Moneybookers - verifikacia adresy
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Moneybookers - verifikacia adresy
zdravicko, ma niekto skusenosti s verifikaciou adresy na MB?? uz nejaky cas bez problemov vyberam z MB ale pri poslednom vybere uz mi naskocilo ze nemozem vybrat pokial neverifikujem adresu
tak mi vraj poslali list no uz je to takmer 2 tyzdne a ono to ma trvat 2-5 dni tak sa uz zacinam bat... kolko to trvalo vam? oni ten list posielaju z anglicka or what?
tak mi vraj poslali list no uz je to takmer 2 tyzdne a ono to ma trvat 2-5 dni tak sa uz zacinam bat... kolko to trvalo vam? oni ten list posielaju z anglicka or what?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: Moneybookers - verifikacia adresy
Trvalo mi to cca 14 dnů než přišel dopois.Šlo to odněkud z Chorvatska.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zdar- No me to trvalo vic jak dva tydny urcite nez to doslo ten dopis myslim ze dokonce 3 tydny ale došlo to pak. A posílají to z Chorvatska ze Zahřebu. Teda aspon me to z tama poslali
- Millys
- Založený: Okt 2007
Re: Re: Moneybookers - verifikacia adresy
dakujem pekne za rychle odpovede
-
Jo, presne tak ako pisu to prebiehalo aj u mna...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Potvrzuji, necele dva tydny nez dorazil dopis. Je to jejich nove pravidlo od zacatku roku.
Stejne jsi amater, pokud mas jen jeden MB ucet - mel by sis, stejne jako jeden zdejsi profi hrac, zalozit dalsi ucty na matku, otce, strycky a prababicky... :-D
Stejne jsi amater, pokud mas jen jeden MB ucet - mel by sis, stejne jako jeden zdejsi profi hrac, zalozit dalsi ucty na matku, otce, strycky a prababicky... :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Mne verifikovali adresu hned pri zalozeni uctu, vtedy sa asi dala vybrat moznost, co si chces verifikovat a ja som si vybral adresu. Aspon to vypliva z listu ktory mi vtedy asi 1,5 r. spat posla. Normalne ste ma prinutili aby som ho pohladal a pozrel sa
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
ja viem no... dufam, ze aj ja raz dosiahnem taku uroven
inak AC, nechces si zarobit 1000sk za 5 minut a nemas na moneybookers 5000sk? nepotrebujem pozicat, ja ti to vysvetlim, napis na icq
inak AC, nechces si zarobit 1000sk za 5 minut a nemas na moneybookers 5000sk? nepotrebujem pozicat, ja ti to vysvetlim, napis na icq
-
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.