Exkluzívny rozhovor s Michalom Marekom pre PokerPortal.sk
Počet príspevkov: 50 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
keso
na zivo som hraval s kamosmi dlhe roky pred casom marias a sem tam poker, aj ked nie holdem. cize nic organizovane. bola to len zabava a nie hazard. to boli len 10 halierove hry :)
online: 2-3 mesiace som hraval len playmoney, 2-3 freerolly, a 2-3 platene low turnaje.
takze zhruba 6-9 mesiacov, neviem fakt presne , mam deravu pamat a zaznamy si nerobim :)
online: 2-3 mesiace som hraval len playmoney, 2-3 freerolly, a 2-3 platene low turnaje.
takze zhruba 6-9 mesiacov, neviem fakt presne , mam deravu pamat a zaznamy si nerobim :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ???
hh.. ja sem ale o sobe vuuubec netvrdil ze sem nej hrac ...
oki..klidne si muzem zahrat :) ..navrhni kde a kdy a co ;)
oki..klidne si muzem zahrat :) ..navrhni kde a kdy a co ;)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: otazka pre mysaka
Presne jak rika mysak - hrej dobre, mej uspechy a rodina a okoli to zacne brat jinak. Zrovna tak jako tva slecna, urcite ji bude tesit, kdyz ji obcas koupis z vyhry nejaky ten darecek navic :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Re: Re: ???
Jeee Mysaku to je rozhovor s Tebou? :-D Tak to si jej musim precist. A od dextera urcite neocekavej reakci na Tvou vyzvu k pokerovemu souboji - nekteri proste umeji jen kecat, ale jsou to veskrze zbabelci... *STOP*
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
dexter
tebe ja nechapu ! jeste nedavno i tady napsal toto :
"no tak to klobuk dole...velmi slusne.."
a ted tady pises ze sem arogantni typer ??
ja netady NIKDY nerekl ze sem nej. To tady nekdo napsal a ja k tomu poznamenal ze to neni pravda.
vis ja nepotrebuju aby mi tady nekdo libal nohy. Ale nesnesu kdyz nekdo pomlouva a nema k tomu ZADNY duvod. Proto bud radsi mlc a nebo si to v tom tvym mozecku aspon nekolikrat jeste promysli.
"no tak to klobuk dole...velmi slusne.."
a ted tady pises ze sem arogantni typer ??
ja netady NIKDY nerekl ze sem nej. To tady nekdo napsal a ja k tomu poznamenal ze to neni pravda.
vis ja nepotrebuju aby mi tady nekdo libal nohy. Ale nesnesu kdyz nekdo pomlouva a nema k tomu ZADNY duvod. Proto bud radsi mlc a nebo si to v tom tvym mozecku aspon nekolikrat jeste promysli.
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: dexter
ano je to slusne na 19 rocneho chlapca, a mozno to vyznie mimo misu, ale drzim ti palce.
arogantny si, sa kukni jak sa chovas...a uprimne ti tak poviem ze sa mi to ani nechce riesit, podla mna hras priemerne a nekonzistentne. mozno si to nepochopil...
arogantny si, sa kukni jak sa chovas...a uprimne ti tak poviem ze sa mi to ani nechce riesit, podla mna hras priemerne a nekonzistentne. mozno si to nepochopil...
- dexterXXL
Počet príspevkov: 50 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.