Poker Ace HUD
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Poker Ace HUD
Zdraavim pls ak niekto viete ako to nastavit aby mi pri hracoch uikazovalo statistiky dajte vediet diky.
- McComick
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Poker Ace HUD
skus sa ukludnit so zakladanim topicu na kazdu svoju otazku a radsej pouzi vyhladavanie . Uz je to tu rozoberane milion krat. Btw niesom si isty ci cracknuty ACEhud funguje na 100% lebo mne asi tak len na 99% ak ho nemas kupeny , tak radsej skus gametime+ je free a fici super.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Poker Ace HUD
ok sorry nebudem zakladat topicy skusim viac pohladat nabuduce. Diky za radu.
- McComick
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
chcem sa spytat, pokial som tomu dobre pochopil ..... pokerace HUD funguje iba s PT 3. Chcel by som si ho vyskusat ale tak trial na PT 3 je iba 1000 hand ale pri pokerace hude my vypisuje ze ho mozem pouzivat 30 dni. Cize aj ked odohram tych 1000 hand bude mi nadalej ukazovat staty na HUDE 30 dni ? dik
- BananaJoe
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
BananaJoe napísal:chcem sa spytat, pokial som tomu dobre pochopil ..... pokerace HUD funguje iba s PT 3. Chcel by som si ho vyskusat ale tak trial na PT 3 je iba 1000 hand ale pri pokerace hude my vypisuje ze ho mozem pouzivat 30 dni. Cize aj ked odohram tych 1000 hand bude mi nadalej ukazovat staty na HUDE 30 dni ? dik
Poker Ace HUD funguje s PT2. V PT3 mas HUD integrovany priamo v trackeri
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.