OPT III
Re: Re: Rekapitulácia?
a cena pro nejlepsiho hrace bez money nebude ? :-P
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Rekapitulácia?
za to si dostal pizzu v pardubiciach :-D*THUMBS UP*
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: vlade
Dufam ze ked bude OPT IV tak uz nebudu ziadne Majstrovstva vo futbale, lebo to je len za 4 roky a ked cloveka zaujima futbal tak ja osobne davam prednost futbalu. Gratulujem kazdemu kto vyhral, a na OPT IV uz budem hrat vsetky turnaje ked budem moct. *THUMBS UP*
- Temp1975Ede
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Re: vyhry
To je super... este B**n a mozem ist na Bahamy konecne:-)
Inak vratil som sa z dovolenky, vidim ze moje nestastne prihlasenie na posledny turnaj ma same prefoldovalo az k bodom:-) Hehe skoda ze som nevydrzal kym to padlo, by ma zaujimalo ci by ste mi pridelili aj $ keby som mal vtedy 200 chipov:-) Precital som si diskusiu, bolo to dost nestastne, ale asi sa to inak nedalo vyriesit...
Este raz dik tym co mi blahozelali, ja tiez gratulujem celej top 10, tesim sa na OPT 4, GL all.
Inak vratil som sa z dovolenky, vidim ze moje nestastne prihlasenie na posledny turnaj ma same prefoldovalo az k bodom:-) Hehe skoda ze som nevydrzal kym to padlo, by ma zaujimalo ci by ste mi pridelili aj $ keby som mal vtedy 200 chipov:-) Precital som si diskusiu, bolo to dost nestastne, ale asi sa to inak nedalo vyriesit...
Este raz dik tym co mi blahozelali, ja tiez gratulujem celej top 10, tesim sa na OPT 4, GL all.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: vyhry
posli jich mne :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: vyhry
super napad AP
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.