H.O.R.S.E.
H.O.R.S.E.
Pani, hrame dneska? a kde?
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
Re: H.O.R.S.E.
dnes zda sa ze nie, malo to byt na P****Stars, ale tam sa mi to akosi nepodarilo vybavit, resp. nikto mi od nich ani neodpisal (co je dost cudne).
Na full tilte s tym neni problem, tam to ide v pohode, neviem ci by sme nemali ostat tam.
Skusim to este vybavit buduci tyzden zasa na nedelu, ak sa neozvu tak to spravim na full tilt pokri, nech je aspon nejaky turnajik...
Na full tilte s tym neni problem, tam to ide v pohode, neviem ci by sme nemali ostat tam.
Skusim to este vybavit buduci tyzden zasa na nedelu, ak sa neozvu tak to spravim na full tilt pokri, nech je aspon nejaky turnajik...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: H.O.R.S.E.
ok diky ... skoda, ze niekto nechce hrat na FTP ...
tak drzim palce na dalsi tyzden ...
tak drzim palce na dalsi tyzden ...
-
Tak ako Vlado?
Podarilo sa to vybavit na PS?
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Tak ako Vlado?
Prave som pozeral ci ho nastavili a zasa nic, tak uz serem na nich, tento tyzden mi aj 2x odpisali, ze uz to idu nastavit, ale stale nic.
Tak mam nabuduce spravit ten turnaj apon na Full Tilte? Pojdete hrat?
Tak mam nabuduce spravit ten turnaj apon na Full Tilte? Pojdete hrat?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Tak ako Vlado?
ano ja hrat urcite budem ...
-
Myslim, ze by po case nebolo odveci zopaknut si sukromneho kona... Bol by zaujem?
Navrhujem na PS, aj ked minule tam bol problem to vybavit. No ale ked uz vraj maju teraz zaujem aj o SK a CZ hracov... Buy-in 5,50 USD, added by nezaskodilo.
Navrhujem na PS, aj ked minule tam bol problem to vybavit. No ale ked uz vraj maju teraz zaujem aj o SK a CZ hracov... Buy-in 5,50 USD, added by nezaskodilo.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Pepi napísal:Myslim, ze by po case nebolo odveci zopaknut si sukromneho kona... Bol by zaujem?
-som za kazdy spass,okrem nedele a pondelka
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
zdravim...mam dotaz pro nekoho kdo ví neco o 7 stud card
zajima me komu dealer pri živé hre rozdava prvni.a potom na dalsich ulicich jestli je to porad stejne.
v knizce je psano kdo zacina s akci ale o rozdavani nic
zajima me komu dealer pri živé hre rozdava prvni.a potom na dalsich ulicich jestli je to porad stejne.
v knizce je psano kdo zacina s akci ale o rozdavani nic
- morfula
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.