OPT III
Re: Nejde o premiu
ja viem, tiez to tak beriem, ale neviem to inak vyriesit :(
neni realne prinutit vsetkych aby isli na opakovany turnaj, aj ked to by bolo uplne najlepsie, dokonca viem o 5 ludoch co to dnes nestihli z nejakeho dovodu a tym padom by nas mohlo byt viac a ja by som mohol pri velkom kuse stastia pomyslat aj na prve miesto...
neni realne prinutit vsetkych aby isli na opakovany turnaj, aj ked to by bolo uplne najlepsie, dokonca viem o 5 ludoch co to dnes nestihli z nejakeho dovodu a tym padom by nas mohlo byt viac a ja by som mohol pri velkom kuse stastia pomyslat aj na prve miesto...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
?
Otázne je, kedy sa zistilo, že to splituje, pretože ja som ten all-in proti gevlikovi išiel s tým, že som to nevedel.
Proste mne príde celkovo nespravodlivé niečo deliť medzi 6 ľudí, keď tú hru som jasne vyhral.
Rozdelenie bodov mi je šuma fuk, ja som to hral kvôli tomu, že chcem vyhrať prvý a posledný a kvôli peniazom :-D
Proste mne príde celkovo nespravodlivé niečo deliť medzi 6 ľudí, keď tú hru som jasne vyhral.
Rozdelenie bodov mi je šuma fuk, ja som to hral kvôli tomu, že chcem vyhrať prvý a posledný a kvôli peniazom :-D
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Nejde o premiu
Takhle to bylo vyresene nejlepe. Opakovani pri vypadku v teto fazi by bylo nesmyslne, to vedi vsichni, i ti, co byli uz out. Navic doslo ke stoprocentni shode vsech zainteresovanych. Ke vsemu to neovlivnilo pozice na prvnich trech mistech, kde by to bylo citlive. Ostatni mista jsou sice pocitove hezka, ale ruku na srdce - pamatuje si nekdo, kdo skoncil v OPT 1 nebo OPT 2 na 4.,5. ci podobnem miste?! Historie si pamatuje jen viteze...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Opakovanie
A nedá sa napísať na U***et, že nás bolo 6 resp. 5 a chipcounty a proste otvoria nám turnaj, kde to dohráme?
Chipcounty mám uložené vo videu, keďže od zaseknutia sa nič nemohlo zmeniť :-)
To je IMO najspravodlivejšie riešenie, len neviem ako veľmi realizovateľné
Chipcounty mám uložené vo videu, keďže od zaseknutia sa nič nemohlo zmeniť :-)
To je IMO najspravodlivejšie riešenie, len neviem ako veľmi realizovateľné
-
Re: ?
No hlavne aby nam tech 170euro podelili mezi nas sest, jinak na U***et zvysoka prdim a uz tam nebudu dohravat ani tu jejich misi...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Opakovanie
opakovanie by bolo najspravodlivejsie, mozno by sa to dalo zariadit, ale problem je ze to kazdemu nemusi vyhovovat v nejakom nahradnom termine a viem ze dat do kopy 6 ludi z ktorych by co i len 1 nespolupracoval/nemohol/bol proti, je obrovsky problem, ale skusit mozeme ...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Dohrat ? !
to by bolo najspravodlivejšie riešenie
- Evicka007
- Založený: Jún 2008
Re: Dohrat ? !
No, dohrávanie by mohlo byť v zmysle, že ohlásiš termín napr. 4 dni dopredu.
Ľudia sa musia zariadiť. Ak by potvrdili napr. 4 zo 6, tak by sa jednoducho hralo.
Stacky by sa postavili na stôl a hralo by sa, kto príde hrá, kto nie, jeho chyba.
Toto je imo najlepšie riešenie.
Mám však isté pochybnosti, či to U***et zvládne urobiť :-D
Ľudia sa musia zariadiť. Ak by potvrdili napr. 4 zo 6, tak by sa jednoducho hralo.
Stacky by sa postavili na stôl a hralo by sa, kto príde hrá, kto nie, jeho chyba.
Toto je imo najlepšie riešenie.
Mám však isté pochybnosti, či to U***et zvládne urobiť :-D
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.