Ako dopadol 500 000 Skk Guaranteed turnaj?
Počet príspevkov: 39 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: to: 7castle
No stalo sa to, ze ked mal Lucas asi 200k a isiel AI, tak som nepochopitelne foldol 22... cize som zahodil sancu sa ho zbavit... potom sa chalan zdvojnasobil na neskorsom vitazovi, cize hned mal 400k
No a vtedy som na jeho raise odpovedal RR Allin s AT, on mal KK, takze zrazu mal skoro milion on... nasledne som prehral allin AK vs TJ s vitazom (dosla mu postupka), a zo zufalstva som isiel allin s K5 a narazil na Lucasove 66... :-(
No a vtedy som na jeho raise odpovedal RR Allin s AT, on mal KK, takze zrazu mal skoro milion on... nasledne som prehral allin AK vs TJ s vitazom (dosla mu postupka), a zo zufalstva som isiel allin s K5 a narazil na Lucasove 66... :-(
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
to 7castle
Škoda, radšej by som bol keby som vypadol s neskorším víťazom. Tá moja posledná ruka ma veľmi mrzí, lebo pri vašej akčnosti by som si pravdepodobne vysedel aspoň to 3. miesto, a keby došla nejaká dobrá ruka tak ktovie...
- Kojak34
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: cenzúra
lol, neviem o nicom takom, mozno si zabudol kliknut na "odoslat", ziadny tvoj prispevok sa nemazal.... *TIRED*
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: to all:
to by ich musel najprv napisat :-D
- vlade
xxx
na ziadost autora (zvedavecAA) obsah prispevku vymazany...
- zvedavecAA
- Založený: Júl 2007
to zvedavecAA
ZvedavecAA,mohol by si sa predstaviť? Neviem s kým hovorím. Moje pohnútky že prečo som išiel all in som vysvetlil vo svojom príspevku. Mal som šťastie, to je všetko. Borisovi som sa ospravedlnil, čo mám ešte urobit?
- Kojak34
moj postreh
ahojte teda ešte raz
popravde sa mi už nechce toľko rozpisovať ako1.x, ale nick vlade mi trocha zdvihol adrenalín- neviem kto si, že to tvrdíš s takou určitosťou rovnajúcou sa bohu!! Odklikol som to určite- nejaký tech.problém však nevylučujem.
Moje postrehy:
1,- Klub- výborný, krásny, vhodný aj pre 200 hráčov. Známka:1
2,-Občerstvenie, bar, ochota,... Známka:1-
3,-Dealeri- neviem koľkí boli stáli a koľkí len na danú akciu, ale boli medzi nimi veľké rozdiely vo vedomostiach aj v technike. Známka :3
4,-Rozhodovanie- tu som bol veľmi nemilo negatívne prekvapený /a podľa rozhovorov cez prestávku bolo nás veľa/!! Od tandemu Rhys, Fredy som čakal určite viac. Aj za naším stolom padli 2 rozhodnutia úplne "z cesty". Známka: 4-
5,- Žetóny- boli krásne, ale bolo ich strašne veľa!!!!!!! Na daný typ turnaja bolo 10 000 až dosť, tak ako pre serioznu hru a taktiež pre 2-3 blufy. Hráči si prišli zahrať poker a nie uhnať infarkt alebo inú nevoľnosť!!! Alebo žeby to bol cieľ vyradiť proste fyzicky niektorých dobrých hráčov?? Známka:3-
6,-2-dňový budúci turnaj je pre nás mimobratislavských nie veľmi IN- bojím sa že viacerí potom neprídu. Ak tak 1.Deň 10.000 s finaltable /LEN/ v 2. deň a zároveň 2.deň napr. turnaj 5.000 RE/AD. Vtedy sa oplatí prísť defacto na 3 dni.
teším sa na ďaľšie turnaje, a verím, že viacerí zavítate na obdobné turnaje aj do mojho klubu Pokerbenlux v Košiciach.
Bolo mi potešením a cťou s Vami hrať. Jano
popravde sa mi už nechce toľko rozpisovať ako1.x, ale nick vlade mi trocha zdvihol adrenalín- neviem kto si, že to tvrdíš s takou určitosťou rovnajúcou sa bohu!! Odklikol som to určite- nejaký tech.problém však nevylučujem.
Moje postrehy:
1,- Klub- výborný, krásny, vhodný aj pre 200 hráčov. Známka:1
2,-Občerstvenie, bar, ochota,... Známka:1-
3,-Dealeri- neviem koľkí boli stáli a koľkí len na danú akciu, ale boli medzi nimi veľké rozdiely vo vedomostiach aj v technike. Známka :3
4,-Rozhodovanie- tu som bol veľmi nemilo negatívne prekvapený /a podľa rozhovorov cez prestávku bolo nás veľa/!! Od tandemu Rhys, Fredy som čakal určite viac. Aj za naším stolom padli 2 rozhodnutia úplne "z cesty". Známka: 4-
5,- Žetóny- boli krásne, ale bolo ich strašne veľa!!!!!!! Na daný typ turnaja bolo 10 000 až dosť, tak ako pre serioznu hru a taktiež pre 2-3 blufy. Hráči si prišli zahrať poker a nie uhnať infarkt alebo inú nevoľnosť!!! Alebo žeby to bol cieľ vyradiť proste fyzicky niektorých dobrých hráčov?? Známka:3-
6,-2-dňový budúci turnaj je pre nás mimobratislavských nie veľmi IN- bojím sa že viacerí potom neprídu. Ak tak 1.Deň 10.000 s finaltable /LEN/ v 2. deň a zároveň 2.deň napr. turnaj 5.000 RE/AD. Vtedy sa oplatí prísť defacto na 3 dni.
teším sa na ďaľšie turnaje, a verím, že viacerí zavítate na obdobné turnaje aj do mojho klubu Pokerbenlux v Košiciach.
Bolo mi potešením a cťou s Vami hrať. Jano
- JanozMT
- Založený: Dec 2007
Re: moj postreh
ja len k mojej osobe, ty si zacal utocit, tak co sa cudujes, ziadne negativne prispevky sa nemazu, len reklama, nechceme tu z toho mat inzertne forum...
- vlade
Počet príspevkov: 39 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.