PartyPoints
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
PartyPoints
prave som dostal tych 50 USD od PokerStrategy a na Pa***Poker a mam nahrat 300 PartyPoints do 3 mesiacov... ale mam problem... pozrel som si na ich stranke ze za kazdy 20. hand odohrany na 0,02/0,04 dostanem 1,25 boda.... uz som hral mozno 60 handov a stale mam 0 PartyPoints.. neviem co je s tym... poradite mi ako zbierat tie body?
- PeZet
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: PartyPoints
pocuj Ty expert
1. je tu samostatna tema od admina k herni Pa***Poker.
2. Ked uz si aj zalozil nove vlakno, pockaj kym Ti niekto odpovie a nepis to zbytocne do dalsich. Ako by to tu vyzeralo, keby to takto robil kazdy.
3.Myslim, ze body sa aktualizuju vzdy na zaciatku tyzdna, ale malo by si sa k tomu dostat aj po prihlaseni sa do herne, kliknuti vlavo dole na symbol $ v zltom kruzku a kliknuti na poslednu kartu party points.
1. je tu samostatna tema od admina k herni Pa***Poker.
2. Ked uz si aj zalozil nove vlakno, pockaj kym Ti niekto odpovie a nepis to zbytocne do dalsich. Ako by to tu vyzeralo, keby to takto robil kazdy.
3.Myslim, ze body sa aktualizuju vzdy na zaciatku tyzdna, ale malo by si sa k tomu dostat aj po prihlaseni sa do herne, kliknuti vlavo dole na symbol $ v zltom kruzku a kliknuti na poslednu kartu party points.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: ...
ok, daj nabuduce pozor ;) ..btw, nepisal si to do temy party poker, ale P****Stars ;) ..na tom ale nezalezi, hlavne ze vies, ze nabuduce treba trosku pohladat, aby sme tu v tom mali pekny poriadok a tym padom bola cela diskusia prehladna *THUMBS UP*
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.