[Zobraziť celý článok]
Turnaj vs. Cashgame
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Turnaj vs. Cashgame
Diskusia k článku: Turnaj vs. Cashgame
[Zobraziť celý článok]
Vo svete pokru je množstvo variácii, od populárneho Texas Hold´emu, cez Omahu, až po 7 Card Razz. Avšak najzákladnejšie rozdelenie pokru je v spôsobe hry. Poznáme dva herné druhy pokru a to tzv. Turnajový poker a Cashgame. Každý pokročilý hráč vie, že oba druhy sa od seba veľmi líšia a majú svoje výhody aj nevýhody. V nasledujúcich riadkoch sa vám pokúsime vysvetliť dané rozdiely a výhody oboch druhov.
Ako prvému sa budeme venovať Turnaju. Poker ako turnaj je najrozšírenejší na svete a existuje niekoľko variácii jeho prevedenia. Najväčšie, najpopulárnejšie a najdôležitejšie turnaje na svete (WSOP, WPT, EPT) sa hrajú vo formáte Freezout, čiže na...
[Zobraziť celý článok]
-
admin - Príspevky: 22442
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re:
:) som cakal ze aku theory si precitam ale toto som necakal :D sry ale to keby sa radsej dalo do nejakej temy "pre zaciatocnikov" alebo tak, tak nepoviem ani slovo ..
a tie "prikazanie" trosku trapas :) ale jeden ma dostal
"3.V hre Texas Hold´em je 169 štartovných HADOV, ale iba polovica z nich by sa mala hrať."
:))))
a tie "prikazanie" trosku trapas :) ale jeden ma dostal
"3.V hre Texas Hold´em je 169 štartovných HADOV, ale iba polovica z nich by sa mala hrať."
:))))
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x
pre tvoju informaciu, ten clanok je venovany zaciatocnikom......ked si taky profik tak si ho necitaj!
- nielsfeijen
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: w4444x
zaciatocnikom v gramatike :) ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: clanok
na tom sa uz pracuje, tento prvy clanok má za ulohu priblizit amaterom zakladne rozdiely
- nielsfeijen
cashgame alebo turnaj?
co hrate radsej? chashgame alebo turnaje(buyin)? ja som doteraz hral iba freerolly ale odkedy som cez pokerstrategy dostal 50$ na Pa***Poker tak tam hram cashgame na NL $0,02/$0,04 a celkom sa mi tam dari za dva tyzdne +$10,5 a to som hral iba 4krat dokopy len mi treba este tie body nazbierat, takze ja asi zacnem hrat viacej cashgame, vela fishiek tam hra a dorovnaju AI aj ked maju iba par
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: cashgame alebo turnaj?
tak to zalezi od teba, niekomu viacej vyhovuje turnaj, druhemu zase cashgame.....ide o to aky herny styl mas
- nielsfeijen
štylistika a gramatika
Hrozný článok, osobne sa divím, že to je uverejnené na hlavnej stránke.
Informatívna hodnota mizivá, štylistika na úrovni žiaka siedmej triedy na ZŠ.
Vyzerá to skôr ako keby niekto skopíroval anglický text do PC Translatora a veľmi málo ho upravil.
Informatívna hodnota mizivá, štylistika na úrovni žiaka siedmej triedy na ZŠ.
Vyzerá to skôr ako keby niekto skopíroval anglický text do PC Translatora a veľmi málo ho upravil.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.