LUCKY ACE LIGA
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
LUCKY ACE LIGA
Hoj...Chcem sa spytat admina Pokerportalu podla coho vyhodnotili vysledky ligi??? Moj nick Slovaki9 som na 16 mieste s 50 bodmi. Predomnou maju 2ja hraci taky isty pocet bodov(50). Podla coho ste ma zaradili na 16 miesto??? Dakujem!
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: LUCKY ACE LIGA
lebo rad podvadzas, nadavas a nepoznas pravopis
- Lose
- Založený: Jan 2007
lose- LOOOSERRRRRR
lose tu nejde o pravopis ale o poker:) Ked ti tak velmi zalezi na pravopise tak zacni s vyucbou Slovenciny a nehraj poker lebo ten ti vobec nejde! Takych kookotkov ako ty mam plne zuby co kkt hraju a maju velke reci!... Keso26 suhlasim s tebou
- Pokermaster
Re: lose- LOOOSERRRRRR
jj mas pravdu poker mi vobec nejde, robim v Lidli za 7.800 hrubeho, ale obcas cez vikendy chodim zbierat cucoriedky alebo namokro tepujem koberce. Ja som to nemyslel v zlom, nehnevaj sa... Rad by som sa od teba naucil hrat, nedame Heads up v nejakej herni kde este nemas bloknuty ucet? Hernu, cas a buyin si urci sam...:)
- Lose
Re: Re: lose- LOOOSERRRRRR
Lose - Ty mas v Lidli az 7.800 Sk? Ako to mas nejake odmeny?? Ja tam uz robim 2 roky, nadcasy, pomaham ked je niekto na PN alebo na materskej a stale sa k tej sume ani nepriblizujem :(
- cstrike22
Re: Re: Re: lose- LOOOSERRRRRR
hmm, ale pravdupovediac, uplne si ta tam viem predstavit. Mal by si taku trendy vytahanu kockovanu koselu, na nohach biele ponozky a na nich slapky a doplnene by to bolo modrymi monterkami, takymi polovicnymi na "traky". Samozrejme kde tu roztrhanymi. Svedcalo by ti to.
-
Slniecko - Príspevky: 40
- Založený: Jan 2008
Re: Re: Re: lose- LOOOSERRRRRR
nosim sefke svestky z vlastnej zahradky, obcas nejake zvysne cucoriedky pre jej deti, uz aj emplyee mesiaca som bol...
PS: o Lidli mozes iba snivat, radsej povedz pravdu, pan pokladnik z Tesca ]:->
PS: o Lidli mozes iba snivat, radsej povedz pravdu, pan pokladnik z Tesca ]:->
- Lose
OMG
Lose. Mal si sa lepsie ucit hrat POKER ked si bol maly....
- Pokermaster
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.