H.O.R.S.E.
Re: Re: Re: Re: Re: predmetna hand
john, ja viem, ze som to zahral zle. Som si vcera v tom limit holdeme nejak neveril. :-)
Razz som sledoval, ved som vam aj pisal do chatu komenty k tomu, ale ste nevnimali, bo ste boli zaujati hrou. Dakedy som nechapal, jak to rozdavalo, napr. jak ste mali odkryte jeden 3QK a druhy 4QK. A mal si fakt smolu, ze nesli karty.
Razz som sledoval, ved som vam aj pisal do chatu komenty k tomu, ale ste nevnimali, bo ste boli zaujati hrou. Dakedy som nechapal, jak to rozdavalo, napr. jak ste mali odkryte jeden 3QK a druhy 4QK. A mal si fakt smolu, ze nesli karty.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: predmetna hand
ok to je dobre, ze vies ;-), nabuduce mi to uz nemusi vyjst :(
... ty si pisal nieco do chatu? no nevsimal som si, bol som zaujaty razzom a rozmyslanim ako z tych sprostych kariet :) vytrieskat co najlepsie ... no nepodarilo sa, pachesovi chodilo jak malemu bohovi *SLZA*, a najhorsie na tom by bolo to, keby som aj nejako prezil razz, tak predpokladam, ze na Stud Hi by mi chodili prave opacne handy, same krpate *JOKINGLY* .... ale zahral som si skvele ... diky vsetkym
... ty si pisal nieco do chatu? no nevsimal som si, bol som zaujaty razzom a rozmyslanim ako z tych sprostych kariet :) vytrieskat co najlepsie ... no nepodarilo sa, pachesovi chodilo jak malemu bohovi *SLZA*, a najhorsie na tom by bolo to, keby som aj nejako prezil razz, tak predpokladam, ze na Stud Hi by mi chodili prave opacne handy, same krpate *JOKINGLY* .... ale zahral som si skvele ... diky vsetkym
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
Budúci turnaj
Vlade, ja by som bol za zachovanie tohto turnaja.
Bolo to moc príjemné, aj BI aj čas. Keby sa hralo o viac, tak by som sa viac snažil, väčšia motivácia, ale na pobavkanie je tento formát moc moc gut.
Čiže nedeľa, 21.00, hlasujem za :-).
Yo a keby to bolo na Stars, tak sa tiež vôbec nehnevám :-).
Bolo to moc príjemné, aj BI aj čas. Keby sa hralo o viac, tak by som sa viac snažil, väčšia motivácia, ale na pobavkanie je tento formát moc moc gut.
Čiže nedeľa, 21.00, hlasujem za :-).
Yo a keby to bolo na Stars, tak sa tiež vôbec nehnevám :-).
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Budúci turnaj
mne sa to tiez pacilo, nedela moze byt, ale dal by som to na 20h, aby som potom mohol este tak na dve hodinky ist na cash :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: mysak
dekuju :) *THUMBS UP* *WALKMAN*
- mysak(bon3fish)
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: mysak
:-|| *STOP* :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: mysak
*SLZA* :-D:-D
- mysak(bon3fish)
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.