OPT III
Re: Re: Česká pokerová Tour
No, ak si pustíš ktorúkoľvek časť, tak na úvod je vždy predstavený systém hry i vzorec, podľa ktorého sa prideľujú body. Tunak mi nefungujú multimédia, takže porovnať to ja môžem až večer.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: OPT3
nechcem sa do toho moc miesat,lebo som tu 3 dni aj s cestou,ale co s takymi co neodohraju vsetky turnaje-prac.povinnosti,dovolenky atd..-nemohlo by sa pocitat napr.len cca 6-8 najlepsich vysledkov?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: Re: OPT3
oprava:16 turnajov sa hra tak 10-12 najlepsich vysledkov
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: Re: Re: OPT3
to by potom nemal vlade co robit po 10 turnajoch kedze by vsetky vyhral a viac bodov by nemohol ziskat :))
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Otázka
este nie, ale robim na tom, dnes alebo zajtra uz bude na to sekcia, kde budu prebiehajuce ligy a aj odkazy na tie starsie, takze staci chvilku vydrzat a bude to *THUMBS UP*
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: OPT3
Myslim Palo, ze to je prave o tom, udelat si cas - tj. nadradit tuto serii ostatnim vecem. A s tezkym srdcem treba ozelet fotbalove ME... :-(
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Body za ucast
Premyslel jsem o tom, co navrhoval nekdo z diskutujicich, ocenovat i samotnou ucast. Prve jsem si rikal, ze by to bylo zbytecne, ale rozlezelo se mi to v hlave a myslim, ze by to melo jeden pozitivni dopad!
Predstavme si trebas situaci, kdy jeden z turnaju vychazi na klicovy zapas zakladnich skupin ME - Cesko vs. Turecko. Hodne lidi se asi nezucastni. Ovsem, pokud by bylo alespon par desetinek bodu, mohli by udelat to, ze se regnou, nehraji, ziskaji par desetinek bodu, ale HLAVNE NAVYSI CELKOVY PRIZEPOOL!
Z tohoto hlediska by to tedy bylo zajimave. A proc to nebodovat nasledovne:
3usd - 0,30 bodu, 5usd - 0,50 bodu atd... Tak to jeste prodiskutujte, sefici :-)
Predstavme si trebas situaci, kdy jeden z turnaju vychazi na klicovy zapas zakladnich skupin ME - Cesko vs. Turecko. Hodne lidi se asi nezucastni. Ovsem, pokud by bylo alespon par desetinek bodu, mohli by udelat to, ze se regnou, nehraji, ziskaji par desetinek bodu, ale HLAVNE NAVYSI CELKOVY PRIZEPOOL!
Z tohoto hlediska by to tedy bylo zajimave. A proc to nebodovat nasledovne:
3usd - 0,30 bodu, 5usd - 0,50 bodu atd... Tak to jeste prodiskutujte, sefici :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.