OPT III
Re: Re: Re: heh
Jestli někdo byl rychlovka, tak já. Jsem úplný blbec. Skočil jsem mu na lopatu.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Dnes
uff tak som to dnes uluckoval prebil som s K10 `s set es :) ale to bola posledna ruka co som na turnaji dostal a hral :D uz som to odfoldoval az po ticket ! tak sa tam vidime borci !
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: Re: Dnes
Blahoyelam w4444x, predpokladam, ze aj mysak to uhral...
Ja som vyletel asi 330., moj zufaly push z buttonu neodolal AJ na SB... je to skoda, bolo to blizko, ale ked mi za 1.5 hodiny nedojde hratelna ruka na hratelnej pozicii :-(
Takto si to budem musiet asi kupit... kazdopadne GL v boji o ME...
Ja som vyletel asi 330., moj zufaly push z buttonu neodolal AJ na SB... je to skoda, bolo to blizko, ale ked mi za 1.5 hodiny nedojde hratelna ruka na hratelnej pozicii :-(
Takto si to budem musiet asi kupit... kazdopadne GL v boji o ME...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: Re: Re: Dnes
ne ani ja neuhral :(
skoncil jsem priblizne jako ty :(
taky nic nechodilo . Pak jsem planoval aspon sesbirat blindy s A7s ale na BB me dorovnal s AT.. turnu to jeste vypadalo jako ze split a na river dostal str8 :(
Taky planuju ze to asi koupim .. popr nejake dalsi kvaldy na to
skoncil jsem priblizne jako ty :(
taky nic nechodilo . Pak jsem planoval aspon sesbirat blindy s A7s ale na BB me dorovnal s AT.. turnu to jeste vypadalo jako ze split a na river dostal str8 :(
Taky planuju ze to asi koupim .. popr nejake dalsi kvaldy na to
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: Re: Dnes
Nj, to som si dnes všimol v tabuľke, som sa celkom pobavil :-)
By som bol zvedavý, čo ťa tak asi napadne, keď calluješ push od PF raisera s Khi?
Si povieš, však idú dve karty, chytím pár a bude gut alebo, že on to eso ani pár na ruke nemá, čiže Khi gut? :-D
Pretože tak či onak, si behind a call väčšiny tvojho stacku z Khi je čistá somarina.
Ad. 7domčekov, som mal KQ, on KT. Flop 887
By som bol zvedavý, čo ťa tak asi napadne, keď calluješ push od PF raisera s Khi?
Si povieš, však idú dve karty, chytím pár a bude gut alebo, že on to eso ani pár na ruke nemá, čiže Khi gut? :-D
Pretože tak či onak, si behind a call väčšiny tvojho stacku z Khi je čistá somarina.
Ad. 7domčekov, som mal KQ, on KT. Flop 887
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Dneska neskutocna prehra :(
vsak cstrike2 :)
- Lagik
- Založený: Apr 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.