OPT III
Re: Re: B**n
Mne uz to ide, teda poker nie, ale cez web som sa nalogoval, aj ked som si musel dat poslat nove heslo... a uz som to aj previedol :-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Otázka...
No musis sa dohodnut so Cstrikom, ja uz to mam za sebou a vecicka je doma :-)
Ale fotku sem neviem pridat, mala by sa zjavit v clanku... co mi pripomina... kedy bude clanok?
Ale fotku sem neviem pridat, mala by sa zjavit v clanku... co mi pripomina... kedy bude clanok?
- 7castle
Re: Re: Otázka...
tak by si mohol spravit blog, nejaky pokec k tomu, slubene video a fotku trofeje ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: hufe
No cize clanok bude niekedy v oktobri... :-D
Keso, pouvazujem... ja som tak osytchava dusa na nejaky blog... kurnik a fakt, video som slubil... no problem je, ze aj keby som zvladol ten TuKEho navod, co mam kdesi odlozeny, tak urcite nemam mikrofon...
Keso, pouvazujem... ja som tak osytchava dusa na nejaky blog... kurnik a fakt, video som slubil... no problem je, ze aj keby som zvladol ten TuKEho navod, co mam kdesi odlozeny, tak urcite nemam mikrofon...
- 7castle
Poharky za OPT
Probehla tady nedavno od cstrikeho informace, ze budou mozna i poharky zpetne pro medailisty starsich rocniku - byla to jen nejaka dezinformace, nebo to ma realny podklad? :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Začiatok týždňa
Otázočka na Cstrikeho... myslel si začiatok tohoto budúceho týždňa, čo je teraz? Bo zatiaľ nič :). Stále očakávam.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
Re: Začiatok týždňa
woe trpezlivost je cnost kazdeho dobreho hraca :)
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.