[Zobraziť celý článok]
Ďalší Dagov úspech - postup na WSOP 2008!
Počet príspevkov: 28 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Ďalší Dagov úspech - postup na WSOP 2008!
Diskusia k článku: Ďalší Dagov úspech - postup na WSOP 2008!
[Zobraziť celý článok]
Prvýkrát v histórii pôjde hrať Main Event na WSOP slovenský pokrový hráč vďaka herni Poker Stars. Víťazom Satelitu Step6 sa stal slovenský hráč Ceasars Pro Team-u Dag Palovič. Dag týmto potvrdil svoje tohtoročné 3 finálové stoly na podujatiach európskeho rozmeru a k dvom finálovým stolom na EPT, a jednému na European Championships pridal další úspešný zásah. STT, na konci ktorého zostal ako víťaz trval 1h 40 minút. Zaujímavosťou je aj fakt, že v heads-up-e skončili dvaja profesionálni hráči, ktorí spolu hrali na finálovom stole EPT v meste San Remo Dario Minieri a Dag Palovič. Tento fakt určite už menej tešil hráčov, ktorí sa do STEP6 prebojovávali zo STEPU1. Dagovi šiel heads-up dosť...
[Zobraziť celý článok]
-
admin - Príspevky: 22442
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
lol
neda mi uz lebo to zacina byt dost smiesne :)
sa mi paci ako v kazdom jednom clanku kde je report o dagovi je popisana 1-2 handy v ktorych spravil skolacku chybu a uluckoval supera
clovek by cakal ze take dobre vysledky budu podlozene aj dobrou hrou no ale poker je poker :)
gratulujem k uspechu a zelam vela stastia na WSOP
sa mi paci ako v kazdom jednom clanku kde je report o dagovi je popisana 1-2 handy v ktorych spravil skolacku chybu a uluckoval supera
clovek by cakal ze take dobre vysledky budu podlozene aj dobrou hrou no ale poker je poker :)
gratulujem k uspechu a zelam vela stastia na WSOP
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
len aby nedoslo k nedorozumeniu
hovorim o tom dorovnani 1/4 stacku pred flopom s 69o
Minieri ktory vie v tychto situaciach hrat musel byt z toho na prasky
Minieri ktory vie v tychto situaciach hrat musel byt z toho na prasky
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
gratulácia
Dagovi*THUMBS UP* Je super vidieť, že aj u nás ľudia hrať poker vedia.
Želám veľa úspechov na WSOP a zopakovanie FT (prinajmenšom).:)
Želám veľa úspechov na WSOP a zopakovanie FT (prinajmenšom).:)
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: lol
Hehe zrovna nedavno jsem premyslel, co se stalo s tim Yegonem, co tady psaval. A ted se obevis po mesicich odmlky jen proto, abys zkritizoval sveho uspesneho krajana :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: lol
Také jsem myslel, že je v pokerovém důchodu.:-D.Jinak GL Dagovi.
- algec111
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Gratulujem...
Teda po tom prvom final table v Prahe som myslel, ze si lucker, ale myslim, ze uz San Remo to do velkej miery vyvratilo... Takze teraz mozem uz len gratulovat:-D
A dufam, ze sa vidime na tom vasom 500k garante a v HU ti vratim ako som ti v sobotu nabehol na AA;-)
A dufam, ze sa vidime na tom vasom 500k garante a v HU ti vratim ako som ti v sobotu nabehol na AA;-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: lol
Yegon, vitaj spat, priaznivcom serioznej diskusie si chybal.
Akurat skoda, ze si sa vratil prave takto, jednak si fakt myslim, ze aj keby v kazdom turnaji uluckoval Dag nejaku ruku, aj tak dokazal, ze je dobry, a taktiez, si dost nepresny, ak dobre ratam, dorovnaval svojich 1800 zo stacku 13688, co je menej ako 1/7...
Akurat skoda, ze si sa vratil prave takto, jednak si fakt myslim, ze aj keby v kazdom turnaji uluckoval Dag nejaku ruku, aj tak dokazal, ze je dobry, a taktiez, si dost nepresny, ak dobre ratam, dorovnaval svojich 1800 zo stacku 13688, co je menej ako 1/7...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
congratulation
gratuluje, super miesto a vyhraj to tam na tom WSOP *JOKINGLY*
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Počet príspevkov: 28 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 23 hostí.