fishky
Re: Re: mysak
nj viac ma seru tie coinflip QQ AI preflop, aj cez vikend na live som na tom stracal
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: mysak
za chvili je tu AP a rekne ti ze QQ se zahazuje :D
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
Re: Re: Re: Re: mysak
mozem jebat cele monstre uz naozaj, clovek nema uz ani socialnu istotu :D
- somNula
- Založený: Máj 2008
w4444x
ty jebo z lesa, kolkokrat tu este mam zopakovat, ze pozoruhodny vysledok este zatial nemam?
prave som vyhral jeden turnaj a bral 50eur, ale to nepovazujem za vysledok, ktory by som mal davat na nejake forum.
ked spravim nejaky vysledok nad 2000 eur , mozes byt prvy , ktory sa to dozvie, len ma musis velmi krasne poprosit :-D
prave som vyhral jeden turnaj a bral 50eur, ale to nepovazujem za vysledok, ktory by som mal davat na nejake forum.
ked spravim nejaky vysledok nad 2000 eur , mozes byt prvy , ktory sa to dozvie, len ma musis velmi krasne poprosit :-D
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: w4444x
myslite si ze toto je forum o dokazovani vysledkov a o tom kto je kolko v pluse a kolko v minuse?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
tak preco radis take nesmierne chu**ny hracovi ktory skoncil top25 na EPT ??? nechapem tomu ..
Igy a toto forum je o urazani hovoreni aky je kto blby a nic nevie ( narazam ako chip sa otieral o yegona ze stale hra nl100) a pritom on sam nema vobec vysledky ??? mozno si najprv precitaj predlosle diskusie a potom sa vyjadruj k "teme" .. nic proti tebe
Igy a toto forum je o urazani hovoreni aky je kto blby a nic nevie ( narazam ako chip sa otieral o yegona ze stale hra nl100) a pritom on sam nema vobec vysledky ??? mozno si najprv precitaj predlosle diskusie a potom sa vyjadruj k "teme" .. nic proti tebe
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Chip nic v zlom, ale pokial sa nenaucis zahadzovat ruky tipu 82s, tak ziaden velky vysledok neurobis (inak pravdepodobnost, ze ti pride flush na flope je 118:1 a nie 18:1 ako pises).
A ak aj nejaky vysledok urobis, tak to bude tymto stylom hry pravdepodobne dost nezasluzene a neviem ci by ma tesilo vyhrat turnaj tak, ze chytim full house s 82.
No a ak je ten hrac dobry a regular, tak ja mam potom fotku v hotely Rio v Las Vegas hned vedla Doly Brunosna :-)
A ak aj nejaky vysledok urobis, tak to bude tymto stylom hry pravdepodobne dost nezasluzene a neviem ci by ma tesilo vyhrat turnaj tak, ze chytim full house s 82.
No a ak je ten hrac dobry a regular, tak ja mam potom fotku v hotely Rio v Las Vegas hned vedla Doly Brunosna :-)
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Hulmazas, mysak, w4444x
nemate pravdu.
Chip ma pravdu.
28s je vyborna ruka, velmi vhodna na limp/call. Uplne je skryta, to nikto neprecita. A ponuka neskutocne moznosti, ako vyhrat. Mozes hitnut flush, 2 pary, trips, mne velmi cast vyjde rovno FH na flope.
Ale uplne najlepsie je hitnut flop AK4, potom 5 na turne a 3 na riveri. Tam si takzvani regulari myslia, ze ked maju AK, alebo nebodaj KK ci AA ze maju nuts, slowplaynu to na flope, na turne ich zavolam, a na riveri uz placu, lebo ich vystackujem.
Neviem ako v cashi ale mne toto v SNGckach funguje na 100%
:-D]:->@=O:-)
Chip ma pravdu.
28s je vyborna ruka, velmi vhodna na limp/call. Uplne je skryta, to nikto neprecita. A ponuka neskutocne moznosti, ako vyhrat. Mozes hitnut flush, 2 pary, trips, mne velmi cast vyjde rovno FH na flope.
Ale uplne najlepsie je hitnut flop AK4, potom 5 na turne a 3 na riveri. Tam si takzvani regulari myslia, ze ked maju AK, alebo nebodaj KK ci AA ze maju nuts, slowplaynu to na flope, na turne ich zavolam, a na riveri uz placu, lebo ich vystackujem.
Neviem ako v cashi ale mne toto v SNGckach funguje na 100%
:-D]:->@=O:-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle
toto bola satira?
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.