Júl 2008 12:46

Trikoza, vidim ze nie som sam :-)

Pocuj, hento urcite nie je len smola. Daj si pauzu, analyzuj. Ja som si pozeral tie najhrosie sessions, a videl som, ze som robil viac chyb ako bezne. Pocas hry sa mi to nezdalo, ale bolo to tak. Druha vec je, ze potom som sa vratil, prehral 2-3 neprijemne ruky, a bohuzial asi zase robil nasledne viac chyb ako predtym.

Cize urcite radim pauzu a analyzu. Inak tymi chutovkami si ma navnadil, tiez si spominam ze som prehral AQs vs AQo na flush, asi 3x flopnuty najvyssi set proti haluznej runner runner postupke...

Yegon, inak vtip je v tom, ze mi chyba uz len asi 90 SNG do 1000 na tomto leveli, a chystal som sa postupit na $27 :-) Co bude fakt prca ak sa mi stane nieco podobne... to budem tazko rozdychavat... Ale myslim, ze prave na to to bolo dobre, mozno trochu odlozim ten prechod, ale urcite idem hore.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!