OPT III
nice hands B**n, thanks
K9 vs 77 na 799 flope
KK vs AQs farba pre supera na river
KK vs AQs farba pre supera na river
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: nice hands B**n, thanks
Mi to taky nedava ani cuchnout, ale v OPT jsem si uz zvykl... nicmene mam uz jistou nejakou vyplatu, tak aspon se neco vrati z tech krvavych buy-inu :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: OPT III
vysledky nahodene, vyzera to ze vitaz je na 99% isty, gratulujem! Vyborny vykon pocas celej serie.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Vlade,
jasne, preco by som nehral :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
OPT3
V nedelu tu nebudem, takze sa uz nebudem moct vyjadrit, preto by som to rad kratko zhodnotil teraz.
PP, asi najma Vlade, diky za organizaciu, chybicky sa vyskytli, ale to su fakt drobnosti (skoda ze deep boli len 4 turnaje na Bwine), inak vsetko super, dobre terminy, bodovanie, ceny, vsetko super.
Ak sa nestane zazrak tak by som to mal vyhrat, co ma dost tesi, lebo hralo to 7-8 ludi ktorych si pokrovo vazim.
Neviem, ci to mam riesit, ale este jednu vec som chcel... velmi vela superov hralo fakt otrasne, ja som samozrejme rad, umoznilo mi to zarobit, ale neda mi to... budete vela penazi prehravat ak budete hrat takto. Vselijake limpy 7 bb deep, limpovanie TT-QQ v neskorych poziciach, hranie ruk ako K6 ci Q8 na ktorejkolvek pozicii, callovanie 33 PF za 1/3 stacku, minraisovanie, bet/foldovanie 1/4 stacku, etc. *STOP*:-!
Ludia toto su uplne bez diskusie v 99% pripadoch obrovske chyby. Fakt radim trosku rozmyslat nad hrou, citat veci, nastudovat si aspon zakladne koncepty etc. Teda samozrejme ak to nehrate len pre zabavu a chcete obcas aj nieco vyhrat.
V nedelu za mna bude hrat kamos, keby pisal blbosti, nevsimajte si ho :-) GL vsetkym, nie ze to nechate vyhrat Vladeho a niekedy na OPT4 zas dovidenia pri stole! :-D
PP, asi najma Vlade, diky za organizaciu, chybicky sa vyskytli, ale to su fakt drobnosti (skoda ze deep boli len 4 turnaje na Bwine), inak vsetko super, dobre terminy, bodovanie, ceny, vsetko super.
Ak sa nestane zazrak tak by som to mal vyhrat, co ma dost tesi, lebo hralo to 7-8 ludi ktorych si pokrovo vazim.
Neviem, ci to mam riesit, ale este jednu vec som chcel... velmi vela superov hralo fakt otrasne, ja som samozrejme rad, umoznilo mi to zarobit, ale neda mi to... budete vela penazi prehravat ak budete hrat takto. Vselijake limpy 7 bb deep, limpovanie TT-QQ v neskorych poziciach, hranie ruk ako K6 ci Q8 na ktorejkolvek pozicii, callovanie 33 PF za 1/3 stacku, minraisovanie, bet/foldovanie 1/4 stacku, etc. *STOP*:-!
Ludia toto su uplne bez diskusie v 99% pripadoch obrovske chyby. Fakt radim trosku rozmyslat nad hrou, citat veci, nastudovat si aspon zakladne koncepty etc. Teda samozrejme ak to nehrate len pre zabavu a chcete obcas aj nieco vyhrat.
V nedelu za mna bude hrat kamos, keby pisal blbosti, nevsimajte si ho :-) GL vsetkym, nie ze to nechate vyhrat Vladeho a niekedy na OPT4 zas dovidenia pri stole! :-D
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: OPT3
Mel jsi se divat vcera na B**n - TOP 3:
trosku LUCKU - ale ten preje dobrym ;-)
trosku LUCKU - ale ten preje dobrym ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.