Pravdepodobnosti
Re: Moj plán
uznavam taky planik...ale!!! preoc len 20??...nedavaj si financny limit vyhier....radsej si daj cas straveny pri pokri a hrat 0+...ver mi je to lepsie
20usd...na 0,25/0,5 das10-20 usd na stol...prva hra AA all in 2 call si +40 usd a konec??
skor to skus nejak celkovo ze za tyzden byt +nieco nefim an tyhc limitoch povedzme teda 100usd..bo budu dni +60 a zase dni -30 atd...
20usd...na 0,25/0,5 das10-20 usd na stol...prva hra AA all in 2 call si +40 usd a konec??
skor to skus nejak celkovo ze za tyzden byt +nieco nefim an tyhc limitoch povedzme teda 100usd..bo budu dni +60 a zase dni -30 atd...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
.
Nemislim si ze kazdy den by som bol 20 usd v + , ale tolko by som chcel v priemere ...
To by som mal za mesiac 600 a to by mi aj stacilo . Samozrejem ak by som si rozsiril bankrol islo by sa na vysie limity . Teraz to chcem este otestovat popripade popracovat na zmenach ktore by viedli k lepsim vysledkom .
To by som mal za mesiac 600 a to by mi aj stacilo . Samozrejem ak by som si rozsiril bankrol islo by sa na vysie limity . Teraz to chcem este otestovat popripade popracovat na zmenach ktore by viedli k lepsim vysledkom .
- Adrian15
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to hulmazas2
diky dobre statistiky su tam , len este sa z toho musim vysomarit :)
- Adrian15
- Založený: Jan 2007
Re: Pravdepodobnosti
chlapik co daval pol roka dozadu (alebo to boli 2 mesiace? tak sa rozhodni) 60K cisteho a to vlastne sa o to ani nezaujimal a teraz vlastne ani nevie ake limity hrat a zhana si nejaku totalnu zbytocnu statistiku
no way, toto su rozpravky starej matere *JOKINGLY*
no way, toto su rozpravky starej matere *JOKINGLY*
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: Pravdepodobnosti
nehovoriac o tom ze ani neovlada gramatiku a slovosled :-!
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: to hulmazas2
Nemas za co...vyhradzujem si 10% na kazdu tvoju vyhru :-D
Tie posledne tabulky si ani nemusis vsimat, to je sila kazdej kombinacie pri danom pocte hracov...tie ostate su fakt dobre cisla.
Tie posledne tabulky si ani nemusis vsimat, to je sila kazdej kombinacie pri danom pocte hracov...tie ostate su fakt dobre cisla.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.