OPT III
Re: Re: Re
co ja viem tak na B**n-tu v Rakusku maju bonus 100% max. 30 euro,musis otocit 5x bonus na akomkolvek kurze a 1x bonus plus vklad tiez aj na kurze 1,01
ja som to uz urobil na vsetkych prislusnikov mojej rodiny....
ja som to uz urobil na vsetkych prislusnikov mojej rodiny....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: avc
Chipfeeder, Ty jsi opravdu trosku hloupejsi, vid? :-)
Reagujes malinko zcestne, zkus si nejprve precist co jsem psal, potom se zamysli, pak pis. Delas to v poradi ze pises o necem, co si ani poradne neprectes, ne tak se nad tim zamyslet...
Reagujes malinko zcestne, zkus si nejprve precist co jsem psal, potom se zamysli, pak pis. Delas to v poradi ze pises o necem, co si ani poradne neprectes, ne tak se nad tim zamyslet...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: avc
k veci milanku, k veci.
ty si sa zacal navazat do mna a nie ja do teba
prisiel si na pomoc svojim kamaratom a evidentne si slapol vedla. a namiesto obycajneho ospravedlnenia sa budes teraz zahmlievat vseobecnymi frazami a dokazovat, ci bolo skor kura alebo vajce.
ty si sa zacal navazat do mna a nie ja do teba
prisiel si na pomoc svojim kamaratom a evidentne si slapol vedla. a namiesto obycajneho ospravedlnenia sa budes teraz zahmlievat vseobecnymi frazami a dokazovat, ci bolo skor kura alebo vajce.
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Chalani
Diky za radu, ale ono to fakt nejde. Uz som kedysi tocil bonus, takze to mam zmaknute... kukam olympiadu, nejaky basket, pockam si kym je kurz na 20 bodov v stvrtine 1.10 (lebo niekto vedie 18:10), stavim a je to.
Problem ze za pretocenu sa fakt povazuje len vyhra, teda len rozdiel. Na 100%, lebo som to uz spravil. Stavil som 100, vyhral 120, disponibilna ciastka na pokri sa zvysila o 1$, cize o tych 20.
Takymto sposobom by som konkretne ja musel vyhrat 8k, cize prestavkovat cca 80k... to mozem robit 3 roky.
Cize,
1) alebo to Ceky vybavi - PLS skus, fakt to ocenim
2) budem musiet najst doveryhodneho stavkara, co take sumy dava a da povedzme 8k na kurz 2, a pojde to cezo mna...
Problem ze za pretocenu sa fakt povazuje len vyhra, teda len rozdiel. Na 100%, lebo som to uz spravil. Stavil som 100, vyhral 120, disponibilna ciastka na pokri sa zvysila o 1$, cize o tych 20.
Takymto sposobom by som konkretne ja musel vyhrat 8k, cize prestavkovat cca 80k... to mozem robit 3 roky.
Cize,
1) alebo to Ceky vybavi - PLS skus, fakt to ocenim
2) budem musiet najst doveryhodneho stavkara, co take sumy dava a da povedzme 8k na kurz 2, a pojde to cezo mna...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: Re: avc
Dochazim k nazoru, jako spousta ostatni, ze s timto clovekem je opravdu zbytecne jakymkoliv zpusobem diskutovat...
Asi je zbytecne ti neco vysvetlovat, presto to zkusim:
- nenapsal jsem, ze nelze vsadit na jeden ucet proti sobe 1 a 2 v tenise - napsal jsem, ze vetsina sazkovych kancelari takovou sazku nezapocita do protoceneho objemu.
- i tak je to stupidita hodna opravdoveho noumy, protoze pri cca 85% rovine Bwinu je 6x 15% ztraty = cca 100% prosazeneho objemu pryc. Na to snad neni potreba ani ohromujiciho intelektu, takze snad chapes, kdo "slapol vedle"!
Asi je zbytecne ti neco vysvetlovat, presto to zkusim:
- nenapsal jsem, ze nelze vsadit na jeden ucet proti sobe 1 a 2 v tenise - napsal jsem, ze vetsina sazkovych kancelari takovou sazku nezapocita do protoceneho objemu.
- i tak je to stupidita hodna opravdoveho noumy, protoze pri cca 85% rovine Bwinu je 6x 15% ztraty = cca 100% prosazeneho objemu pryc. Na to snad neni potreba ani ohromujiciho intelektu, takze snad chapes, kdo "slapol vedle"!
-
Re: Chalani
a nedalo by sa ti tie §§§§ s niekym doveryhodnym v pokri "prehrat"?
a nasledne ti ich on vyplati...
a nasledne ti ich on vyplati...
-
Re: Chalani
Mylis se 7castle. Zapocitava se do protoceni cela castka. Tvuj priklad je shodou okolosti takovy, ze odpovida i Tve teorii. Musi se totiz kazda koruna bonusu protocit 5x - tj. pokud jsi vsadil 100,- Kc protocil jsi 20,- Kc - je uplne jedno, na jakem kurzu 100,- Kc vsadis, vzdy se Ti uvolni 20,- Kc z bonusu :-)
-
Re: Re: Chalani
Ty penizky nejdou ale vubec do pokeru prevest... navic takovy zpusob je dost problematicky a muze zpusobit i zablokovani uctu.
-
Re: Re: Chalani
ten zakladny bonus 30 euro v tu v Rakusku ma take podmienky ako pise AC
na tvojom mieste skusim ten volejbal
na tvojom mieste skusim ten volejbal
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.