Banska Bystrica
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Banska Bystrica
Ahojte all!Su tu nejaki skuseni hraci pokru z okolia BB?Da sa niekde v okoli zahrat live poker?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Banska Bystrica
no, ja sa ešte stále považujem za začínajúceho hráča, ale som z Brezna a tiež by som si rád zahral nejaký ten live poker v okolí.:)
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Banska Bystrica
Ahoj ja byvam vo Viedni,ale som z okr BR,kolko mas rokov?Buduci tyzden budem v Br,mozme skocit na pivo,a pokecat o pokry,co povies?
-
Banska Bystrica
V akej herni hravas roche01?A co hravas?
-
Napr. ja som z BB, online hram na U***et a live hravam v drvivej vatsine prave vo Viedni v Concorde 2/5 eur. V sk cash v poslednej dobe celkom upadol.
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
BB
ja som tiez z Bystrice, hravam na expekte a live velmi nie, cakam, kym budem mat 18 :D
- Tension182
- Založený: Dec 2007
hrávam predovšetkým na FullTilte. Okrem toho ešte klasika: Titan, Expect. ale mám rád aj P*R, či U***et.
V podstate som čisto turnajový hráč (MTT ale aj SNG), jedinou podmienkou je, aby to nebol rebuy, ktorý mi veľmi nesedí.
Okrem mňa hráva poker aj manželka a švagor a sme v kontakte s ďalšími tromi hráčmi z BR. Zorganizovali sme si už aj domácu hru, kde sme hrali sng a bola to celkom fajn zábava.
V podstate som čisto turnajový hráč (MTT ale aj SNG), jedinou podmienkou je, aby to nebol rebuy, ktorý mi veľmi nesedí.
Okrem mňa hráva poker aj manželka a švagor a sme v kontakte s ďalšími tromi hráčmi z BR. Zorganizovali sme si už aj domácu hru, kde sme hrali sng a bola to celkom fajn zábava.
-
all
Podľa informácii čo mám sa má v BB otvoriť Ceasars Poker Club, niekedy cez leto asi. Inak zatiaľ je cca 20 hráčov čo hráva cash a aj teraz v sobotu je turnaj v Rumpel Night Klub,Podlaviciach(časť BB). Neberte to ako reklamu ale tu máš bližšie info a máš tam aj kontakt: www.poker.szm.sk
- DrNihil
Re: all
paráda*THUMBS UP* Konečne sa snáď dočkáme (myslím mňa s manželkou) aj ďalšieho live zápolenia. Od toho pokrového povstania v BB organizovaného myslím že Honoria clubom s Pokerportalom som sa k live pokru ani nedostal.
V sobotu sa mi prísť bohužiaľ nedá, ale určite budem sledovať túto stránku a čakať na ďalšie turnaje v BB alebo aj v BR.
V sobotu sa mi prísť bohužiaľ nedá, ale určite budem sledovať túto stránku a čakať na ďalšie turnaje v BB alebo aj v BR.
-
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.