Pokerspace
Ultimatebet
DO PI.... po flopu mam flush a tomu luckerovi dojde jeste jedna stejna barva aby mel vyssi :-! @= @= @=
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Ultimatebet
to neeeeee>:o........:-D
- gevlik199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ultimatebet
no ja mam tiez iba cca 500chips, flop TJ2(nehrozila farba), ja TT, chceck, on raise ja reraise on all in. ja call, ukazal AA, samozrejme river A:)
- DrNihil
- Založený: Máj 2008
Re: Re: Ultimatebet
nedelej si srandu ze starsich *STOP* :-D :-D :-D
-
Re: Re: Re: Ultimatebet
nedelam si:)
- gevlik199
ou maj gat
a som out, moje KK nestacilo na 44*TIRED*
- DrNihil
- Založený: Máj 2008
re:Ultimate
Ahoj kluci,
omlouvam se, byl jsem na turnaji, myslel jsem ze do pulnoci se vratim, ale ke cashovce se sedlo 5 naprvni pohled jasnych lam tak jsem nemohl odejit aniz bych je o nejakou tu kacku neobral - nakonec jsme hrali do 6:00 AM, za 300Kc co jsem si vymenil za chipy jsem mel na konci 11500, a to nepocitam hru kdy na muj floply set, na turnu fullhouse, jdu allin, borec call 2500, ukazuje KK - pro ilustraci ja 55, na stole A(!), 5,8,8 - river King, samosebou..
no nic, je 8 rano a vypada to, ze jsem nestihl ten turnaj o pulnoci :D tak priste ;-)
omlouvam se, byl jsem na turnaji, myslel jsem ze do pulnoci se vratim, ale ke cashovce se sedlo 5 naprvni pohled jasnych lam tak jsem nemohl odejit aniz bych je o nejakou tu kacku neobral - nakonec jsme hrali do 6:00 AM, za 300Kc co jsem si vymenil za chipy jsem mel na konci 11500, a to nepocitam hru kdy na muj floply set, na turnu fullhouse, jdu allin, borec call 2500, ukazuje KK - pro ilustraci ja 55, na stole A(!), 5,8,8 - river King, samosebou..
no nic, je 8 rano a vypada to, ze jsem nestihl ten turnaj o pulnoci :D tak priste ;-)
- Darthrider
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Walker Poker
Tak se hlavne pripravte na zitrek, doufam ze muzete vsichni...musime zabrat :-))
- krvavamare
Re: Walker Poker
kuaaaaaaaa - ja ty TOP budu vzdy uz zahazovat :-!
AQ suit a narazim na KK - a jasne, ze A nedoslo :-||
tj. 95. flek :(
AQ suit a narazim na KK - a jasne, ze A nedoslo :-||
tj. 95. flek :(
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.