OPT III
w4444x
ak budes diskutovat k veci a nebudes riesit moju osobu, mozme spolu vychadzat okej, ale inak fcuk off.
kazdy normalny tu riesi seba, len ty riesis mna. tak sa nad tym zamysli.
ale k veci:
ty si zastiepeny proti satire alebo ako? ta prva cast poznamky bola myslena satiricky. jasne, ze tvoj allin KT bol v poriadku. ale uplne v poriadku bol aj moj call. mam na to v pohode odds . a moja smola bola, ze si mi drzal jednu kartu s vyssim kickrom . ja tvoje karty vsak nevidim pri rozhodovani. tipol som ta na 2 obrazky alebo nizky par.
niekedy mozes na BB v pohode callnut shortstacka aj so 72. mozes sa aj na hlavu postavit, je to jednoducho tak!
ked som vyhral so setom proti 2 parom, nesiel som allin pred flopom ako vacsina gamblerov v turnaji, aj ked ruku (JJ) som na to mal. takze tazko hovorit o stasti. keby som nehitol set, v pohode foldnem
bol si lepsi v jednom turnaji, ale liga pokracuje ....
kazdy normalny tu riesi seba, len ty riesis mna. tak sa nad tym zamysli.
ale k veci:
ty si zastiepeny proti satire alebo ako? ta prva cast poznamky bola myslena satiricky. jasne, ze tvoj allin KT bol v poriadku. ale uplne v poriadku bol aj moj call. mam na to v pohode odds . a moja smola bola, ze si mi drzal jednu kartu s vyssim kickrom . ja tvoje karty vsak nevidim pri rozhodovani. tipol som ta na 2 obrazky alebo nizky par.
niekedy mozes na BB v pohode callnut shortstacka aj so 72. mozes sa aj na hlavu postavit, je to jednoducho tak!
ked som vyhral so setom proti 2 parom, nesiel som allin pred flopom ako vacsina gamblerov v turnaji, aj ked ruku (JJ) som na to mal. takze tazko hovorit o stasti. keby som nehitol set, v pohode foldnem
bol si lepsi v jednom turnaji, ale liga pokracuje ....
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: w4444x
:)))) odrazu je to k 10 ok :DDD tam si tak nevypadal ja len riesim teba pretoze je nehorazne co za blbosti pises obcas :) a bohuzial nechcem si stebou vychadzat , neviem preco *JOKINGLY*
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: re
w444x, ved ty absolutne nechapes podstatu pokru. mal som Q3, ale to bolo v tej chvili uplne jedno, co drzim. islo o to pozbierat blindy. a ked ma pritom niekto reraisne tak zahadzujem aj ovela silnejsie ruky.
ty nemozes mat ani tusenia , ci to bol stratovy move, lebo nevies, kolkorat to vyslo. a ver tomu, ze to parkrat vyslo aj na tebe. a tym, ze si hral priposrato, stacilo mi na to aj 2BB a vsetko si poctivo kludne skladal.
a co sa tyka Q3. ver tomu, ze kazda jedna ruka moze byt ziskova, ak si das cielene zalezat na tom, ako ju hrat. len ju nesmies hrat pri ABC pokri.
ty nemozes mat ani tusenia , ci to bol stratovy move, lebo nevies, kolkorat to vyslo. a ver tomu, ze to parkrat vyslo aj na tebe. a tym, ze si hral priposrato, stacilo mi na to aj 2BB a vsetko si poctivo kludne skladal.
a co sa tyka Q3. ver tomu, ze kazda jedna ruka moze byt ziskova, ak si das cielene zalezat na tom, ako ju hrat. len ju nesmies hrat pri ABC pokri.
- chipfeeder
w4444x
ak nechces so mnou vychadzat, tak ma nikde neries, nikde nespominaj a nikde nereaguj a bude to OK.
pre mna diskusia s tebou nie je nijako podnetna . bohuzial, nemas mi co dat :)
pre mna diskusia s tebou nie je nijako podnetna . bohuzial, nemas mi co dat :)
- chipfeeder
keso
nebolo cas vysvetlovat pocas hry, takze to skusim teraz.
fidelka som s jeho QQ reraisol s T toppairom preto, aby som zistil, ci ten overpair ma, alebo nie. a kedze ho mal a jeho reraise do allinu uz nebol pre mna hrozbou , lebo stacilo dorovnat malo a zostal mi hratelny stack, tak je jasne, ze som dorovnal.
ved ty predsa nemozes vediet , ci ma super par alebo napr. AK.
to iste sa udialo proti 7castle a tam to prinieslo poriadny zisk. takisto som ho s toppairom na 9 high flope reraisol . a reraisol som do allinu, lebo som mal aj flushdraw. keby mal overpair, tak zavola, ale nemal a foldol
ale keby aj mal, tak je proti flushdraw pozadu.
