H.O.R.S.E.
H.O.R.S.E.
Hraje tu dakto H.O.R.S.E. alebo H.O.S.E.? Ja obcas bavkam playmoney, resp. mikrolimit SnG. Len tak pre relax. Ak by sa tu nasla particka cca. 10 ludi, bolo by mozne niekde vybavit sukromny turnajik so symbolickym buy-in? Nemusi byt ziaden added. Len tak kvoli vymene skusenosti. ;-)
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: H.O.R.S.E.
ja hravam horse celkom pravidelne, limity 0.5/1 az 1/2 + nejake turnaje - ja som za daky turnaj, ak sa najde, zetony mozem zabezpecit, ale jedine nejaky serioznejsi buy-in, nech je o co hrat
- Tatizz
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ok pani uz sme traja, ja hravam turnaje a microlimit cash; a viem si predstavit zahrat si to live;
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
a co takhle popsat podrobneji pravidla ;-) jednou jsem si dal najaky freeroll ale nestihal jsem evidovat zmeny her - TH, Omaha, ..... =-O
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: BA
Aj ja som myslel, ze TuKE je z KE. :-)
No ja som z KE, takze jedine zabavkat daco cez net. Tak som to mal povodne na mysli aj pri zakladani tejto temy, ze ci by nebolo mozne v nejakej z herni, kde sa to da hrat, vybavit dajaky sukromny turnajik. Buy-in cca. 5$.
APminer:
No ak sa hraje cash, tak sa varianta meni po cca. 8-10 handach. To zavisi od herne.
V turnajoch sa vzdy so zmenou vysky blindov meni aj varianta.
V oboch pripadoch to herna aj vypise, ze sa meni hra. A vzdy hore v nazve okna je napisane napr. Limit RAZZ hand 3/10 a napr. na FullTilte je vzdy napisane na stole, co sa prave hraje.
No ja som z KE, takze jedine zabavkat daco cez net. Tak som to mal povodne na mysli aj pri zakladani tejto temy, ze ci by nebolo mozne v nejakej z herni, kde sa to da hrat, vybavit dajaky sukromny turnajik. Buy-in cca. 5$.
APminer:
No ak sa hraje cash, tak sa varianta meni po cca. 8-10 handach. To zavisi od herne.
V turnajoch sa vzdy so zmenou vysky blindov meni aj varianta.
V oboch pripadoch to herna aj vypise, ze sa meni hra. A vzdy hore v nazve okna je napisane napr. Limit RAZZ hand 3/10 a napr. na FullTilte je vzdy napisane na stole, co sa prave hraje.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
pokud
by se udelal nejakej online turnajek urcite bych si taky rad zahral ;)
- mysak(bon3fish)
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No dobre, tak idem vyskusat vybavit, vecer vam napisem podrobnosti :) *JOKINGLY*
Aj ja si rad zahram, moze to byt celkom haluz, raz som hral podobny, ale striedala sa len Omaha PL a Holdem
Aj ja si rad zahram, moze to byt celkom haluz, raz som hral podobny, ale striedala sa len Omaha PL a Holdem
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
tak aj ja sa pridam, len rychlo niekto hodte aspon zakladne pravidla na razz :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 39 hostí.