OPT III
Re: Re: Re: OPT3
AP, chces povedat, ze som si nezasluzil vyhrat, teeeeeeda, vsak ti to spocitam....
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: OPT3
to patrilo pro 7domecku
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
7pokrovych divov sveta :)
..gratulujem, celu seriu si sa prezentoval vybornou hru, prehladom a orientaciou v nej, sem tam lucky ale to k tomu patri :) ..grats kamo *THUMBS UP*
ked uz pisem, tak trochu s predstihom par slov na zaver :)
..velmi sa mi pacila tak isto aj hra zopar inych borcov, prevazne uz skusenejsich (tu moju do toho neratam, to bola katastrofa :-D ) co prinieslo kvalitu a sutazivost. Dakujem organizatorom za skvelu tour a uz teraz sa neviem dockat pokracovania nasej private pokerportal serie *THUMBS UP*
Samozrejme, ze este aj v tejto som dufam nepovedal posledne slovo a po poslednych zbabranych unlucky turnajoch sa este co to pokusim napravit a prebojovat sa o nieco viac do popredia :)
ked uz pisem, tak trochu s predstihom par slov na zaver :)
..velmi sa mi pacila tak isto aj hra zopar inych borcov, prevazne uz skusenejsich (tu moju do toho neratam, to bola katastrofa :-D ) co prinieslo kvalitu a sutazivost. Dakujem organizatorom za skvelu tour a uz teraz sa neviem dockat pokracovania nasej private pokerportal serie *THUMBS UP*
Samozrejme, ze este aj v tejto som dufam nepovedal posledne slovo a po poslednych zbabranych unlucky turnajoch sa este co to pokusim napravit a prebojovat sa o nieco viac do popredia :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: OPT3
Dakujem vsetkym co mi gratulovali:)
Markizik, budem uvazovat, btw. ak si spominam sluboval som video ak vyhram, takze to zrejme dodrzim... ale bude to urcite trochu trvat.
AP, sranda ze si sa tam nasiel, ja som absolutne nenarazal na nikoho konkretneho, vobec si nepamatam nejaku tvoju konkretnu ruku:-D Je samozrejme zopar hracov ktorych mam aj konkretne na mysli, ale nechcel som ist nejak do detailov, teba som ale nemyslel.
Vcera v top 3 som tusim uluckoval 88 vs 99, bolo tam este nieco dalsie?
Zart: Prave naopak, vcera si si zasluzil vyhrat... Co som videl, hral si bubble+itm vyborne, hlavne si velmi dobre a velmi vela pushoval. To bol hlavny rozdiel oproti napr. Norvegesemu, ktory mal najvacsi stack, ale miesto pushovania asi 2x napr. raisol 3BB, a potom foldol na 12BB AI, co je obrovsky leak na bubble.
Markizik, budem uvazovat, btw. ak si spominam sluboval som video ak vyhram, takze to zrejme dodrzim... ale bude to urcite trochu trvat.
AP, sranda ze si sa tam nasiel, ja som absolutne nenarazal na nikoho konkretneho, vobec si nepamatam nejaku tvoju konkretnu ruku:-D Je samozrejme zopar hracov ktorych mam aj konkretne na mysli, ale nechcel som ist nejak do detailov, teba som ale nemyslel.
Vcera v top 3 som tusim uluckoval 88 vs 99, bolo tam este nieco dalsie?
Zart: Prave naopak, vcera si si zasluzil vyhrat... Co som videl, hral si bubble+itm vyborne, hlavne si velmi dobre a velmi vela pushoval. To bol hlavny rozdiel oproti napr. Norvegesemu, ktory mal najvacsi stack, ale miesto pushovania asi 2x napr. raisol 3BB, a potom foldol na 12BB AI, co je obrovsky leak na bubble.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7baraku
to si ani moc nemuzes pamatovat, protoze ja hned v prvnich turnajich vsech 3 lig vyletaval jak mlade vlastovky z hnizda a byl tak nasrany na sebe i unlucky hands, ze jsem dal moc nehral
ale opravdu tak jak pises obcas hraju, protze uz ani nepamatuji, kdy jsem neco z TOP 10 + vyhral - skoro vzdy mne callne 3-6BB z pozice nejaky kok..tko s neco jako 27, 4T a flop je krasny (napr moje AK vs. 4Ts - flop 44K a jiste vis jak jsem dopadl) ;-)
no prave to 88 jsem myslel a pak jeste jednou jsi se vratil do hry, ale uz nevim s cim :)
- ja vcera opet prohral AA vs 88 - calnul mi z UTG+1 6BB (blindy 3000/6000) a po flopu 892r jsem jeho AI cca 40k musel callnout a vysledek opet jasny *SLZA*
a takto si to se mnou zahrava 2 mesice a jsem z toho nasrany a pak delam chyby a jdu hezky z kopecku :(
a na zaver gratulace i kdyz dopredu se to nema, ale snad to ustojis *THUMBS UP*
ale opravdu tak jak pises obcas hraju, protze uz ani nepamatuji, kdy jsem neco z TOP 10 + vyhral - skoro vzdy mne callne 3-6BB z pozice nejaky kok..tko s neco jako 27, 4T a flop je krasny (napr moje AK vs. 4Ts - flop 44K a jiste vis jak jsem dopadl) ;-)
no prave to 88 jsem myslel a pak jeste jednou jsi se vratil do hry, ale uz nevim s cim :)
- ja vcera opet prohral AA vs 88 - calnul mi z UTG+1 6BB (blindy 3000/6000) a po flopu 892r jsem jeho AI cca 40k musel callnout a vysledek opet jasny *SLZA*
a takto si to se mnou zahrava 2 mesice a jsem z toho nasrany a pak delam chyby a jdu hezky z kopecku :(
a na zaver gratulace i kdyz dopredu se to nema, ale snad to ustojis *THUMBS UP*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
To 7castle
Gratulujem. Pekná hra !
- Evicka007
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: To 7castle
Evicka, dakujem... som rad ze uz nemas daleko klavesnicu:-)
Inak ty tiez pekna hra, mas taky osobity velmi tight styl, ale drzis sa ho, a myslim, ze nie je nahoda ze si tak vysoko...
Inak ty tiez pekna hra, mas taky osobity velmi tight styl, ale drzis sa ho, a myslim, ze nie je nahoda ze si tak vysoko...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Body
Navrhujem rozdelit body podla aktualneho poradia chips v momente ked sa to zaseklo. Spriemerovanim bodov by sa niektorí vyrazene posunuli v tabulke, čo by bolo nespravodlive voči ostatným, ktorý o body museli bojovat až do konca. Za sieste miesto cca 9,7 na to museli iný skončit aspon na 3. mieste.
- Evicka007
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.