takze si nabuduce odpust tie vysmesne poznamky, lebo su hlupe
hras inak ako ja, ja ti to neberiem, ale ani tvoju hru nezosmiesnujem. na rozdiel od teba
fidelka som s jeho QQ reraisol s T toppairom preto, aby som zistil, ci ten overpair ma, alebo nie. a kedze ho mal a jeho reraise do allinu uz nebol pre mna hrozbou , lebo stacilo dorovnat malo a zostal mi hratelny stack, tak je jasne, ze som dorovnal.
ved ty predsa nemozes vediet , ci ma super par alebo napr. AK.
to iste sa udialo proti 7castle a tam to prinieslo poriadny zisk. takisto som ho s toppairom na 9 high flope reraisol . a reraisol som do allinu, lebo som mal aj flushdraw. keby mal overpair, tak zavola, ale nemal a foldol
ale keby aj mal, tak je proti flushdraw pozadu.
takze si nabuduce odpust tie vysmesne poznamky, lebo su hlupe
hras inak ako ja, ja ti to neberiem, ale ani tvoju hru nezosmiesnujem. na rozdiel od teba
- chipfeeder
Re: Re: re
prosim vas nechajte ho uz tak, nech si rozvadza svoje teorie a nech si hra svoj ne-ABC poker (XYZ?) na NL4, trepanie blbosti a provokacie su to jedine cim v pokri uputa pozornost a ocividne ho to tesi, takze PLS IGNORE a jeho to casom omrzi, nech sa tu nemusime prehrabavat kopou jeho blbosti kazdy den
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
ia
"fidelka som s jeho QQ reraisol s T toppairom preto, aby som zistil, ci ten overpair ma, alebo nie. a kedze ho mal a jeho reraise do allinu uz nebol pre mna hrozbou , lebo stacilo dorovnat malo a zostal mi hratelny stack, tak je jasne, ze som dorovnal."
nemienim sa tu zapajat do vojny len faktircka poznamka - zda sa mi ze to co si urobil i ked to mohlo byt spravne tak bolo urobene z nespravnych dovodov
raisom platis za informaciu ktoru nebudes moct nijako vyuzit lebo ked ti ju super poskytne budes musiet aj tak jednat rovnako ako keby si ju nemal a ist do allinu ako si sam napisal
tvoj raise neprinasa ani ziadnu hodnotu, nepoznam presnu situaciu ale ak super zahodi vsetky horsie ruky a dorovna so vsetkymi lepsimi tak nic neziskavas
skor by som to formuloval potom tak ze raisujes na ochranu potu pretoze si myslis ze mas najlepsiu ruku a nechces superovi zadarmo nechat moznost dotiahnut par k svojim overcards
nemienim sa tu zapajat do vojny len faktircka poznamka - zda sa mi ze to co si urobil i ked to mohlo byt spravne tak bolo urobene z nespravnych dovodov
raisom platis za informaciu ktoru nebudes moct nijako vyuzit lebo ked ti ju super poskytne budes musiet aj tak jednat rovnako ako keby si ju nemal a ist do allinu ako si sam napisal
tvoj raise neprinasa ani ziadnu hodnotu, nepoznam presnu situaciu ale ak super zahodi vsetky horsie ruky a dorovna so vsetkymi lepsimi tak nic neziskavas
skor by som to formuloval potom tak ze raisujes na ochranu potu pretoze si myslis ze mas najlepsiu ruku a nechces superovi zadarmo nechat moznost dotiahnut par k svojim overcards
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
trikoza
vyzyvat ostatnych k mojej ignoracii moze len hlupak rangu trikozy. co si myslis, ze su vsetci cvicene opice, ze nevedia sami zvazit, ci so mnou diskutovat alebo nie?
ked chces, tak ty osobne ignoruj, mna to trapit nebude. ale do toho, ci ma budu ignorovat aj ostatni, ti je jedno velke hovno !
ked chces, tak ty osobne ignoruj, mna to trapit nebude. ale do toho, ci ma budu ignorovat aj ostatni, ti je jedno velke hovno !
- chipfeeder
yegon
to je jedno ako to formulujes.
tu nejde o informaciu, ale je jasne, ze to raisujem preto, ze si myslim, ze mozem byt aj popredu.
ja si uz presne tu ruku nepamatam. ale do allinu stacilo dorovnat uz velmi malo. keby mal fidelko rovnaky alebo vacsi stack, tak to foldnem
tu nejde o informaciu, ale je jasne, ze to raisujem preto, ze si myslim, ze mozem byt aj popredu.
ja si uz presne tu ruku nepamatam. ale do allinu stacilo dorovnat uz velmi malo. keby mal fidelko rovnaky alebo vacsi stack, tak to foldnem
- chipfeeder
yegon
tu islo len o to, ze call povazujem v tej situacii za hlupost. bud mu uverim overpair a foldnem, alebo neuverim a reraisnem a podla jeho dalsej akcie viem, na com som.
keby nemal overpair, je velmi vysoka FE.
keby nemal overpair, je velmi vysoka FE.
- chipfeeder
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.