OPT III

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: Re: Re: Re: avc

Odoslaťod chipfeeder 09 Aug 2008 20:34

odkial to vies, ze by to kancelarie nezaratali do pretoceneho objemu ? uz si to snad spravil?

nechapem o com tu stale tocis s tymi percentami. naco by som mal vsadzat 6 krat? ved vsadim celu sumu bonusu raz. podla kurzu to rozdelim v pomere, aby som stratil iba na poplatku a na rozdiele kurzov. ja som si tych 80% tipol, ale mozno su polatky nizsie a ty by si dostal spat 90 %. ale tych 90% percent je uplne uplne tutovych. tutovejsich ako basket usa-iran s kurzom 1,00001. pravdepodobnost vitazstva iranu je samozrejme mizerna, ale stat sa to realne moze. kdezto v mojom pripade sa nemoze stat , ze vyhraju obaja tenisti naraz, alebo ze naraz prehraju.

a fakt nemam chut rozoberat dalej taketo elementarne priklady. zavolajte si yegona nech vam to vysvetli, ked mne nerozumiete. ale to, co pisem su nespochybnitelne fakty !

PS: diskutuj k veci a uvidis sam, ze sa so mnou diskutovat da. ty si vsak vstupil do diskusie tym, ze si ma obvinil, ze si vymyslam nejake bachorky o omyloch stavkovych kancelarii pri urcovani kurzov niekedy pred 15 rokmi. a ak ti podobnu skusenost potvrdil aj palo, tak si mal stiahnut chvost a ospravedlnit sa , ze pripustas , ze to tak mohlo byt.

a pouzi aj trosku logiky. keby som si isiel vymyslat bachorky, tak si nevymyslim ako "zbohatol" kamarat, ale ako som zbohatol ja sam ....

PS2: ocakavam teraz od teba jedno velkodusne gesto :-D
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

a na zaver polopate !

Odoslaťod chipfeeder 09 Aug 2008 20:41

konecne pochopte, ze svojou sarkastickou uvodnou poznamkou som sa nevysmieval vam. vysmieval som sa bwinu. vy ste tam ten bonus predsa nevkladali dobrovolne.

tak z akeho dovodu ste to vztiahli na seba. lebo to napisal chipfeeder a potrebovali ste si donho kopnut?

uz viac k tomu nemam co povedat, na tuto temu som skoncil
chipfeeder

chipfeeder

Odoslaťod keso26 09 Aug 2008 20:48

..Ty si vazna diagnoza
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Re: Re: Re: Re: avc

Odoslaťod acvonmilan 09 Aug 2008 20:49

Je hezke ze vsadis celou castku, ale pro uvolneni bonusu ji musis protocit 5x - takze si zkus vzit kalkulacku a spocitat si to... On je to opravdu snadny a nezpochybnitelny fakt :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: Re: Re: Re: avc

Odoslaťod palo1973 09 Aug 2008 20:50

s tymi kurzami to potvrdzujem,stalo sa to viac krat,ale toto bol extrem
my sme na tom vyhrali asi 3000 csk v cistom,lebo zohnat take peniaze na intraku,mal som problem v piatok zohnat 24 korun na cestu z KE do BB....
a este aj to,ze stavkove brali bez problemov vacsie sumy,aj na nasu ligu,aj na solo zapasy,nasi bystricki futbalisti okolo nemenovaneho gambateho brankara z toho slusne zili
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

acv

Odoslaťod chipfeeder 09 Aug 2008 21:03

ja konkretne podmienky uvolnovania bonusu nepoznam. ale ak je to tak ako hovoris , tak samozrejme radsej s malym riskom vsadit na ten basket.

ale ked chceme byt dosledni, tak nechapem , ako si na to prisiel, ze 100% prestavkovaneho objemu bude prec? ved uvolneny bonus predsa nemusis znovu a znovu vsadzat a zakazdym potom pretacas mensiu a mensiu sumu.

stratis samozrejme viac, ako pri jednom pretoceni, ale kto chce 100% istotu vratenie urcitej casti, ma ju mat .

Takze, ako to je s tymi faktami, milane ?

PS3: Si schopny toho gesta, alebo ego nepusti? :-D
chipfeeder

palo

Odoslaťod chipfeeder 09 Aug 2008 21:04

nevymyslaj si uz tie bachorky !
chipfeeder

palo

Odoslaťod chipfeeder 09 Aug 2008 21:09

on dal vtedy pol melona dokopy, ale bola do toho zamontovana takmer polka kosic :-D

a samozrejme aj veritelom nieco z toho kaplo. ja som za svojich pozicanych 20000 potom mohol cely tyzden chodievat na pivo "zadarmo" :)
chipfeeder

palo

Odoslaťod chipfeeder 09 Aug 2008 21:10

no ale vysvetluj toto dnesnym mladym holobriadkom :-D
chipfeeder

Re: acv

Odoslaťod acvonmilan 09 Aug 2008 21:12

Pokud dostanu bonus 1000 tak musim prosazet 5000 - takze stejne musis sazet napr. 5x 1000 bez ohledu na to, zda jsi uz nejake vyhry posbiral. Ano, neznas fakta, kopes kolem sebe a pak se divis, ze tim ostatni prudis.

A co se tveho "kamarada" tyce, tak to nejde ani dolozit, ani vyvratit - jakakoliv diskuse v tomto smeru je tedy naprosto zbytecna. To, ze se neco takoveho muze stat je sice hezke, ale predstava, jak se na nej skladate a obihate sazkovky a jak ty udelaji podobnou nesmyslnou chybu opakovane, je opravdu usmevna. Vis, ten kdo ma malo svych vlastnich zazitku a nedokaze zaujmout, tak vzdycky vytahne neco o nejakem svem "kamaradovi"... Takze zrovna tak, jako to mohl byt tvuj kamarad, tak jsi to mohl jen zprostredkovane slyset od nejakeho sveho kamarada. A to by byla lepsi varianta, protoze jinak by vsichni co mu na to meli pujcovat byli za hlupaky, ze si na zaruceny vydelek nezahrali taky :-) A mohl jsi mit mozna taky na zapade tretinu cementarny...
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
OPT1 - 2. miesto (2)

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!