Největší smůla v pokeru kterou jsem zažil :)
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Největší smůla v pokeru kterou jsem zažil :)
Hrál jsem dva turnaje od pokermanu a v obou jsem byl na final table na expektu 4 brali penize a na B**n nas bylo asi 5 nebo sest na obou jsem patril mezi hrace s nejvetsim poctem chipu a v tu chvili vypli proud...cekam, litam, po byte celej nasranej a nervozni. po 20 minutach nahodili proud. zbesile jsem zapnul pocitac v doufani, ze jeste hraju. otevrel jsem herny a ani v jedny jsem uz nehral...nasranej se podivam do vysledku a koukam ze jsem v obou turnajich 2, takze docela jsem to vychital dobre, akorat ten na bwinu jsem chtel vyhrat, pac je to nejakych par turnaju a celkovej vitez bere zetony, tak snad je jeste vybojuju :)
- ralferi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Největší smůla v pokeru kterou jsem zažil :)
heh, na vypadok internetu som pripraveny, tak isto vypadok prudu by som prezil nejake 4 hodinky na notebooku *THUMBS UP*
Ono je dobre sa poistit, to s tou zalohou internetu som riesil ked som hral naraz 4 turnaje spolu asi tak za 3k SKK a vypadol mi net. Bohuzial to nahodili az na dalsi den, takze platit si 500 mesacne za zalozny internet sa mi pri dalsom takomto vypadku oplati.
Ono je dobre sa poistit, to s tou zalohou internetu som riesil ked som hral naraz 4 turnaje spolu asi tak za 3k SKK a vypadol mi net. Bohuzial to nahodili az na dalsi den, takze platit si 500 mesacne za zalozny internet sa mi pri dalsom takomto vypadku oplati.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Největší smůla v pokeru kterou jsem zažil :)
me by stacilo 20 minut, ale myslim, ze v ty chvili by nefungovalo nic, pac neslo nic doma nic na ulici...wifi tu sice je, ale myslim ze vysilace byly asi taky mimo provoz :) takova cerna ctvrthodinka v casti Praze...
- ralferi
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Největší smůla v pokeru kterou jsem zažil :)
Haha. aspon viem comu mozem dakovat za svoj "zivotny uspech" na expekte a famoznej vyhre 45$. Snad mi aj ta siltovka od nich konecne dojde, tusim aj ta je za 1. miesto!?
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Největší smůla v pokeru kterou jsem zažil :)
zalozny net a notebook ,.. to sa ale oplati hadam niekomu , kto vyhrava aj slusne peniaze ... urcite to nevidim ako vhodnu investiciu pre freerolistu. Ak by hraval 10usd BI-nove MTT ako multitabling a prud alebo internet vypadava ... tak zalozny net (mobilny) + notebook je dobra investicia urcite.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.