OPT III

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

to Evicka007

Odoslaťod marosm 27 Júl 2008 19:57

.. v takom pripade je možna len dohoda .. a zučastneni sa dohodli na splite bodov a $ , zaseklo sa to uz na konci .. bolo by nefer opakovat to .. kedže sme sa dohodli posledni 6-ti opakovat sa to nebude ..
marosm

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Napr. Secko

Odoslaťod Evicka007 27 Júl 2008 20:02

Pri splite bodov ma napriklad secko predbehne v tabulke čo je dost nespravodlive voči mne aj ostatnym, ktorych predbehne. Čo s tým ????
Evicka007

Založený: Jún 2008

Re: Body

Odoslaťod vlade 27 Júl 2008 20:03

tiez som navrhoval tento sposob (v momente ked sa pokazila herna), ale priznam sa nevedel som ako to riesit, neviem co je viac fer, pretoze pri siestich hracov nebol nikto na tom nejako extra zle, ze by turnaj nemohol vyhrat, myslim ze chipleader mal asi trojnasobok toho co mal hrac s najmensim poctom chips.

Ako iste vsetci vieme, toto v tejto faze turnaja nic neznamena a vitaz sa naozaj mohol stat hocikto (pretoze taktiky mozu byt rozdielne a niekto moze cakat len na fakt dobre ruky a hrat len tie, tym padom sa mu moze stat ze sa prepadne na priebezne nizsie miesto, ale pri troche stastia sa moze stat o jenu hru chipleader)

Z tohto pohladu sa mi zda celkom ferove zostavajuce body spriemerovat. Naozaj v tom nikto nehladajte ziadny vedlajsi umysel, vobec neviem ako to ovplyvni poradie a uz vobec nikomu ziadnym sposobom nenadrziavam, som za to, aby mal kazdy hrac tolko bodov ako si zasluzi a snazime sa vytvarat na to co najferovejsie podmienky.

Bohuzial ked vznikne takato situacia v herni, tak herna za to tiez nemoze, pretoze ma prenajaty software od firmy microgaming, ktora je pravdebodobne na vine, ale to si musia doriesit microgaming a U***et, nie U***et a hraci.
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

re

Odoslaťod marosm 27 Júl 2008 20:05

... v čom nespravodlive ? , že skončil na delenom 1 až 6 mieste ???? a ziskal k tomu delene body ? to bola dohoda ..
marosm

???

Odoslaťod Evicka007 27 Júl 2008 20:07

Ved práve vítaz mohol byt hoci kto. Preto by zas nemal byt ani nikto zvýhodnený.
Evicka007

Re: ???

Odoslaťod vlade 27 Júl 2008 20:08

pozriem sa na to a tomu koho tohto rozhodnutie nejako ovplyvnilo doplatim premiu na ktoru mal narok z mojho bonusu, to je myslim fer, ja chcem aby ste boli vsetci spokojni ;)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

to vlade

Odoslaťod marosm 27 Júl 2008 20:11

Vlado, dávam klobuk dole pred tebou ..
marosm

Nejde o premiu

Odoslaťod Evicka007 27 Júl 2008 20:12

Mne nejde o premiu. Ide o prestiž a o celkovu tabulku.
Evicka007

Narok ???

Odoslaťod Evicka007 27 Júl 2008 20:13

Narok je otazny ?
Evicka007

Dohoda o bodech

Odoslaťod acvonmilan 27 Júl 2008 20:15

Za sebe mohu rici, ze ackoliv jsem byl prubezne na druhem miste, podporuji dohodu o delbe bodu jako nejspravedlivejsi reseni. Nikdo nemel vylozene malo, jeste se to mohlo preskladat.

Evicko, Tvuj argument je sice opodstatneny ale pozor! Zrovna tak se da pouzit i opacne - tedy napr. tak, ze pokud by nekdo skoncil na prvnim nebo druhem miste, ziskal by vice bodu a posunul by se o vice mist v poradi!

Je to skoda, ze U***et selhal v nejhorsi moznou chvili, ale jsem rad, ze se projevila dohoda a nikdo neuprednostnil nejake sobecke potreby. Myslim, ze v takovem duchu by se meli tyhle serie odehravat!
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!