Zmena IP adresy...
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zmena IP adresy...
Je tu niekto kto sa vyzna ohladom tychto IP adries??som si nainstaloval program Invisible browsing a tam nie je zmena adresy podla krajiny tak chcem vediet ci niekto nevie ako sa urcuju tie adresy podla statov...
- Boldo12
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Zmena IP adresy...
smrdi to tu kriminalom :-D
- bedlak
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Zmena IP adresy...
:-D:-D:-D niee nie je aspon myslim...
- Boldo12
Re: Re: Re: Zmena IP adresy...
IP adresy nie su pridelovane statom ale firmam a providerom, niekedy nie je mozne zistit v ktorom state je pocitac ktory ma taku a taku IP adresu, maximalne sa da zistit sidlo majitela IPcky alebo poskytovatela jeho pripojenia
existuju databazy parajuce IP rozsahy na krajinu ale zdaleka nie su uplne
co sa tyka toho programu tak ide pravdepodobne o proxy server prostrednictvom ktoreho ides na web stranky, herne ktore idu cez http service a umoznuju pripojenie cez proxy server by si tym mohol oklamat
existuju databazy parajuce IP rozsahy na krajinu ale zdaleka nie su uplne
co sa tyka toho programu tak ide pravdepodobne o proxy server prostrednictvom ktoreho ides na web stranky, herne ktore idu cez http service a umoznuju pripojenie cez proxy server by si tym mohol oklamat
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: Zmena IP adresy...
yegon...prave ze sa da podla toho zistit stat v ktorom je pocitac resp. stat v ktorom je poskytovatel pripojenia.preto sa nemozes prihlasit napr. do turnajov ktore maju fini na expekte lebo nemas finsku IP adresu...len neviem ako sa oznacuju IP adresy podla statu...
- Boldo12
Re: Re: Re: Re: Re: Zmena IP adresy...
nie zistit sa to neda - pracujem v obore viem o com hovorim :)
oni to porovnavaju zrejme s nejakou databazou ktoru maju pripadne kontroluju reverzne zaznamy IP adries co je uz ale uplne nespolahlive lebo taky zaznam nemusi existovat pripadne moze obsahovat co si tam nastavim sam
napriklad UPC (net cez kablovku) malo dlho holandske IP adresy od svojej materskej firmy a pritom pocitace ktore na nich bezali boli na slovensku ale napriklad pokrova herna to nevedela odlisit, slovaci pre nu boli holandania
oni to porovnavaju zrejme s nejakou databazou ktoru maju pripadne kontroluju reverzne zaznamy IP adries co je uz ale uplne nespolahlive lebo taky zaznam nemusi existovat pripadne moze obsahovat co si tam nastavim sam
napriklad UPC (net cez kablovku) malo dlho holandske IP adresy od svojej materskej firmy a pritom pocitace ktore na nich bezali boli na slovensku ale napriklad pokrova herna to nevedela odlisit, slovaci pre nu boli holandania
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zmena IP adresy...
No tak to neviem..ale napriklad ked som sa registroval na jedno forum tak mi tam napisalo ze ¨IP adres is slovakia¨.takze neviem..a ako potom rozlisia hracov v tych turnajoch ked to tam nieco pise s tou IP adresou????
- Boldo12
Re: Re: Re: Re: Re: Zmena IP adresy...
Ta hlaska o IP adrese u Expektu je zavadejici, nic Ti nepomuze pripojit se prostrednictvim dalsiho proxy serveru...
Konkretne u Expektu jde casto o turnaje, kde je znama listina ucastniku, ostatnim to da tu hlasku, kvuli ktere tohle vse absolvujes :-)
Konkretne u Expektu jde casto o turnaje, kde je znama listina ucastniku, ostatnim to da tu hlasku, kvuli ktere tohle vse absolvujes :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zmena IP adresy...
Aha no diky AC...len som nevedel co to s tou IP-cku odomna chce...a s tym programom som nevedel ako dalej:-)
- Boldo12
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 24 hostí.