Pokerspace
dodatek
Tomaseko byl 32 myslim, i kdyz to na veci nic nemeni
- Darthrider
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: dodatek
no jeste k tomu....
RanXaroth, Tomaseko - jste si jisti ze jste se na turnaj prihlasili tlacitkem JOIN na strankach Pokerspace u toho turnaje? .. podle me tady muze byt ten problem
RanXaroth, Tomaseko - jste si jisti ze jste se na turnaj prihlasili tlacitkem JOIN na strankach Pokerspace u toho turnaje? .. podle me tady muze byt ten problem
- krvavamare
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: dodatek
jo a hod me pls do fora na PS nebo nekam svoje ICQ, sem ti posilal msg se svym...
- krvavamare
krvava
jo urcite se regli tlacitkem jinak by nebyli vubec v seznamu lidi.. Problem je ze musi nejdriv overit udaje a pak je teprve tracked a tim padem oficialne uznan do crew competition - koukal jsem pred turnajem, oba tam meli hvezdicku (cekani na overeni) ale poturnaji tam oba uz nemeli nic, tzn byli akceptovani. Tim padem by to melo jit uhadat - uz jsem napsal na support, hodim sem odpoved
- Darthrider
Re: krvava
to by bylo super :-) pak napis
- krvavamare
vcera jsem vypadl na 32.miste, nevim proc nejsem zapocitanej :-(
- Tomaseko
- Založený: Jan 2007
pokud jsem se ja dival jiz drive, tak jsme vsichni byli "Join" do turnaju - maji tam poradny bordel :-||
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
re:AP
protoze to jsou body co dostal jednotlivec za prvni misto, mych 600 ze vcerejska je taky u nas zapocitano..
- Darthrider
PS
ne ze bych se chtel chlubit ale dnes byl na Walker poker 5USD turnaj od Pokerspace 100 usd pridanych a 3000 bodu, vyhral jsem ;)
- Darthrider
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.