Vlado na Irish Open 2008
Vlado na Irish Open 2008
Drzim Ti tam palce a ked to vyhras dones mi odtial dres Roya Keaneho ;-)
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Re: Vlado na Irish Open 2008
Kua to bol vcera den. Cudna krajina toto tu >:o
Stale zamracene, auta chodia vpravo, do elektrickej zastrcky sa neda nic zastrcit, na umyvadle zvlast vodovod na teplu a zvlast na studenu vodu. OMG nech uz som doma :))
A este z titanu (cez nich som sem vyhral postup) ma nenechaju ani pohnut sa, rozhovory, fotenie, spolocne sedenia, vecere, no strach :(.
Dnes zacinam o 14:00 hrat, ale predtym sa zasa musim stretnut s Titan poker teamom a zasa chcu volaco fotit, nedaju pokoja...
Stale zamracene, auta chodia vpravo, do elektrickej zastrcky sa neda nic zastrcit, na umyvadle zvlast vodovod na teplu a zvlast na studenu vodu. OMG nech uz som doma :))
A este z titanu (cez nich som sem vyhral postup) ma nenechaju ani pohnut sa, rozhovory, fotenie, spolocne sedenia, vecere, no strach :(.
Dnes zacinam o 14:00 hrat, ale predtym sa zasa musim stretnut s Titan poker teamom a zasa chcu volaco fotit, nedaju pokoja...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Vlado na Irish Open 2008
... to sa z teba stava celebrita, hehe :-P
Hlavne to vsetkym ukaz za stolom, nech aj oni vedia co si zac ;-)
Palce ti vsetci drzime, *THUMBS UP*, takze stastie urcite pride ;-)
Hlavne to vsetkym ukaz za stolom, nech aj oni vedia co si zac ;-)
Palce ti vsetci drzime, *THUMBS UP*, takze stastie urcite pride ;-)
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Ouu tak to je celkem sikana, ze te neneachaji se ani pohnout. No ale drzim palec. A není někdě nějaký live report z toho jak bývá třeba z EPT? Tak GL a at chodi karty*THUMBS UP*
- Millys
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hodne stesti a dobre karty Ti preju Vlade.*THUMBS UP**THUMBS UP*ochutnej jejich pivo a napis jak chutna*JOKINGLY**DRINK**DRINK*
- aston
- Založený: Okt 2007
Dikes ze drzite palce
samozrejme vsetko napisem, aj fotky pridam.
Vcera sme boli v nejakej snobskej restauracii, omg to bolo menu.
Dalo sa tam vybrat, predjedlo, jedlo a zakusok, ale to co tam mali za hovadiny tak to ste este nevideli. Popisem vsetko neskor, ale frajerka povedala ze najlepsi bol chlieb s maslom ktory davali este pred predjedlom :-D
Sranda bola, ze ked sme prisli na izbu tak ona tu 3 chodovu veceru za nejakych 150 Euro polozila znova prihriatu do umyvadla/zachodu v izbe :))
Vcera sme boli v nejakej snobskej restauracii, omg to bolo menu.
Dalo sa tam vybrat, predjedlo, jedlo a zakusok, ale to co tam mali za hovadiny tak to ste este nevideli. Popisem vsetko neskor, ale frajerka povedala ze najlepsi bol chlieb s maslom ktory davali este pred predjedlom :-D
Sranda bola, ze ked sme prisli na izbu tak ona tu 3 chodovu veceru za nejakych 150 Euro polozila znova prihriatu do umyvadla/zachodu v izbe :))
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Dikes ze drzite palce
Drz sa Vlado a pekne reprezentuj...a dufam ze nebudes mat tricko s logom Titan, ale s logom Pokerportal :-D
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.