OPT III
Re: vysledky
Vlade,
ja mam vysledky zobrazene... Nejde ti to?
ja mam vysledky zobrazene... Nejde ti to?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: vysledky
jo, ide to, po skonceni turnaja sa zrazu zobrazili, takze idem to nahodit ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: vysledky
omg jaky lucker to dnes vyhral O:-)
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: vysledky
omg jaky lucker to dnes vyhral O:-)
- cstrike22
Re: Re: Re: Re: vysledky
Strike ma stves, urcite collusion na final table :-D
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Acvonmilan
Neboj Hufelixu, to nebylo mysleno neuctive. Ano manik, protoze jsem nepostrehl kdo me vyradil. Vim ze to nebyl Vlado ani AP a to mi staci, to bych kousal daleko hur :-D
Ja nerikam, zes to zahral spatne - proste jsi musel zkusit ukoncit hru po flopu, protoze hrozila flush. Samozrejme jsi nemohl tusit, ze jsem Ti policil takovou pasticku. A nakonec neskutecny river... to se proste v online pokeru stava. Koho by to nerozcililo? Ale vsak proti Tobe jsem nerekl jedine slovo. Na Tebe jsem nastvany nebyl, ani na sebe ne, callnout jsem to musel - nastvany jsem byl poradne na hernu, ze to takhle nachystala a nikdo mi nevymluvi, ze to je cira nahoda.
Ja odehral tento mesic 1x MTT a 6x privatni turnaj Pokerportalu - a kdyz skoncim 4x z toho totalnim neskutecnym ojebem, tak to uz je na povazenou! Vim, ze matematicky jsou takove veci mozne, ale ne proboha v polovine pripadu ze river bere 5% sance!!!
Ja nerikam, zes to zahral spatne - proste jsi musel zkusit ukoncit hru po flopu, protoze hrozila flush. Samozrejme jsi nemohl tusit, ze jsem Ti policil takovou pasticku. A nakonec neskutecny river... to se proste v online pokeru stava. Koho by to nerozcililo? Ale vsak proti Tobe jsem nerekl jedine slovo. Na Tebe jsem nastvany nebyl, ani na sebe ne, callnout jsem to musel - nastvany jsem byl poradne na hernu, ze to takhle nachystala a nikdo mi nevymluvi, ze to je cira nahoda.
Ja odehral tento mesic 1x MTT a 6x privatni turnaj Pokerportalu - a kdyz skoncim 4x z toho totalnim neskutecnym ojebem, tak to uz je na povazenou! Vim, ze matematicky jsou takove veci mozne, ale ne proboha v polovine pripadu ze river bere 5% sance!!!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
w4444x
lol, ze skillovo prehral, ked reraisol allin moje AQ s AJ. trepes nezmysly. a okrem ineho hras uplne citatelny priposraty poker. az sa cudujem, ze ta nezozrali blindy skor ako na FT
a keby som nehral dnes paralelne 4 turnaje , tak stopercentne skoncis za mnou
neviem, kolko mas rokov, ale v hlave vsetko v poriadku nemas
a keby som nehral dnes paralelne 4 turnaje , tak stopercentne skoncis za mnou
neviem, kolko mas rokov, ale v hlave vsetko v poriadku nemas
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: w4444x
SHIP IT ! :) proste si skoncil horsie ako ja ... teda si slabsi :) proste ta obohral ako maleho !!!11!11! hram citatelnu hru to je pravda , nemal som taky run ako ty teda ze som dostal set vs 2 pary a vyhral 10k chipov :) to by som hral aj ja inak to turbo mozno , a stale :D som bol lepsi ako ty TS TS TS, ja mam rokov dost co sa neda povedat na teba a tie tvoje narazky a nadavky na kesa a ostatnych ..
HAHA a neodpustim si :
ja 2,5BB sedim na buttone a dostavam K10`s ked nas je pri stole 6 davam all in dostavam call od chipfeedera ukaze 10 9 a vyhram
chipfeeder napise : " lol 10 k all in to co hras ? , si mal stastie ze si mi drzal kartu "
:)))))))))))))) wanabe phil helmjut
HAHA a neodpustim si :
ja 2,5BB sedim na buttone a dostavam K10`s ked nas je pri stole 6 davam all in dostavam call od chipfeedera ukaze 10 9 a vyhram
chipfeeder napise : " lol 10 k all in to co hras ? , si mal stastie ze si mi drzal kartu "
:)))))))))))))) wanabe phil helmjut
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
re
este jedna super akcia od chipfeeder na OPT raisol z MP asi 3 BB ked uz na stole bol priemer asi 8BB SB all in ... chipfeeder zamrlal a povedal hmm Q3 a zahodil !! tak sa hra poker !!! stratit 1/5 stacku na tom ze si chce dokazat aka je q3 ziskova ruka od teba by sa mal ucit kazdy !!
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.